User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie burghiu
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message332
Mogadishu

[Incorruptible!]

Status: Offline
(since 08-07-2023 08:40)

Votes: 8

Post Posted: 04-08-2015, 10:35:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar mi-a dat rahatul asta de Bughi ban, e a doua oara. Nu mai accept asta!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bUghi!

[Creep]

(since 28-08-2017 10:08)

Votes: 20

Post Posted: 04-08-2015, 10:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau si eu sa stiu cine mi-a dat ban, de ce si cine ti-a scos banul?!

Votati serverul WAR3.FREAKZ.RO !
Concursuri war3.freakz.ro!
0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 04-08-2015, 11:05:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:
Vreau si eu sa stiu cine mi-a dat ban, de ce si cine ti-a scos banul?!

Ba lasa vrajelile, vrei tu sa stii... vezi-ti de treaba ta ca nu iti mai merge si de data asta!!

Ti-a spus Mastermind:

Code:
AAm sa inchid ochii pentru ultima oara DAR bughi tu meritai:

10. Ban/***/Superss dat altui admin in afara regulamentului - Retrogradare dubla (pana la nume rezervat)

Data viitoare cand mai vad un ban dat altui admin.. Ramaneti fara!!!

dar tu tot nu te inveti minte....

Ca sa explic si cum a fost:

Joc 1 vs 5 pe inf, reusesesc sa iau 4 si apoi imi spune cineva pe chat ca mai e 1 afk, Fug toata harta dupa afk ala si cand ajung si pun tinta pe ala, Happy da slay! A ajuns un trial care joaca cs de 2 luni sa isi bata joc de mine!! Il intreb de ce a dat slay si ma ia cu tupeu... Si se baga si bughi de fata cu toti trialii sa imi spuna sa tac ca fac galagie si imi da si ban... Ai prea mult tupeu in tine copile!!!

Eu ti-am dat ban 100 ca stiam ca o sa intru si o sa mai dai odata! Sa vezi si tu cum e sa iei ban... calmeaza-te si asteapta un owner

0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

Post Posted: 04-08-2015, 11:34:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt calm baiete -). Daca esti terro si esti ultimul trebuia sa pui bmb. In al 2 lea rand nu avea de unde sa stie happy ca te duci tu dups ala, ia dat slay ca toti stateau dupa tine. Apoi tu l-ai luat ca ti-am dat eu voie sa ii dai slay si ca ii dai ban sa se calmeze etc. Apoi ti-am zis ca te agiti aiurea sa termini si nu ti-am zis doar eu, dar tu pentru ca esti prea print, cu eun egou extrem de mare si cu un creier minuscul ai inceput sa ma faci pe mine in fel si chip, ai luat-o personal. Pentru ca te certai cu happy prin regulament aveam voie sa iti dau ban. Deci degeaba il bagi pe mastermind la inaintare. Iar daca nu ii convine imi poate scoate adminul si sa ramana cu restul. Sunt pe telefon nu pot sa pun cum faceai pe server. Esti exact ca ovidiu.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 04-08-2015, 11:45:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mã uit în log și revin, pânã atunci încercați sã nu vã luați warn-uri.
0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 04-08-2015, 11:50:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:
Eu sunt calm baiete -). Daca esti terro si esti ultimul trebuia sa pui bmb. In al 2 lea rand nu avea de unde sa stie happy ca te duci tu dups ala, ia dat slay ca toti stateau dupa tine. Apoi tu l-ai luat ca ti-am dat eu voie sa ii dai slay si ca ii dai ban sa se calmeze etc. Apoi ti-am zis ca te agiti aiurea sa termini si nu ti-am zis doar eu, dar tu pentru ca esti prea print, cu eun egou extrem de mare si cu un creier minuscul ai inceput sa ma faci pe mine in fel si chip, ai luat-o personal. Pentru ca te certai cu happy prin regulament aveam voie sa iti dau ban. Deci degeaba il bagi pe mastermind la inaintare. Iar daca nu ii convine imi poate scoate adminul si sa ramana cu restul. Sunt pe telefon nu pot sa pun cum faceai pe server. Esti exact ca ovidiu.

!. Aveam posibilitatea sa iau bomba si sa o pun sau sa ma duc dupa AFK. Decat sa pun bomba si sa astept sa explodezemai bine ma duceam dupa AFK.

2. Eram ultimii 2 pe mapa, si ala si-a batut joc de mine. A dat slay afku-uli fix cand am pus tinta pe el.

3. E trial si e normal sa il iau la intrebari, nu se fac chestii d-astea. Plus ca erau multi admini cu grad mai mare si permanent , cu mai multa experienta care puteau sa dea slay sau nu. Plus ca puteam sa dau si eu slay daca vroiam.

4.Se poate verifica logul sa se vada cum te-am facut "in fel si chip" , sa vad si eu cine mi-a mai zis. E foarte normal sa ii atrag atentia sa nu mai fie taran,aia nu era cearta.

5. Esti un idiot cu acte-n regula daca tu consideri ca e ok ca de fata cu toti trialii , cand eu il cert pe un trial..tu sa intervii si sa spui sa tac ca fac galagie si sai mi dai si ban.

0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

Post Posted: 04-08-2015, 11:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poftim domnilor owneri ce limbaj are fata de mine, cu asta am zis tot. Inca e copil si vrea sa fie el in centrul atentie, sa aiba o prestanta pe server, dar daca ii zic eu ca face galagie degeaba face mai urat. etc

0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 04-08-2015, 11:56:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:
Poftim domnilor owneri ce limbaj are fata de mine, cu asta am zis tot. Inca e copil si vrea sa fie el in centrul atentie, sa aiba o prestanta pe server, dar daca ii zic eu ca face galagie degeaba face mai urat. etc

Tu ai impresia ca rabdarea mea e infinita? Zi ms ca nu te-am injurat si asta ca nu injur eu de fel..ca ai fi meritat...

0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

Post Posted: 04-08-2015, 12:09:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum nu ai pic de logica. Sa intelegi si tu frustratule ca prin limbajul tau denota cat de istet esti etc. Iar pentru ca tu ai dreptul sa te iei si sa te asculte cei cu grad mai mic decat tine asa ar trebui si tu sa asculti de mine. Dar eu nu vreau sa asculti, pur si simplu ti-am zis sa termin ca te certai aiurea cu happy si asa se cearta si restul adminilor. De ce nu vb asa si cu ownerii? -)

0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 04-08-2015, 12:13:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:
Oricum nu ai pic de logica. Sa intelegi si tu frustratule ca prin limbajul tau denota cat de istet esti etc. Iar pentru ca tu ai dreptul sa te iei si sa te asculte cei cu grad mai mic decat tine asa ar trebui si tu sa asculti de mine. Dar eu nu vreau sa asculti, pur si simplu ti-am zis sa termin ca te certai aiurea cu happy si asa se cearta si restul adminilor. De ce nu vb asa si cu ownerii? -)

Eu ti-am dat argumente..tu doar jignesti ca am creier minuscul ca sunt frustrat etc... adu si tu argumente.. Plus ca una e diferenta dintre trial, player care joaca de 2 luni...si titlul de general..care joaca pe srv asta de 5 ani...si alta e unul ca tine care ai fost gonit de pe war4 si ai luat warlord trial aici si mine... tu m-ai luat cu "taci ca faci galagie" de fata cu trialii...ca sa vezi si tu ce istet esti...ce exemplu dai...

0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

Post Posted: 04-08-2015, 12:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am fost gonit de pe niciun war, am renuntat eu, dar tu vb sa te afli in treaba. Nu imi pasa de cat timp joci si diferenta este ca am grad mai mare cum si cariga este owner dupa vreo 6 luni deci iar nu ai logica. Iar jignirile sunt mai sus si pe server si in "reclamatia" trecuta, poftim iar nu ai logica si esti victima precum ovidiu. Si ca sa stii si tu, eu am avut champion pe toate warurile inainte sa renunt.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 04-08-2015, 12:19:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupã ce m-am uitat în log și am extras fazele în care Blacky o vrãjea pe Anca a rãmas asta.
Spoiler:

Acum îi voi lãsa pe colegii mei sã decidã în privința voastrã, pentru cã dacã aș decide eu v-aș sancționa foarte drastic.
Dacã am sã mai vãd așa ceva sã nu vã mai așteptați la sancțiuni blânde.

0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

Post Posted: 04-08-2015, 12:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce raspuns ai si tu cariga... Vai de capul meu. Cand a facut ovidiu asa cu tine a primit ban si suspendare. Dar ca acest copil face exact ca ovidiu tot eu primesc sanctiune. Tare.

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 04-08-2015, 12:30:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau dar m-ai cam dezamagit Mogadishu. Bughi a facut acelasi lucru pe care l-as fi facut si eu.
1. Chiar daca este free-game nu trebuie sa stam o echipa dupa un anumit player care este afk,nu are treaba cu bomba s.a.m.d primeste slay daca el sta la frag.
2. Ai inceput sa te iei de colegul tau happy si sa fii "mare sef" indiferent de grade trebuie sa ne respectam colegii si sa le explicam atunci cand se greseste.
3. Dupa ce ca te-ai luat de happy ai inceput sa te certi si cu bughi desi el este mai mare ca tine in grad si ti-a zis sa incetezi.
4. Dupa ce ai primit ban pentru a te calma ai dat la andul tau ban lui bughi apoi ai mai si amenintat.

Timp de 2 saptamani incepand de astazi ai nume rezervat plus downgrade la champion. Chiar daca avem un grad mai superior fata de altii cu totii suntem oameni, cu totii suntem egali.

aDwar3 - Casuta vocala
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 04-08-2015, 12:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ai sã aștepți sã se posteze decizia.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xD!., 04 August 2015 10:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 26-02-2025, 00:00:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x