User
Pass
2FA

(SUGESTIE) .... Player Cap
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2213
katy_naritza

[Creep]

Status: Offline
(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-03-2013, 23:26:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Well...odata cu 4.3 au venit multi playeri de pe alte servere(probabil) si s'au reapucat cei ce au lasat'o mai moale(bine au facut :-" )...Pentru ca spre deosebire de alte servere, hai sa zic mai 'rasarite' nu s'a facut niciun progres major pe 4.3 (molten de ex a reusit sa scripteze abia un boss din ET..sper ca nu e vreo problema ca dau nume - )
Acuma ca m'am mai lingusit si eu putin nu neg -...dar totusi...intotdeauna exista un 'dar'...Problema cu lag IMENS la Morchok s'a reparat dupa cum imi spune rasnita mea...totusi...delayu' asta ne omoara...stiu ca o sa ziceti ca va ocupati cu asta...cred...vroiam doar o informatie din timp despre aceasta problema...care ar fi solutiile ma rog...acuma...poate ca o sa vina ceva random/hater sa'mi spuna ca tre sa repare clasele i mai intai apoi chestia cu delay si bla bla...crede'ma...poate sa fie feralu/warru/etc oricat de OP si nu stiu eu ce clother foarte squishy...daca dai un charge pe el la Lumber mill si te trezesti ca el a ajuns la farm duap un maaare freeze nu cred ca e bine...
Aaaa..ininte sa va dati cu parerea la ceea ce am scris mai sus...vreau sa aud si eu pareri despre cum s'a comportat serveru astazi in bg/instante/arene la momentu cu 3k+ playeri on...adica delay sau nu...m'am gandit sa fac postu' asta ca am auzit in seara asta pe ts doar 'delaaay, laaaag, omfg am luat freeze, mi s'a blocat, brb ma c*c pana isi revine' -

Fixed!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
boscodeala

[MEGA Gras ]

Status: Offline
(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 26-03-2013, 07:34:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai intai vroiati mai multi playeri sa aveti ce recruta in guilde, sa aveti cu cine face 3s si 5s ca nu mai face nimeni cu voi etc. Acum nu va convine ca este lag desi s-a cumparat hardware nou si va doriti queue. Este de departe cea mai putin gandita idee pe care am auzit-o pana acum deoarece ar deranja o anumita catergorie de playeri. Categoria playerilor care nu stau in SW cersind gold toata ziua ca e mai frumos in joc decat la scoala, catergoria celor care nu se filmeaza prin bg-uri, fac guide-uri video sau se filmeaza prin arene demonstrandu-ne insa ca sufera de semianafabetism si de insuficienta de skill. Categoria celor care au promovat intr-un fel sau altul acest server, care au ajutat la reparare de buguri, scripturi de bossi, playeri care au castigat eventuri atat pve si cat si pvp, playeri din guildele mari (da cu totii stim ca exista 4 guilde pe acest server, restul sunt 0 si au demonstrat-o), categoria celor care considera ca scoala sau munca e prioritara unui joc pe care il practici pentru relaxare dupa o zi de muncit/invatat. Asa ca NU, hai sa nu bagam queue doar ca sa stam noi la 8-9 o ora sa intram la raiduri sau arene ca sa cerseasca unii in SW sau ca sa isi mai faca un char ca si-au dat seama ca sunt prea slabi pe cel pe care il au deja.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-07-2025, 21:06:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password