User
Pass
2FA

[Rezolvat] reclamatie admin aiengi
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3202
Alive

[SiNNERS]

Status: Offline
(since 11-05-2011 11:59)

Votes: 4

Post Posted: 22-03-2010, 20:18:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a procedat aiengi corect dar sincer in mare parte ii dau dreptate , probabil pentru ca tot asa se lua vlad cu mine si chiar nu era adevarat si de atunci il antipazez, in fine i-am zis sa nu ma contacteze , si alexjul la cine faci tu referire?.

Edit: +1 gogosar , jucam de fun , nu suntem in PGL sa luam bani de pe urma cs-ului -.

Spectru de difuzare a sunetelor tacute.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 22-03-2010, 20:25:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alive wrote:
Nu a procedat aiengi corect dar sincer in mare parte ii dau dreptate , probabil pentru ca tot asa se lua vlad cu mine si chiar nu era adevarat si de atunci il antipazez, in fine i-am zis sa nu ma contacteze , si alexjul la cine faci tu referire?.

Edit: +1 gogosar , jucam de fun , nu suntem in PGL sa luam bani de pe urma cs-ului -.

nu conteaza de cine spun eu ... o sa postez si eu reclamatii daca o sa se mai intample. Nicio problema.

si inca odata. nu vreau sa ii iau neaparat apararea lui Vlad ... dar incearca sa invete. chiar daca va atrage atentia ... daca stiti sa ii spuneti frumos intelege. ca nu-i animal! si eu i-am dat slay lui closed ca am crezut ca e in rush, cat eram inca acolyte ... mi-a explicat frumos ... am inteles. Nu tre sa se vorbeasca urat! asta e ideea ! nu conteaza care atrage atentia cui.

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
aiengi

[Mentally Stable]

(since 11-08-2018 18:54)

Votes: 8

Post Posted: 22-03-2010, 20:32:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

despre ce se vb aci pana la urma? hai ca deviati si nu imi place. era vb despre mine cum ca l`am apostrofat pe Vlad. Alte subiecte rog alte topicuri. (alexjul)
recapituland:
1. l`am rugat pe vlad de cateva ori sa nu imi mai scrie NIMIC
2. a continuat cu lectii din manulalui de CS desi nimeni nu i`a cerut parerea.
3. daca vroia sa invete ceva (dupa cum ziceau altii) punea intrebari nu dadea explicatii.
4. nu l`am injurat si nu i`am vb urat. "esti retard?" este o intrebare nu o afirmatie si i`am adresat`o din diverse motive
5. "atitudinea" care o am fata de el nu e problema altora atat timp cat nu am folosit amx_ pe el sau am apelat la injurii
6 cai. nu mai trageti voi concluzii fara sa stiti toate detaliile si copy paste din consola nu e tot ce am scris

"munca" de admin e voluntara dupa cum zicea cineva si e munca de echipa. cand cineva din echipa nu stie sa se comporte il rog sa nu mi se mai adreseze. Daca el nu se poate abtine devine problema lui. In fapt, dau UN SLAP 0 dmg unuia care statea la fragi inloc sa faca def si papagalul asta incepe IAR sa fara morala.

in concluzie, si nu mai postez in leg cu asta ca mi se pare aberant:
atat timp cat mai joc pe server "Vlad" nu mi se adreseaza sub nici o forma. a cam depasit limita
renunt la admin cu placere decat sa ma streseze un pacalici ca el in timp ce joc -

"razna: concluzie: aiengi o sa fie sanctionat conform regulamentului pentru regulile incalcate dupa ce o sa discut si cu ceilalti owneri " - regulile referitoare la limbaj? care limbaj obscen?

"weedoo: vlad se baga in seama cu toata lumea...poate vrea doar sa invete." - una e sa intrebi si alta e sa zici altora ce sa faca si sa nu faca dupa cum te duce capul

0 0

Back to top
Alive

[SiNNERS]

(since 11-05-2011 11:59)

Votes: 4

Post Posted: 22-03-2010, 20:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate calmeaza-te daca nu cumva chiar vrei sa ramai slot, ai facut un admin retard e ceva, eu pentru ca am facut un inapt , inapt am luat warn deci ... -

Spectru de difuzare a sunetelor tacute.
0 0

Back to top
aiengi

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2010, 20:40:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tocmai asta e ideea... nu l`am facut retard ci l`am intrebat daca e retard, e o diferenta -
0 0

Back to top
axu

[SINNERS]

(since 17-11-2014 12:40)

Votes: 31

Post Posted: 22-03-2010, 20:45:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiengi wrote:
si papagalul asta incepe IAR sa fara morala.

renunt la admin cu placere decat sa ma streseze un pacalici ca el in timp ce joc -

regulile referitoare la limbaj? care limbaj obscen?

aiengi daca citeai PM-u meu si erai destept atunci nu mai afirmai nimic despre Vlad.
Limbaj? care limbaj? e subliniat mai sus. N-am nimic cu tine , dar gresesti !

0 0

Back to top
zbest

[Creep]

(since 23-01-2016 22:14)

Votes: 5

Post Posted: 22-03-2010, 20:47:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiengi oricum o dai tu nu ai folosit un limbaj tocmai adecvat. Pentru un admin trebuie sa dai dovada de autocontrol si sa nu t enervezi d al un joculet, ii ziceai omului nu vb cu tine(desi nu e normal intre doi admini) si punct. Nu ajungeam la discutii de genul. Ca sa nu mai spun ca desi omul poate e stresant asa cum zici, explicai tu pana baga al cap cum ar trebui sa puna intrebari, esti mai mare in grad doar.
Incercati sa aveti rabdare cu cei mici si sa va ajutati. Si ca sa nu mai existe probleme pe viitor, fiti atenti ce glume faceti, cu cine le faceti si mai ales cum va adresati si respectati pe cei mai mari in grad!
P.s. Din cate vad si cu vlad e o problema in modul cum se adreseaza celor mai mari in grad (Showtek a semnalat aceasi problema), nu este ceva ce impune sactionare, insa pe viitor incearca sa folosesti intrebari, nu afirmatii! iar daca sunt admini care nu cred k e de cuviinta sa te ajute sau sati impartaseasca din experienta, retii ce ai de zis si te adresezi cuiva care e mai amabil!

Last edited by zbest on 22-03-2010, 20:55:26; edited 2 times in total
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 22-03-2010, 20:48:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiengi wrote:
tocmai asta e ideea... nu l`am facut retard ci l`am intrebat daca e retard, e o diferenta -

e o diferenta intre o intrebare normala si una retorica. intrebarea ta a fost retorica, asa ca nu ne mai aburi.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-03-2010, 20:52:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit de 3 ori ce a postat razna din log.Nu vad unde e greseala lui Vlad.aiengi l-a luat tare din prima.Pana la miezul noptii cu siguranta vom lua o decizie.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
[^L3gumA^]-gOgOshAr

[SINNERS]

(since 18-09-2012 12:02)

Votes: 6

Post Posted: 22-03-2010, 20:54:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Just*John* wrote:
Am citit de 3 ori ce a postat razna din log.Nu vad unde e greseala lui Vlad.aiengi l-a luat tare din prima.Pana la miezul noptii cu siguranta vom lua o decizie.

exact asta vroiam sa zic si eu. razna a postat logul. zici ca nu stim despre ce e vorba si ca ar mai fi altceva inafara de ce s-a postat din discutie? te rog posteaza varianta ta aiengi

aiengi wrote:
6 cai. nu mai trageti voi concluzii fara sa stiti toate detaliile si copy paste din consola nu e tot ce am scris

0 0

Back to top
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 22-03-2010, 21:11:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiengi ... pana sa fii sinner ... ai fost un miel .. intelegi? acum esti zeu. ala era singur cu vreo 3-4 tero .. si incerca sa ajunga la bomba... tu ii dadea slap ... cum sa omoare tero ca sa ajunga la bomba... fara sa faca fraguri nu poate da defuse. nu vad nicio logica in ce spui tu aici.

si chiar daca e stresant ii explici pana intelege... cum a spus si axu. deci chiar nu ai dreptate in ceea ce spui. si toata lumea iti spune asta ... insa tu o ti pe a ta. cum sa vorbesti frate asa cu un admin? eu i-am zis jet unui player si am warn. nu i-am pus intrebari retorice. si cum nu stim despre ce e vorba? ca e postat tot ce s-a vorbit de razna mai sus ! sau aia n`ai vazut`o?

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
aiengi

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2010, 21:32:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alexjul te-a intrebat cineva ceva? si da, asta e o intrebare retorica deci nu imi raspunde !!!!!!! nu ti-a cerut nimeni sa vezi tu logica undeva...

john, gogo, seager, log-ul nu e complet... reproduc din memorie: am dat 1 slap. a inceput sa imi faca reprosuri etc. i`am zis sa inceteze. iar i`am zis sa inceteze...i`am zis sa nu imi mai scrie nimic (si nu e prima data azi cand ii zic ca exagereaza si ca irita pe alti admini) iar el nu se putea abtine. atunci am pus intrebarea care nu are nevoie de raspuns - cam asta e tot din ce imi aduc aminte.. Si daca eu iau decizia sa nu vb cu cineva inseamna ca am motive intemeiate. Ce e mai grav din puctul meu de vedere e ca unu care isi face treaba e pus la indoiala din motive practic banale...Daca el era de ex ca AGHeu...care a avut admin dar nu stia nici o comanda dar intreba si era curios ce si cum cu siguranta nu ii ziceam nimic. Dar sa vina impertinentul si sa faca morala asta chiar e de cacao; si nu e prima data cand se umfla in pene. Decat sa fiu eu "sanctionat" din cauza mascariciului asta mai bine imi dau "demisia" si sa aveti voi grija de el pe server

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-03-2010, 21:39:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca habar nu ai ce inseamna intrebare retorica sau banal.Nimeni nu ti-a pus la indoiala capacitatea de admin bun,dar cand e vorba de discutii cu aia mai mici se pare ca sari calul.Nimeni nu a zis de ce ai dat slap ci de ce mama dracului i-ai vorbit lui vlad din pom.Asta e problema si pentru asta esti tras la raspundere.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 22-03-2010, 21:46:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aiengi scazut la acolyte

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 22 March 2010 19:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-06-2025, 00:05:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password