User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie MIT 29'
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3748
wtf?
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 16-12-2010, 00:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SeaGer wrote:
***-ul este doar plãcerea noastrã sadicã. Mulți în ziua de azi știu sã se fereascã de ***. Scopul tãu ca și admin este sã dai ban, nu ***.

Permite-mi sa te contrazic Seagere.
Un *** urmat de o comanda rapida de amx_quit, l-a rezolvat, trebuie sa reinstaleze cs.
Exec default, nu mai tine, toti stim ca nu restaureaza setarile originale din cfg.
Iar ban-ul se da foarte usot cu amx_last.
Eu am sustinut mereu ideea de *** dupa poze ca masura de siguranta, dar aveti regulament banuiesc, use it -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 16-12-2010, 01:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã ai toate cfg-urile pe read only poți sã dai câte fuxuri vrei tu. Mai ales dacã ai un cfg complet.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
MIT 29`

[``Th3 TaTTOoIsT`` ]

(since 29-11-2019 17:34)

Votes: 123

Post Posted: 16-12-2010, 01:30:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok daca se poate un verdict la aceasta reclamatie .... sunt dispus sa accept orice rezultat ... numai sa nu mai continuam ca nu imi place .... dupa atatea dovezi se poate da un verdict ...

Code:
* Last result: 76 hit(s), 7073 damage >> head: 38 chest: 13 stomach: 4 leftarm: 15 rightarm: 5 leftleg: 6

Ura Ramane Cel Mai Sincer Sentiment , Pana In Prezent.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gabrielb

[Pe sub jos.]

(since 29-01-2015 14:17)

Votes: 29

Post Posted: 16-12-2010, 01:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram pe server. MIT si-a facut datoria cum a stiut. Si mie mi s-a parut ce a zis Alexhkn deplasat, chiar i-am atras atentia.
Intr-adevar cel mai bine e sa nu mai dam *** daca nu avem dovezi clare ( lipsa dovezilor nu e considerata dovada clara 100% ) dar cum reclamatia nu e facuta de cel care a luat ***, in situatia prezenta MIT nu are nici o vina.
Strict parerea mea e ca Alexhkn ar trebui sa se rezume la anuntat codati si un comportament civilizat pe server nu sa eticheteze admini.

0 0

Back to top
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 16-12-2010, 02:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. domnu alex schimba cs-ul ca iei ban .. n-ai voie cu lanT
2. nu ai tu ce sa comentezi asupra decizilor adminilor asupra altor playeri .. daca au ceva de obiectat sa vina pe forum sa faca reclamatie
3. faza asta cu intai gag apoi kick apoi ban mi se pare o regula mult prea putin flexibila avand in vedere relatiile diferite intre oameni .. sunt unii mai putini educati carora le-ar prinde mai bine o pauza de vreo 10 minute decat un gag (nu ma refer neaparat la situatia asta) .. cred ca ar trebui pedepsite putin mai aspru atacurile neprovocate la persoana

0 0

Back to top
wtf?
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:12)

Votes: 16

Post Posted: 16-12-2010, 02:26:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VM wrote:
1. domnu alex schimba cs-ul ca iei ban .. n-ai voie cu lanT

Word ! Asta e mai fraudulos ca mine, gen, hotii striga hotii... wtf?Raised eyebrow

Anyway, am fost si eu in situatia lui MIT, eu il sustin pentru ce a facut, chiar daca nu a procedat potrivut regulamentului.
Sa trecem cu vederea zic eu, se apropie sarbatorile, fiti mai buni...

0 0

Back to top
horrwar

[[KOTD]Neo]

(since 31-05-2012 17:55)

Votes: 6

Post Posted: 16-12-2010, 03:14:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexhkn wrote:
Bine Boss , si de ce trebuie sa ma cuminteasca? Ce e el Babysitter? Ce am facut?
Pentru injurii se aplica sanctiuni in ordinea urmatoare: gag,kick,ban 1-100 min;permanent se da conform regula 12 si doar in cazuri extreme.Vrem sa obisnuim jucatorii cu regulamentul nu sa scapam de ei.(de la un avertisment la scadere in grad)

SI + nu cred ca l'am jignit cu ceva.+ ca nu aveam nici macar o abatere - deci in loc kick sau gag iau ban:)?

Apropo Mezeriash ... nu ca e primul meu post - nu prea ma intereseaza de asta , si ma bag deoarece iau ban cand nu respecta regulamentul -...Nu vad unde scrie dati *** ca e bine ....
uite aici - 3. Utilizarea codurilor se pedepseste cu ban permanent. Aici intra si clientul de cs Lan-T.

Si nu am gasit nicaieri cum trebuie facuta o reclamatie , imi pare rau ca nu am facuto cum se cuvine:)

+1 Hitler bn zis -
PS: alex ca o informatie pentru tine - inainte de "si" nu se pune virgula; sau te crezi poet ?

..... さようなら .....
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 16-12-2010, 03:30:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

horrwar wrote:
Alexhkn wrote:
Bine Boss , si de ce trebuie sa ma cuminteasca? Ce e el Babysitter? Ce am facut?
Pentru injurii se aplica sanctiuni in ordinea urmatoare: gag,kick,ban 1-100 min;permanent se da conform regula 12 si doar in cazuri extreme.Vrem sa obisnuim jucatorii cu regulamentul nu sa scapam de ei.(de la un avertisment la scadere in grad)

SI + nu cred ca l'am jignit cu ceva.+ ca nu aveam nici macar o abatere - deci in loc kick sau gag iau ban:)?

Apropo Mezeriash ... nu ca e primul meu post - nu prea ma intereseaza de asta , si ma bag deoarece iau ban cand nu respecta regulamentul -...Nu vad unde scrie dati *** ca e bine ....
uite aici - 3. Utilizarea codurilor se pedepseste cu ban permanent. Aici intra si clientul de cs Lan-T.

Si nu am gasit nicaieri cum trebuie facuta o reclamatie , imi pare rau ca nu am facuto cum se cuvine:)

+1 Hitler bn zis -
PS: alex ca o informatie pentru tine - inainte de "si" nu se pune virgula; sau te crezi poet ?

inainte sa-l corectezi pe om , citeste te rog posturile celui pe care-l aparati -
a facut o reclamatie , este datoria lui sa se prezinte pe forum si sa posteze tot ce il nemultumeste atata timp cat el crede ca a fost o greseala , este datoria unui owner sa-l corecteze daca greseste sau nu.
atata timp cat Alex a facut o acuzatia asupra unui admin si este ilegal (regulile voastre) ce a facut , de ce este vina lui ca a facut reclamatie ?-
ps. "avea wall" dovada ca avea wall si aim unde este ??
nu tot ce zboara se mananca , avea bulan , skill o zi buna... neaparat daca nu-l cunoasteti voi avea wall , cum sa nu
hai o zi buna , continuati.

0 0

Back to top
horrwar

[[KOTD]Neo]

Post Posted: 16-12-2010, 03:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. nu ai inteles nimic avioane, esti aerian
2. nu cel care a facut reclamatia avea wall, alta este discutia
3. nu i-am reprosat k dc a facut reclamatie doar l-am corectat gramatical -
4. u ce treaba ai cu topicul asta ?

..... さようなら .....
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 16-12-2010, 04:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 am inteles tot , nu m-am exprimat corect (uita-te la ceas)
2 AM INTELES , am spus ca acest jucator a observat o greseala si a vrut sa reclame , ce a facut rau ?
3 stiu ca l-ai corectat gramatical (ceilalti l-au judecat) iar eu am spus sa corectezi adminu` cu vina(citeste-i posturile)
4 sincer ? nici una , dar observ ca nimeni nu a aprobat CA A GRESIT , deja cand greseste un admin nu il mai indruma , BA vezi ca ai gresit , nu asa se procedeaza , ba chiar se "recunoaste" ca a gresit dar vorbeste la general ... o simpla "discutie" , a-l invata ce sa faca ..cred eu ca va ajuta mai mult decat sa il acoperiti sa faca si alta data la fel , nu crezi ? citeste ce a scris "am zis Nu am demo Dar era Codat" de unde stie fara probe ?sunt o gramada de jucatori BUNI care pot insela ochiu , pentru asta exista demo si pozele (pozele inca nu sunt postate) + observa tonul pe care posteaza ... "...asa am vrut eu sa ii dau *** de doua ori acelui player " maxim asta.
oare ii va atrage cineva atentia ca depaseste masura?
iar nr. 5 au postat o gramada nimeni nu a zis BRAVO BA ALEX ai incercat sa ajuti atragand atentia "Domne` nu asa , este gresit" ...
de ce postez unde nu e treaba mea ? ca pot.
+ inteleg , sunt constient si accept warn-ul ce va venii ! nu era treaba mea asa ca-l merit.
toate cele bune si sarbatori fericite.

0 0

Back to top
horrwar

[[KOTD]Neo]

Post Posted: 16-12-2010, 04:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MIT 29` wrote:
Ok daca se poate un verdict la aceasta reclamatie .... sunt dispus sa accept orice rezultat ... numai sa nu mai continuam ca nu imi place .... dupa atatea dovezi se poate da un verdict ...

si-a recunoscut vina si isi asteapta pedeapsa ..... care parte nu o intelegi?
avioane iar esti aerian -

..... さようなら .....
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 16-12-2010, 09:39:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MIT, suspendat 10 zile conform spuselor lui Klesk. Pe 26 decembrie îmi dai pm. Dacã totuși Klesk se simte Moț Crãciun, poate-ți dã accesul înapoi -

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
klesk

[7sins]

(since 25-03-2015 10:05)

Votes: 107

Post Posted: 16-12-2010, 14:03:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mit ai doar 1 warn, nu te suspend acum de sarbatori
ai grija pe viitor..

sin.freakz.ro
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexJul, 16 December 2010 07:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-11-2024, 05:35:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x