User
Pass
2FA

[Rezolvat] Legend Danut revine!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message954
Aleex Armanu

[Detinator Server]

Status: Offline
(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 16-04-2015, 21:25:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Game Ov3r wrote:
Auzi la el, "nu sti despre ce e vorba" .. sa mori tu ca nu stiu despre ce e vorba? Vrei sa iti spun eu ce ai facut?

1. Ai facut print la cs-u tau cu wall on.
2. Dupa ce ai postat si ai primit ban, ai vazut, te-ai enervat si nu ai intrat dupaia ca sa ai timp sa te gandesti ce scuza sa ne bagi.
3. Postezi la "Discutii libere" ca iti ceri scuze, pentru cine? pentru asa-zis-ul prieten al tau care defapt erai tu?
4. Fiindca ai vazut ca nu ne aburesti cu vorba ai intrat pe server cu alt nume si faci print cu http://postimg.org/image/wst10aryz/

De la nr 4 rezulta :

Sa zicem ca ai primit ban si ai vazut ca ai luat degeaba. I-ai zis prietenului tau sa faca print la mesaju ala cum ca ti-ar fi dat print-u. DEFAPT NU ESTE ASA

DACA VA UITATI LA PRINT INCA O DATA VEDETI CA BARA CONSOLEI ESTE JOS DE TOT CEEA CE INSEAMNA CA MESAJUL A FOST SCRIS SI LUAT PRINT DIRECT IAR Danut nu avea cum sa intre pe forum sa vada ca a luat ban si sa ii spuna prietenului sa faca print la scris FARA CA BARA CONSOLEI SA FIE RIDICATA DEOARECE MESAJUL AR FI RAMAS IN ISTORIC , adica mai sus!!!

Daca era cum spunea Danut bara consolei trebuia sa fie ridicata macar la jumatate deoarece pe svr se vorbeste, sunt reclame iar mesajul ramane in istoric si trebuie sa dai bara la consola in sus ca sa vezi .

Un exemplu in caz ca nu va prindeti de schema : http://postimg.org/image/qns2rcqxj/

=> Legend # Danut primeste REMOVE! De data asta fara comentarii si fara sa ma razgandesc.
Game Ov3r asa zisul dR.Mandrake. primesti un bonus de 5 zile ca Silver Member pe server. Sper sa te satisfaca daca femeile n-o fac:))

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
thuanny

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 11:46)

Votes: 3

Post Posted: 16-04-2015, 21:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Game Ov3r wrote:
Auzi la el, "nu sti despre ce e vorba" .. sa mori tu ca nu stiu despre ce e vorba? Vrei sa iti spun eu ce ai facut?

1. Ai facut print la cs-u tau cu wall on.
2. Dupa ce ai postat si ai primit ban, ai vazut, te-ai enervat si nu ai intrat dupaia ca sa ai timp sa te gandesti ce scuza sa ne bagi.
3. Postezi la "Discutii libere" ca iti ceri scuze, pentru cine? pentru asa-zis-ul prieten al tau care defapt erai tu?
4. Fiindca ai vazut ca nu ne aburesti cu vorba ai intrat pe server cu alt nume si faci print cu http://postimg.org/image/wst10aryz/

De la nr 4 rezulta :

Sa zicem ca ai primit ban si ai vazut ca ai luat degeaba. I-ai zis prietenului tau sa faca print la mesaju ala cum ca ti-ar fi dat print-u. DEFAPT NU ESTE ASA

DACA VA UITATI LA PRINT INCA O DATA VEDETI CA BARA CONSOLEI ESTE JOS DE TOT CEEA CE INSEAMNA CA MESAJUL A FOST SCRIS SI LUAT PRINT DIRECT IAR Danut nu avea cum sa intre pe forum sa vada ca a luat ban si sa ii spuna prietenului sa faca print la scris FARA CA BARA CONSOLEI SA FIE RIDICATA DEOARECE MESAJUL AR FI RAMAS IN ISTORIC , adica mai sus!!!

Daca era cum spunea Danut bara consolei trebuia sa fie ridicata macar la jumatate deoarece pe svr se vorbeste, sunt reclame iar mesajul ramane in istoric si trebuie sa dai bara la consola in sus ca sa vezi .

Un exemplu in caz ca nu va prindeti de schema : http://postimg.org/image/qns2rcqxj/

Nu te cunosc , dar am de a face cu de astia ca tine cam in fiecare zi , ce e drept daca printu era facut atunci , ma refer la cel care l-ai adus ulterior , bara consolei era putin mai sus , asa de la mine ai un mare CONTRA , maturizeaza-te si bafta in continuare!

Come to the dark side , we have cookies <3
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Parcagiul Din Aiud

[Mentally Stable]

(since 29-04-2015 15:52)

Votes: 1

Post Posted: 17-04-2015, 10:48:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari mandrake.Noi 2 facem o echipa buna -
1 0

Back to top
Game Ov3r

[Mentally Stable]

(since 27-11-2015 20:38)

Votes: 3

Post Posted: 17-04-2015, 10:55:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce pot spune, fac si eu ce pot.. cred ca o sa imi schimb nick-ul in Sherlock Holmes ( cel mai bun detectiv din lume ) -)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Parcagiul Din Aiud

[Mentally Stable]

(since 29-04-2015 15:52)

Votes: 1

Post Posted: 17-04-2015, 10:58:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meriti titlul,oricum pe noi nu ne pot duce asa usor de nas.Macar daca a zis o minciuna,sa zica una normala,nu din astea de adormit copiii.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Aleex Armanu, 17 April 2015 08:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 24-06-2025, 22:32:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password