User
Pass
2FA

[Respins] Reclamatie D@NEZU
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2624
BucovinA

[cristake-]

Status: Offline
(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 14-01-2015, 03:19:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danezule, cred ca adopti o atitudine mult prea superiora. Incearca sa fii putin mai indulgent, si incearca sa te gandesti ca aici suntem toti egali, nu suntem la banca sau in vreo institutie unde sa ne domnim, sau sa ne aratam suprematia.
Cat despre ban pe server pentru ce a scris aici...cel putin eu nu am mai pomenit asa ceva.

@crash: multi s-au dus pe war4 deoarece war3 a intampinat niste probleme, nu pentru altceva.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Boooo

[Salut!]

(since 23-08-2017 20:32)

Votes: 17

Post Posted: 14-01-2015, 03:48:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BucovinA wrote:

@crash: multi s-au dus pe war4 deoarece war3 a intampinat niste probleme, nu pentru altceva.

Off topic : cu risc de warn

Asta e unul din micile motive, Marile motive sunt altele.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
D@N
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2015 19:55)

Votes: 10

Post Posted: 14-01-2015, 05:51:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BucovinA wrote:
Danezule, cred ca adopti o atitudine mult prea superiora. Incearca sa fii putin mai indulgent, si incearca sa te gandesti ca aici suntem toti egali, nu suntem la banca sau in vreo institutie unde sa ne domnim, sau sa ne aratam suprematia.
Cat despre ban pe server pentru ce a scris aici...cel putin eu nu am mai pomenit asa ceva.

I-am dat gag cu toate ca mi-a zis ca vorbesc mult si prost. Altii ii dadea din prima ban, eu am preferat sa il linistesc cu 5 minute de gag.
Ia gag 5 minute pentru jigniri, si tot el vine pe forum si face reclamatie.
Nu m-a deranjat cu nimic reclamatia care a facut-o, ce m-a deranjat, a fost ca a scris numai prostii, aberatii, intrigi.
In momentul in care faci o reclamatie discuti numai despre ce s-a intamplat pe server, nu discuti despre ce s-a petrecut pe alt server acum 2 luni, 3 luni, 1 an...

Detine slot, nu respecta regulamentul, jigneste admini atat pe server cat si pe forum, scrie numai aberatii... iar tu imi zici ca ma cred superior ?

Imi zici sa fiu mai indulgent, sa intre un owner in log si sa-mi zica el daca am fost sau nu indulgent cu cei 3 jucatori care au inceput sa faca haz de necaz pe server...
Cu ocazia asta va anunt ca de azi o sa fiu mult mai sever, incalci regulamentul, suporti consecintele...

Eu zis sa punem punct discutiei si sa lasam ownerii sa ia o decizie.

Last edited by D@N on 14-01-2015, 08:12:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Gareth Bale<3

[mSx-]

(since 10-12-2019 15:02)

Votes: 182

Post Posted: 14-01-2015, 07:40:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu bucovina, nu din cauza a ceea ce crezi tu au plecat, sunt cu totul alte motive, din pacate
1 1

Back to top
~Crash
[Banned user]

Banned

(since 19-01-2015 10:23)

Votes: 3

Post Posted: 14-01-2015, 09:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D@N , tu cred ca nu vezi bine . De unde ți-nu zis eu ți-e ca Vorbești mult si prost .

Kenny si-a schimbat numele in " dc gag nu-i vad rostul " dupã ce a primit de la Pheonix .

Si eu cãtre el am zis dacã Vorbești mult si prost . Am specificat si in Reclamație ca nu am zis cãtre tine sau alt admin .

Ok , Dan eu sunt de vina . Dar tu daca erai un admin cu capu pe umeri , lãsai sa se ia o decizie daca iau sau nu ban , si daca erai si puțin deștept daca ai simțit tu ca limbajul pe care l-am folosit este vulgar , dãdeau report .

Dc amesteci slotul aici ? Întreaba pe ori ce alt admin daca injur/jignesc pe sv. Dar logic ca , cand vad ca un nimeni își bate joc .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
D@N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-01-2015, 11:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma justific in fata ta pustiulica.
Te avertizez de pe acum, pentru felul in care vorbesti cu mine la prima greseala facuta pe server primesti ban... Nici nu stau la discutie !!!!
Nici parul la fund nu ti-a dat si vorbesti cu mine la pertu. E bine, o sa am eu grija sa primesti ce trebuie atunci cand vei calca stramb.

PS: Inchideti topicul ca ma scoate din sarite.
Si daca ownerii considera ca am facut abuz sa imi scoata si accesul.. sa-mi dea avertisment, sa faca ce vor ei...
Daca vreti admini ca cel care mi-a facut reclamatie, scoateti-mi mie accesul si dati-l lui, poate el o sa faca o treaba mai buna...
Sa nu aveti impresia ca voi tolera comportamentul asta din partea unui pusti cordit.
Primeste gag pentru incalcarea regulamentului si porma vine pe forum sa imi vorbeasca in felul asta ?> Vai cati draci m-a apucat..
Dupa ce ca m-am certat cu inginerul la munca mai ma scoate si copilul asta din sarite...

@ViorelLis, inchide te rog topicul..

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 14-01-2015, 13:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danezule de ce nu iti iei tu o vacanta ? esti cam stresat asa, iei numai decizii proaste....te comporti ca o femeie la ciclu si iti versi nervii pe jucatori cand nu este cazul, ai un mare obicei sa faci din tzantar - armasar.
1 0

Back to top
D@N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-01-2015, 13:30:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizii proaste ?
Te respect pentru munca depusa pe war3, dar totusi, hai sa vorbim mai cilivizat, nu cred ca ne tragem de sireturi sile...
Nu mai interveniti voi cu fel si fel de acuzatii nefondate.. Nu inteleg de unde ti-a venit tie sa zici ca imi descarc nervii pe jucatori. Ok, daca e asa cum spui tu, te rog sa si demostrezi, tu, sau altii, vreau dovezi , nu vorbe..
Am rugamintea sa verificati logu pentru ca deja se exagereaza...

0 0

Back to top
ViorelLis

[PREAFERICITU]

(since 02-05-2018 14:27)

Votes: 2775

Post Posted: 14-01-2015, 14:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O decizie la adresa lui D@nezu va fi luata de un owner , pana atunci TC.

https://www.youtube.com/watch?v=KnCcOPg5mIM
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by adi014, 08 April 2015 23:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-02-2025, 21:58:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password