User
Pass
2FA

[Respins]Cerere slot gen0-
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message4127
hNs # gen0-

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-09-2014 06:35)

Votes: 8

Post Posted: 21-07-2010, 12:42:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ready esti usor influentabil, parerea mea....pe mess faza cu "nu iti dau pozele pana nu dai pro" era o gluma dar vad ca nu ai cu cine glumi ...iar partea in care eu mi'am batut joc de tine sau champ nu am inteles prea bn cine era, ai inventat'o ....
Cat despre injuraturile de pe srv recunosc ca am mai injurat, nu imi amintesc sa fi injurat admini si nu imi amintesc sa fi adresat cuv chiar jignitoare, referitoare la parinti sfinti samd...si imi cer scuze celor care i'am jignit dar cred eu ca am avut un motiv intemeietor ....nu ma enervez prea repede de fel .... dar si cand ma enervez - ....mda nimeni nui perfect Rolling Eyes .... Multumesc totusi celor care au dat pro si contra -
Have a nice day! -

dnd...doar PsychoBoT
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ready

[;x my LoVe ;x ]

(since 16-11-2014 09:36)
Location: oriunde ... oricand ... pe aici .. pe acolo .. everywhere:)

Votes: 29

Post Posted: 21-07-2010, 14:12:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba , mie asa mi-a zis champ .. si zicea ca iai zis serios acu ce vrei .. si nu conteaza pe cine injuri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-07-2010, 22:19:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hNs # gen0- wrote:
Ready esti usor influentabil, parerea mea....pe mess faza cu "nu iti dau pozele pana nu dai pro" era o gluma dar vad ca nu ai cu cine glumi ...iar partea in care eu mi'am batut joc de tine sau champ nu am inteles prea bn cine era, ai inventat'o ....
Cat despre injuraturile de pe srv recunosc ca am mai injurat, nu imi amintesc sa fi injurat admini si nu imi amintesc sa fi adresat cuv chiar jignitoare, referitoare la parinti sfinti samd...si imi cer scuze celor care i'am jignit dar cred eu ca am avut un motiv intemeietor ....nu ma enervez prea repede de fel .... dar si cand ma enervez - ....mda nimeni nui perfect Rolling Eyes .... Multumesc totusi celor care au dat pro si contra -
Have a nice day! -

Motivul tãu ”întemeietor” nu te scuzã. Mã bucur cã ai recunoscut. Drept rãsplatã, cererea ta este respinsã!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 21 July 2010 20:20

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-11-2024, 00:37:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x