User
Pass
2FA

Shadowdance Style
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message4422
laurvini

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-10-2010 18:47)

Votes: 4

Post Posted: 11-10-2010, 21:02:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Filmu ii destul de fain pe langa altele !!!! O aratat ca poate invinge si nume mari de pe server !!!! Muzica acceptabila !!! Nu stiu ce avetzi cu muzica daca asta o crezut el ca ii fain si ii genu lui de muzica ce asculta nu stiu ce ............. avetzi cu el !!!! Daca unii suntetzi rockeri nu inseamna ca trb neaparat sa puna rock !!! Stiu ca rocku merge mai bn la filmele de wow , dar noh si ce o pus el ii acceptabil !!!! Mi-e mi-o placut sa il vizualizez si sa ascult !!!! Si la skill degeaba zicetzi voi low skill , dar este un rogue ce o avut 1970 rating si o batut playeri destul de buni care au avut 2000+ rating !!! Si nu mi se pare ca nu ii mare problema ca mai apasa cu clicku pe spellurii !!! Sa fiu sincer sunt prist care am ajuns la 2200 si am mai apasat si eu si era pe vremea cand castigai 1 rating chiar daca castigai cu o echipa buna (parerea mea ii ca acum orice noob face 2200 fara suparare ) !!! Urmatoarele poate o sa va placa mai mult !!!

FREAKZ E BAZA !!!! Cel mai bun server roman la ora actuala --

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Westy

[Tom&Jerry Fan]

(since 26-05-2019 09:28)

Votes: 38

Post Posted: 11-10-2010, 21:09:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FreeMaNN wrote:
zmR wrote:
Hai maaa..cum sa pui Justin Bieber la un video de wow?

Fail -

Dc n-ar merge JUSTIN BEB3R la un video din wow ? Justin bieber e cel mai awesome si cel mai tare dupa planeta.

ps: Nu o mai urati ca are aspect de baiat si voce de fata pls LEAVE JUSTIN BIEBER ALONE

Doar de pe planata ? ma asteptam mai mult de la tine Omu Liber eu as zice chiar din sistemul solar poate din galaxie -

0 0

Back to top
vlad15

[Furios la culme]

(since 14-03-2013 22:53)

Votes: 20

Post Posted: 12-10-2010, 15:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laurvini wrote:
Filmu ii destul de fain pe langa altele !!!! O aratat ca poate invinge si nume mari de pe server !!!! Muzica acceptabila !!! Nu stiu ce avetzi cu muzica daca asta o crezut el ca ii fain si ii genu lui de muzica ce asculta nu stiu ce ............. avetzi cu el !!!! Daca unii suntetzi rockeri nu inseamna ca trb neaparat sa puna rock !!! Stiu ca rocku merge mai bn la filmele de wow , dar noh si ce o pus el ii acceptabil !!!! Mi-e mi-o placut sa il vizualizez si sa ascult !!!! Si la skill degeaba zicetzi voi low skill , dar este un rogue ce o avut 1970 rating si o batut playeri destul de buni care au avut 2000+ rating !!! Si nu mi se pare ca nu ii mare problema ca mai apasa cu clicku pe spellurii !!! Sa fiu sincer sunt prist care am ajuns la 2200 si am mai apasat si eu si era pe vremea cand castigai 1 rating chiar daca castigai cu o echipa buna (parerea mea ii ca acum orice noob face 2200 fara suparare ) !!! Urmatoarele poate o sa va placa mai mult !!!

Desigur Laurvini,orice noob face 2200,si spriest rogue req skill,stim.

Oricum imi place Filmuletul,mai ales storyline de la inceput -

0 0

Back to top
QQmore

[Creep]

(since 28-01-2014 17:14)

Votes: 16

Post Posted: 12-10-2010, 16:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vlad15 wrote:
laurvini wrote:

Desigur Laurvini,orice noob face 2200,si spriest rogue req skill,stim.

Oricum imi place Filmuletul,mai ales storyline de la inceput -

Erm tin sa iti spun ca a facut pe disc 1950 (dpriest-rogue) nu spriest ..ca idee

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 22-02-2025, 19:27:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x