User
Pass
2FA

[Respins] cerere unban Allonzo[R]
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message721
miliardarul

[Evil ;)]

Status: Offline
(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 04-03-2016, 22:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allonzo[R] wrote:
Frate m-am comportat cu toti frumos , si cu evil cu care am incercat sa vorbesc cu el mereu pe server cand aveam blood, dar el nu ma baga in seama se credea prea superior pentru mine. Iar cu tine am incercat sa te ajut cu tot ce pot , sti bine intr-o seara am stat pana la 2-3 noaptea pentru tine iar eu a 2 a zi aveam liceu. Adevarat ca te-am luat putin de tot peste picior pentru ca tot imi vorbeai asa in scarba....

Prietene, eu mereu am salutat si mereu am incercat sa te invat. Dar tu ce faceai? Te laudai ca sti tu, ca ai exp de admin si mereu o luai in nume de rau...

Cat despre cel mai activ admin.. uitate cati codati ai tu in lista si cati am eu.

De cei care aveau un aim nesimtit si nu le-am mai facut demo pentru ca erau multi nu mai zic -

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

(since 11-12-2018 08:36)

Votes: 23

Post Posted: 04-03-2016, 22:34:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am 27 iar tu 39 .
In primul rand de cand joci tu si de cand joc eu?
Eu zic ca am destui codatii in intervalul de timp in care am jucuat
In al doilea rand , nu ma laud , si exact atitudinea asta te strica pe tine , si nu ma laud ...doamne ca am experienta , tu , fresh si ceilalti , sunteti cei cu experienta si de aceea incerc sa va respect dar din cate vad voi nu prea bagati de seama, dar se vede ca playerii/jcuatorii zic singuri : ca eu sunt cel mai dorit si activ.
Astazi au fost la codati de nu am putut sa ii numar(vorba vine..), si nu a avut cine sa le dea ban...din cauza ca tu nu doresti ca eu sa am admin.

Ai dușmani? Bravo!
Înseamnã cã ai facut ceva, candva in viata.

Aviz amatorilor care nu mã suporta .
0 0

Back to top
Fre3Shh
[Banned user]

Banned

(since 25-03-2016 21:03)

Votes: 63

Post Posted: 04-03-2016, 22:47:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allonzo[R] wrote:
Eu am 27 iar tu 39 .
In primul rand de cand joci tu si de cand joc eu?
Eu zic ca am destui codatii in intervalul de timp in care am jucuat
In al doilea rand , nu ma laud , si exact atitudinea asta te strica pe tine , si nu ma laud ...doamne ca am experienta , tu , fresh si ceilalti , sunteti cei cu experienta si de aceea incerc sa va respect dar din cate vad voi nu prea bagati de seama, dar se vede ca playerii/jcuatorii zic singuri : ca eu sunt cel mai dorit si activ.
Astazi au fost la codati de nu am putut sa ii numar(vorba vine..), si nu a avut cine sa le dea ban...din cauza ca tu nu doresti ca eu sa am admin.

De cate ori sa-ti mai zic , le faci demo si pe forum cu ei.

0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-03-2016, 22:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aoleu dar intelege-ma si pe mine m-am saturat tot sa fac demo si sa stea pe forum 2-3 zile , iar in acest timp acesti presupusi jucatori cu coduri sa isi faca de cap pe server, am si acum cereri de ban pe forum si nu le-a facut nimeni nimic -

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 04-03-2016, 23:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand am zis eu ca nu vreau sa ai admin?

Ti-am facut reclamatie, dar ai meritato. In reclamatie sa decis sa primesti 2 avertismente si atat. Nici macar down.

Tu singur ai cerut sa ti se scoata accesul. Cu ce sunt eu de vina?

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-03-2016, 23:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate credema pe cuvant decat sa ma cert cu tine mai bine fara admin ...daca ma simteam bine credema ca nu o mai faceam...dar recunoaste ca in ziua aceeia ai creat acele motive fix pentr reclamatie.

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 05-03-2016, 00:06:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene, in ziua aceea atunci am intrat prima oara. Tu mai facut pandar si daca ti-am zis sa mai inveti cs, pentru ca pazirea bombei nu este panda, ai inceput sa ma iei la misto. Apoi ti-am zis ca avand admin tre sa te comporti frumos si nu faci ce vrei tu, ai raspuns: Esti sigur? si mi-ai dat ban.

Zimi si mie unde am cautat eu motiv?

Intreabal pe Syem ce am zis catre el cand a zis ca ti-a scos adminul. ”Dc? In toata rautatea mea nu as fi vreut sa ramana fara acces, doar un down pentru ca nu stie sa se comporte. In rest nu am ce zice, e foarte activ”. Dar tu incepi sa imi dai mie si celorlati dovezi sa dam contra la urmatoarea cerere...

Daca as fi vrut sa ramai fara admin, in loc sa te banez 200 min ( si ti-am scos banul mai repede), iti dadeam frumos bye si ii aratam lui je dovada aceea plus inca una foarte importanta si gata.

Sti foarte bine ca mi-ai dat ban sa te dai mare ca faci ce vrei tu daca ai admin si tot tu esti ”ala tare”.

Ma mir ca nu iti e rusine sa mai comentezi inca.

Last edited by miliardarul on 05-03-2016, 00:15:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-03-2016, 00:11:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mama cat tupeu poti sa ai , de ce nu spui si partea in care:

Erau niste codati pe server si eu faceam demo , le-am zis unora sa taca , daca nu le dau gag, tu cand ai vazut ca i-am dat gag ai sarit repede cu gura ca de ce i-am dat gag , pe ce motiv , zii...rapunde....si asa mai departe.
- te-am lasat in paca nu ti-am zis nimic, dupa ai inceput sa cometezi ca nu iti place mapa ca e naspa sa o schimb, eu iti ziceam ca ma i sunt 40 de minute tu continuai sa ma bati la cap...si dupa a urmat faza cu pandaru nene.
Asa ca sa iti fie tie rusine nu mie! Zici doar ce este in avantajul tau si bine inteles in dezavantajul meu!
Si de aceea am renuntat si la admin , m am saturat cu toate amenintarile astea, ca puteam de mult .....sa iti scot adminu nu stiu ce ....aici te dai singur de gol din comentariul de mai sus.

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 05-03-2016, 00:23:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai frate. Au inceput sa iasa playeri, deaceea am zis sa schimbi mapa.

Cat despre gag, acel player a zis ”Schimba mapa” si tu iai dat gag. In plus, am grad mai mare ca tine deci e dreptul meu sa te intreb de ce ai facut asa.

Deja te intreci. Vezi-ti de treaba ta si lasa-ma. Fa cerere, ia admin si fa ce vrei.

Dar gandeste-te bine. Sa zicem ca eu am avut ceva cu tine, cum se face ca si kenzor, shikadota sau fresh sau plans de tine? Tot eu sunt de vina?

Iti dau un sfat: Schimba-ti comportamentul.

0 0

Back to top
Allonzo[R]

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-03-2016, 00:27:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da bravo , tu ti-ai schimbat numele fix pentru acest motiv ca sa ma bagi pe mine la belea , de unde vroiai sa stiu eu ca tu esti cine esti acum ? si gag ul i l-am dat pentru ca tot zicea ca ala are cod ala are cod...i am zis sa zica pe u@ si nu respectat, si tu stii bine. Iar cu mapa tu nu stii regulile se schimba asa aiurea , si ce ies playeri ? - cand esti tu on nu e niciunul.
Auzi hai gata lasa ma ca m-am saturat de tine , de voi toti ....voi aveti dreptate la toate si gata..
Asa si , voi , mai ales tu in general ati luati jocul asta prea in serios nici in viata realaanu e asa cum ne certam aici. Ati ajuns sa ma schimbati si pe mine .Ce crezi ca daca am eu admin se schimba lumea sau ce? -

Ai dușmani? Bravo!

0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 05-03-2016, 00:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa te pui la somn ca esti obosit -

Noapte buna !

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 05-03-2016, 00:43:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allonzo[R], o singura data daca mai faci circul asta pe aici, o sa ai ban permanent pe server. Chiar eu cum te prind iti dau bye, clar?

Ce reclamatie e asta? Il stresezi pe ala, il jignesti si tot tu te plangi ca ai ban temporar?
Dupa ce ca iti mai dau o sansa si primesti doar avertisment, marele admin din tine si orgoliul tau a dat pe afara si imi dai mesaj imediat "scoate-mi adminul". Credeai ca o sa ma rog de tine sau ce? Iar acum apari cu reclamatia asta de doi bani. Banuiesc ca ai prea mult timp la dispozitie si nu ai ce face.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Syem, 04 March 2016 22:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 24-07-2025, 19:24:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password