User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message2843
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 03-07-2013 12:19)

Votes: 31

Post Posted: 27-01-2013, 14:36:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pinin wrote:
Prince ai un avertisment verbal, de data asta. Nu mai procedati asa ca sunteti pusi admini sa creati un joc placut pentru toata lumea nu numai pentru voi.
Daca nu vrei sa fi admin si doar sa te joci poti sa imi spui.

Mai frate , nu inteleg de ce tot va ambalati si va luati atat de mine. Dupa cum am mai spus , mai zic odata.. EU ATUNCI INTRASEM.. Nu jucasem inainte , nu nimic.. Abia intrasem si am vazut ca urla ala pe u@ ca unu' are cod.. Intr-adevar poate m-am "ambalat"prea tare spunandu'i ca ii dau ban ( oricum nu ii dadeam ban pentru ca , comenta , dar am zis asa poate se potoleste si nu mai urla atat.. Scuzele mele , daca considerati ca am gresit asa de rau. O zi placuta.

//clau88 : Chiar crezi ca postez pentru o amarata de reputatie , de care nici macar nu-mi pasa.. Postez pentru ca imi sustin parearea si consider ca nu am gresit atat de mult.. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]

Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 28-01-2013, 17:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se ia nimeni de tine sau altcineva.
Trebuie sa cooperati intre voi ca sa nu existe neintelegeri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -P!C@-, 28 January 2013 15:44

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-02-2025, 08:38:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password