Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Rezolvat] Cerere Unban
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war7.freakz.ro
->
Unban request/Complaints
Author
Laur.
[Screwed Freak]
Status: Offline
(since 26-05-2019 05:56)
,
Topics: 168
Votes
: 144
Posted: 03-02-2016, 20:04:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Potato, instaleaza teamviewer, vezi care e compatibil cu rahatul ala de windows 10, apoi ia legatura cu unul dintre owneri sau cu adminul care ti-a dat ban, iar prin acel program ti se va verifica adevarata fata a situatiei, daca minti sau ai dreptate.
Eu zic ca e singura solutie... ptr ca e posibil ca de la windows asta 10, fisierele sa fie salvate sau mutate prin alte parti.
Casuta vocala: Laurines
0
0
Back to top
PotatoV1
[Creep]
(since 08-08-2019 17:40)
,
Topics: 28
Votes
: 11
Posted: 03-02-2016, 20:43:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Laur. wrote:
Potato, instaleaza teamviewer, vezi care e compatibil cu rahatul ala de windows 10, apoi ia legatura cu unul dintre owneri sau cu adminul care ti-a dat ban, iar prin acel program ti se va verifica adevarata fata a situatiei, daca minti sau ai dreptate.
Eu zic ca e singura solutie... ptr ca e posibil ca de la windows asta 10, fisierele sa fie salvate sau mutate prin alte parti.
voi face cum spui , iau teamwiewer dar ma gandeam ca e posibil si prin skype cu share screen , astept un raspuns si un id de skype al cuiva care ma poate ajuta ...
EDIT: am uitat sa va spun ca la mine pe PC nu merge nici un fel de cod (wall si aim) pot demonstra asta prin teamwiewer sau skype share screen daca este necesar.(nici eu nu stiu de ce)
0
0
Back to top
Syem
[ LiKe.FreaKz.Ro ]
(since 10-07-2023 16:37)
,
Topics: 55
Votes
: 26
Posted: 03-02-2016, 21:57:32
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Adica cu alte cuvinte ai incercat toate codurile
)) Deci sa inteleg ca din cauza unui cod de genul ala, cs-ul tau a fost modificat si a ramas un fel de anti-ss instalat pe acolo care nu merge cum trebuie?
0
0
Back to top
PotatoV1
[Creep]
,
Votes
Posted: 03-02-2016, 22:10:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Syem wrote:
Adica cu alte cuvinte ai incercat toate codurile
)) Deci sa inteleg ca din cauza unui cod de genul ala, cs-ul tau a fost modificat si a ramas un fel de anti-ss instalat pe acolo care nu merge cum trebuie?
Cs-ul meu este nou , si da am incercat cateva si cs-ul meu nu are anti-ss pentru ca pozele facute de MrXoB sunt , e din cauza formatului , nu am mai downloadat nici un cod in pcul meu de cand l-am reparat din cauza ca imi era frica sa nu iau virusi , asta o stiu de mai de mult ,inainte sa imi refac windowsul , si prin faptul ca nu merge nici un cod ma refer la butoanele de la F1 pana la PgDn , stiu ca sunt necesare pentru coduri , iar butoanele mele nu functioneaza sa cum trebuie ,daca eu apas f1 indifferent de joc sau de programul in care sunt chiar daca are un bind pe acea tasta mi-se opreste sonorul si nimic mai mult , la fel si celelalte taste.(EDIT)ma refer la functiile pe care le au ,nu pe toate se opreste sonorul.
Daca formatul era BMP si nu TGA probabil ca ar fi mers , 3d builderul pe care il aveam a convertit pozele facute in modele 3d(cea ce era imposibil de citit pentru niste poze) si asta lea facut inutile. daca doresti dovezi sunt bucuros sa le prezint via Skype.
0
0
Back to top
Syem
[ LiKe.FreaKz.Ro ]
(since 10-07-2023 16:37)
,
Topics: 55
Votes
: 26
Posted: 03-02-2016, 22:26:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pro unban. Baiatul face prea mult efort sa arate ca e nevinovat plus ca este destul de amabil in raspunsuri (ceea ce rar mai vezi pe aici). Se prea poate ca formatul tga sa fie probleme cu el.
1
0
Back to top
PotatoV1
[Creep]
,
Votes
Posted: 03-02-2016, 22:46:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Syem wrote:
Pro unban. Baiatul face prea mult efort sa arate ca e nevinovat plus ca este destul de amabil in raspunsuri (ceea ce rar mai vezi pe aici). Se prea poate ca formatul tga sa fie probleme cu el.
iti multumesc pentru intelegere... nu imi place cand sunt nedreptatit ,chiar si daca nu am dovezi concrete sau actiunile mele bat la ochi... stiu ca nu aveti cum sa ma credeti prin pozele aduse... si imi pare nespus de rau pentru toate chestiile astea ... in primul rand nu incerc doar sa dovedesc faptul ca sunt correct si nu un mincinos ,dar imi place mult pe server aici , este facut bine ,lumea este foarte ok si nu sunt codati ,sau daca sunt primesc ban imediat , si stiu ca sunteti suspiciosi pentru ca asa trebuie sa fiti . Chiar daca voi ramane banat nu este cu suparare este serverul vostru ,ati muncit sa aveti ce aveti si sunteti in perfecta dreptate daca considerati ca asa trebuie sa procedati.
0
0
Back to top
jecrysty
[LiKe.FreaKz.Ro]
(since 16-08-2019 10:08)
,
Topics: 127
Votes
: 275
Posted: 03-02-2016, 23:23:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Da-mi add pe mess je_freakz
P.S: Deci pozele bmp se vad perfect in schimb tga nu merg deschise are dreptate in ceea ce zice am intrat eu la el in pc ci TW am facut poze fara sa ma deconectez si nu merg apar pozele cum sunt puse mai sus!
1
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
jecrysty
, 03 February 2016 21:24
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->