User
Pass
2FA

[Rezolvat] Unban padu' e bonjua
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1999
Andiku

[Mr. BluE]

Status: Offline
(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 20-10-2014, 01:24:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vizionat cele doua demo-uri facute de eustache, folosind sunetul pe casti, si am concluzionat faptul ca reclamantul nu a jucat cu wall, tot ce a auzit el am auzit si eu, iar restul se rezuma la faptul ca stie jocul (referitor la cel de-al doilea terro ce se afla in tunel, spre iesirea catre baza terro, eu am vazut cand acela a tras spre reclamant, iar gloantele au lovit peretele din partea stanga-jos a reclamantului).

In ceea ce priveste atitudinea reclamantului referitoare la adminii serverului si a modului cum se admineaza, decid urmatoarele:
-pentru limbajul folosit pe forum consider ca durata pana cand s-a solutionat cererea de unban a fost suficienta, corespunzand perioadei de ban pe care ar fi luat-o in mod normal;
-pentru neconcludenta demo-urilor il atentionez cu aceasta ocazie pe eustache, care, in cazul in care va repeta greseala, o sa fie sanctionat cu avertisment;
-zookey este absolvit de orice vina, actionand comenzile asupra reclamantului la cererea lui eustache, caruia ii revine intreaga raspundere; (pe viitor, va rog sa va consultati intre voi daca nu sunteti siguri de o anumita persoana care este suspecta de folosirea codurilor de orice fel)

De asemenea, atat eustache cat si danezu, rezolvati-va divergentele in alte locuri decat pe server respectiv forum.

Danezu, o sa avem in vedere propunerile tale, insa, data viitoare, nu mai posta in cererile de unban/reclamatii decat daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul, respectiv daca se confirma sau se infirma ca un jucator a folosit coduri, avem alte topic-uri dedicate discutiilor libere si propunerilor.

Padu', ai primit unban, cand vei intra pe server sa ceri sa ti se dea si *** unuia din adminii care ii vei regasi pe server, cu referire la acest topic.
De asemenea, iti sugerez sa iti revizuieste atitudinea si limbajul, chiar daca ai fost neindreptatit prin aplicarea comenzii de *** fara a juca codat.
Greseli se comit, de aceea exista forum, pentru a le remedia acolo unde se poate si pentru a sanctiona persoanele vinovate, acolo unde se impune.

Rog colegii owneri sa intervina daca exista alte aspecte pe care nu le-am punctat corespunzator.

Unbanned.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 20-10-2014, 11:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blue, Cariga vedeti ca faceti afirmatii pe langa subiect.

Blue20 wrote:

Ce nu imi place mie la acest server e ca nu se tine cont de experienta, in schimb se tine cont de milogeala, de oameni care pupa in fund pe altii ca sa ajunge undeva mai sus.. Asta e o prostie curata!

Sunt capabil sa ma pun cu oricine la bataie in adminat. Poate din aceasta cauza am si atitudinea asta.. vechimea, anii, experienta, isi spune cuvantul.

Stiu ca atitudinea asta nu imi aduce bine dar nu imi pasa..!

da, sa stii ca atitudinea ta nu aduce bine nici serverului. si, te rog, nu mai arunca aiurea cu rahat, ti-am demonstrat chiar eu intr-o seara ca nu merge cu milogeala. daca nu-ti place acest server esti liber sa pleci.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 21-10-2014, 20:45:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danezule, daca mai faci off-topic iei warn pe forum, te rog nu mai posta in topicuri unde nu ai legatura cu ele..

Looking back..
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 21 October 2014 18:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-02-2025, 11:07:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password