User
Pass
2FA

Rogue vs Mage Neilyo
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13088
NellyRLD
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 04-06-2012, 12:06:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe tbc era alta chestie ca toti jucau sword spec subtility si spamau hemo+eviscerate si aveau sdwstep, iar magu avea doar nova.Pe lk dadea eviscerate tare, dar specul era assasination si nu batea un rogue assasination niciodata un mage.
Quote:
myt42xxx a scris:
Pleacã bã de aici, tu nu vezi ce Smoke Bomb-uri dã rogu' ãla? -
Dacã mai are și legendarele, te bate-n Garrote.

Nu e vorba de cum da ala smoke ca oricum sansele sa dai amandoua smoke la deep sunt extrem de mici; ca la urma urmei ala da asa din zeci de incercari ca doar e film si pune fazele cele mai reusite.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-06-2012, 13:09:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:

Quote:
myt42xxx a scris:
Pleacã bã de aici, tu nu vezi ce Smoke Bomb-uri dã rogu' ãla? -
Dacã mai are și legendarele, te bate-n Garrote.

Nu e vorba de cum da ala smoke ca oricum sansele sa dai amandoua smoke la deep sunt extrem de mici; ca la urma urmei ala da asa din zeci de incercari ca doar e film si pune fazele cele mai reusite.

EXACT! /cheer
also cand am zis de lk, ma refeream pe patchul unde a fost filmat Curse vs gameking, cand rogues inca jucau la evicerate(nu envenoum), ma rog un video e un video, si din 40 de ore filmate tipul alege 30minute unde ii ies toate fazele....cei ce joaca rogue sau mage stiu cum sta treaba si cat de greu/usor e vs un mage/rogue bun.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 04-06-2012, 15:27:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ROBOT, gândești ca un robot!
Sã o luãm așa:
Rogul dã sap + garrote + kidney. Tu dai trinketa. Rogul dã cloak, tu dai cubul. Rogul dã Vanish și tu iei m**e. Vei primi un resap+garrote+kidney. Atunci ce mai dai.. /pray?

- Retired -
0 0

Back to top
predy665

[Mentally Stable]

(since 24-10-2016 00:42)

Votes: 14

Post Posted: 04-06-2012, 15:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

robotei
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

Post Posted: 04-06-2012, 16:06:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un caz ideal de duel pentru un mage. Nu zic cine și ce dã, cã vã dați voi seama.

Rogue Cooldown: Vanish, Shadowstep, Cloak, Smoke Bomb, Trinket, Preparation
Mage Cooldown: Ice Block, Blink, Freeze/Frost Nova, Trinket, Cold Snap

Pas 1: Sap > Garrote > Kidney > Trinket(M) > Cloak > Ice Block > Vanish.
Pas 2: 1/2 DR Garrote > Full Kidney, probabil, sau 1/2 > Blink > Shadowstep
Pas 3: Frost Nova > Deep Freeze > Trinket(R) > Pet Nova > Poly
Pas 4: Cold Snap > Evocation > Frostbolt(s) > Smoke Bomb > Preparation
Pas 5: Cloak > Sprint > Ice Block? (dacã au trecut cele 30 de secunde, sau face ca tipul din clip..) > Vanish
Pas 6: Sap > Garrote > Kidney > magul ia foarte mult damage aici, cã n-are nici cub, nici trinket > Blink, dacã nu e mort deja > Shadowstep > ...

Acum te rog sã vii tu cu argumente pertinente, prin care sã mã contrazici și sã-mi demonstrezi cã magul e anticlasã la rogue pe cataclysm.

- Retired -
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 04-06-2012, 17:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Un caz ideal de duel pentru un mage. Nu zic cine și ce dã, cã vã dați voi seama.

Rogue Cooldown: Vanish, Shadowstep, Cloak, Smoke Bomb, Trinket, Preparation
Mage Cooldown: Ice Block, Blink, Freeze/Frost Nova, Trinket, Cold Snap

Pas 1: Sap > Garrote > Kidney > Trinket(M) > Cloak > Ice Block > Vanish.
Pas 2: 1/2 DR Garrote > Full Kidney, probabil, sau 1/2 > Blink > Shadowstep
Pas 3: Frost Nova > Deep Freeze > Trinket(R) > Pet Nova > Poly
Pas 4: Cold Snap > Evocation > Frostbolt(s) > Smoke Bomb > Preparation
Pas 5: Cloak > Sprint > Ice Block? (dacã au trecut cele 30 de secunde, sau face ca tipul din clip..) > Vanish
Pas 6: Sap > Garrote > Kidney > magul ia foarte mult damage aici, cã n-are nici cub, nici trinket > Blink, dacã nu e mort deja > Shadowstep > ...

Acum te rog sã vii tu cu argumente pertinente, prin care sã mã contrazici și sã-mi demonstrezi cã magul e anticlasã la rogue pe cataclysm.

Duel fara pet, fara ring, fara orb.
Pas 1: Nu vei da trinket la un garrote de 3-4 secunde( in alea 3 secunde vei avea shatterbarier spart, vei da blink din kidney vei casta poly( rogue va da smoke vanish cos da? )- smoke( blizzard) - vanish (reset fight - rogue a pierdut un cd important si are 2 ccuri pe DR- stunul si silenceul), cos( vei da iceblock sau vei fugi de el pana te ajunge, in caz ca ai reusit sa il kitezi destul sa ii cada cosul, poti da o nova si economisesti un iceblock)
O mica chestie ce as adauga aici, poate cand aveam 0 resil si jucam cu gearul de lvl 40 + full cds, poate poate atunci as fi da si eu trinket la un garrote care m.ar fi omorat in 3secunde, dar cand un rogue nu imi scade nici 20% din hp....nu vad rostul.
Pas 2-3: 1/2 dr garrote - va lua shatterbarier iar din icebarier, daca da kidney voi blinkui, daca nu da tzopai de langa el si ii arunc un DF, unde el ori va sparge trinket cu un kick rapid( la ce ma astept sa faca, deoarece voi fi foarte aproape de el si cum am vazut trinket of...fake cast si poly, daca el va da vanish sa scapa de poly arunc nova + blizz pe zona respectiva- deja a pierdut duelul aici).
pas 4-5 sti cat e cdul la Cloak da? la IB 30 secunde da? singurul motiv pentru care nu as avea IB up ar fi pentru ca ori nu am dat coldsnapul(care il voi arunca mereu cu 10sec inainte sa ii revina cosul) ori ca am dat primu IB inainte sa dea el cos, cea ce e fail si newbish.
fama sa inteleg cum de la evocation(fullhp)- prepartion-cloak-sprint-iceblock-vanish-sap-garrote-kidney 3 4 secunde garrote, cum ajunge mageul sa moara in 3 4 secunde garrote?- realizezi ca ala in 3 4 secunde de garrote o sa trebuiasca sa dea HP full + 2 shielduri + pnm resilience gear- de unde atata energy ? sa nu mai vorbim ca dupa ce ii s.a dus garrote mage da blink si rogue e in shatterbarier de unde va primii un shatter apoi cum rogue va incerca shadowstep mageul face 180* cone of cold Deep freeze si iar un shatter, si da vorba ta Robot, iau ca pe un copliment.
Argumente mai pertinente de atat...astept duels (exodus/genesis) repet singurul rogue care chiar imi facea probleme era Skillz(/hands down pro player is pro, dar tot am reusit sa ii iau duele fara sa ma folosesc de pet / ring /orb)

0 0

Back to top
Marvelousz
[Banned user]

Banned

(since 22-06-2012 12:02)

Votes: 4

Post Posted: 04-06-2012, 17:42:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand joci 1vs1 vs rogue la garrote dai pet nova daaa, aceelasi lucru ca pounceul de la feral . L2P !!!!!!!!!1

// singurul rogue care stia sa faca un opener ca lumea era inoffensive, la care daca nu dadeai trineket erai Wave . pusi love -

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 04-06-2012, 17:50:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Marvelousz wrote:
Cand joci 1vs1 vs rogue la garrote dai pet nova daaa, aceelasi lucru ca pounceul de la feral . L2P !!!!!!!!!1

// singurul rogue care stia sa faca un opener ca lumea era inoffensive, la care daca nu dadeai trineket erai Wave . pusi love -

Daaa dai pet nova sa iti faci DR la frostnova, care nici una din ele nu va conta oricum deoarece vei avea shatter spart si rogue va manca o nova automat(nu inteleg...voi aveti o logica cand spuneti asta sau credeti ca daca rogue va fi in 2 frezeuri va lua 123213 dmg mai mult), ia intreba.l pe Inoffensive daca dadeam trinket la garrote...ah nu tineam trinket pentru blind... si nu ma pica in garrote... intreaba.l pe Inoffensive ce se intampla daca arunca trinketul aiurea in duel si ma lasa sa resetez duelul cu un poly.
LE edit: acum na ca 90% din magi nu joaca la shatter barrier..... not my problem... am spus doar logica folosita de mine pe mageul meu cu specul meu intr.un 1 v 1 cu un rogue care stie cu ce se mananca 1 v1.

0 0

Back to top
Marvelousz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2012, 18:13:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul jucam fara shattered barrier, nova petului ma ajuta sa iau range in garrote fata de rogue.. iar cu inoffensive eram fortat la trinket pentru ca facea opener cu garrote si kidney, shadow dance and stuff..

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 04-06-2012, 18:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Did you "pro" mages just got trained by radical? -))))))))))

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

Post Posted: 04-06-2012, 18:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Du-te și joacã pe blizz amice, unde nu merge sã dai 2 Freeze-uri unul peste altul. Deci, dacã targetul este înghețat și dai Freeze peste Freeze, chiar dacã mai are 0.000000000000001 secunde din el, targetul este imun. --
Nu-mi explica tu mie cum bați tu rogul pe Freakz, pe blizz nu orice random face kite unui melee. Și un warr nu va sta 20 de secunde în Freeze. Dupã fiecare Freeze are o micã portițã sã dea un Intercept.

- Retired -
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 04-06-2012, 18:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Du-te și joacã pe blizz amice, unde nu merge sã dai 2 Freeze-uri unul peste altul. Deci, dacã targetul este înghețat și dai Freeze peste Freeze, chiar dacã mai are 0.000000000000001 secunde din el, targetul este imun. --

Cum e si partea cu 100 slow effects on target(cand ar trebui sa fie doar unul) ai spus exact ce am spus eu, odata ce rogue este in freeze de la barrier ce rost mai are sa dau frostnova sau pet nova?- asta ar face un mage care se panicheaza.
Cat despre warr....da charge nu intercept, si e cam degeaba...singura lui shansa e leapul si throwdownul(asta daca isi joaca si tot duelul perfect).
Anyway am deviat prea mult de la subiect sorry pentru offtopicul facut, am promis un film si o sa ma tin de cuvant cya guyz.

Last edited by Radical on 04-06-2012, 18:48:03; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Marvelousz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2012, 18:47:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu vorbesc strict de freakz.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

Post Posted: 04-06-2012, 20:24:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Marvelousz wrote:
Eu vorbesc strict de freakz.

Pe Freakz nu ai sã vezi Poly + Blind, Kidney + Deep Freeze sau Deep Freeze + Smoke Bomb date odatã, nu pentru cã nu ai bulan sã le dai odatã, ci pentru cã s-a scos spell delay.
Nu ai binary resist. Sã vezi ce frumos este sã dai un Frost Nova și sã-ți dea resist.
Just fyi, pe blizz, dacã ai Frost Nova dat pe target și dai Cone of Cold (+Improve=4 sec freeze) îți este scos Frost Nova și nici cu Freeze-ul de la CoC nu rãmâi. Rãmâne pe target doar slow-ul de la CoC.
Conteazã și astea într-un duel.

- Retired -
0 0

Back to top
raio
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2012 12:54)

Votes: 26

Post Posted: 04-06-2012, 20:35:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba eu am penisu' mai mare ca toti .

From the outside to the inside, from the outside undercover
I pull myself into your mother, cos I can take it like no other
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 10-08-2025, 09:46:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password