User
Pass
2FA

Spam zone 1 [ Romanian ] -Part 10-
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 948, 949, 950  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message881643
DaN!eL^
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 16-01-2017 16:20)

Votes: 180

Post Posted: 21-06-2011, 17:29:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maine examen nici nu ma stresez daca o sa fie asa ca la romana.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 21-06-2011, 17:40:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Culca-te tu pe urechea aia ca o sa fie la mate la fel ca la romana. Mhm,siiiiigur !

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
In2ition

[Globul de cristal]

(since 30-04-2018 18:33)

Votes: 199

Post Posted: 21-06-2011, 17:55:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaN!eL^ wrote:

Ce dati voi acum la romana acum e frectie fata de ce se dadeau acum 4-6 ani.
Au bulit-o cu totul la sistemul de invatamant. As fi vrut sa dau bacul din 7 probe acum, si nu din 3 scrise si 3 competente ( panarama ). Oralele din trecut + sportul + ridicau nota considerabil.

We stop looking for monsters under the bed when we realize they're inside of us.

nr913 wrote:
no really, dacã nu era așa țãrancã, și dacã era în bucurești, o luam de nevastã

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 21-06-2011, 18:05:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In2ition wrote:
DaN!eL^ wrote:

Au bulit-o cu totul la sistemul de invatamant. As fi vrut sa dau bacul din 7 probe acum, si nu din 3 scrise si 3 competente ( panarama ). Oralele din trecut + sportul + ridicau nota considerabil.

Au bulit-o cu totul la sistemul de invatamant.

INCEPTIOOOOOOONNNNNN.

Adica si eu iti pot spune tie fix acelasi lucru.

0 0

Back to top
wickie

[Welcome in Jungle]

(since 14-06-2018 23:09)

Votes: 184

Post Posted: 21-06-2011, 18:20:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La noi e foarte usor (clasa 8-a )

0 0

Back to top
DaN!eL^
[Banned user]

Banned

(since 16-01-2017 16:20)

Votes: 180

Post Posted: 21-06-2011, 18:23:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier ti-am trimis un PM , te rog citestel !

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 21-06-2011, 18:34:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaN!eL^ wrote:

DaN!eL^ wrote:

eu as zice sa te stresezi.. -

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-06-2011, 18:35:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaN!eL^ wrote:

Ai primit reply, si sa nu crezi nici tu nici el ca ma joc, e la un click distanta si ma scoateti din sarite amandoi.

0 0

Back to top
T4 *Cost1n

[Nobody Changes]

(since 06-12-2017 22:17)

Votes: 230

Post Posted: 21-06-2011, 18:40:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZerO.? wrote:
Dar nu-ti pune nota pe loc la engleza !? Poate la vorbit, dar eu am abea joi. Tu ai avut-o deja ?

daca te uitai 2 pagini mai in spate ai fi vazut ca vorbeam de speaking...

You gave him what he asked for.
I gave him what he needed.
0 0

Back to top
Evil-Me

[special k]

(since 15-09-2018 20:52)

Votes: 45

Post Posted: 21-06-2011, 18:46:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mie mi se par niste imebecilitati preistorice examenele astea. intrarea la facultate sau la liceu ar trebui sa se faca pe aptitudinile elevului dezvoltate in timp, imaginatie, creativitate, stiinta exacta, arte si cel putin sa se ia in considerare 50% portofoliu cu activitati gen proiecte si concursuri extra-scolare si ma rog. asta asa ca idee, mult mai amplu ar trebui sa fie totul. mi se pare ca examenele astea sunt prea aiurea si ca cei mai multi prosti trec prin copiat, ceea ce nu mi se pare deloc ok. fiecar ar trebui sa fie testat la ce se pricepe, ca nu suntem in preistorie. nu e ca si cum as cere cadrelor didactice sa stea la voia elevilor, evident ca ar fi mai bine structurat si mult mai strict.. dar asa, ca idee. poate ca vocatia mea nu este matematica si probabil ca acum este prima si ultima data cand dau un examen din matematica. de ce nu mi-ar fi dat din romana si limbi straine, daca nu se poate face faza cu portofoliu si dosare, teste orale si probe practice?! ma rog.. its just my opinion.-

saw you crashing around the bay, never seen you act so shallow, or look so brown..
0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 21-06-2011, 18:55:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- portofolii si proiecte/concursuri extrascolare

Crede-ma, multi scapa de vreo 2 sapt de la ore la astfel de concursuri, fara sa aiba legatura cu profilul.

koltzu does not approve.

0 0

Back to top
Evil-Me

[special k]

(since 15-09-2018 20:52)

Votes: 45

Post Posted: 21-06-2011, 18:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stii.. le numim criterii si conditii.

anyway, n-are rost. oricum nu se schimba nimic:)

saw you crashing around the bay, never seen you act so shallow, or look so brown..
0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 21-06-2011, 19:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In2ition wrote:
Au bulit-o cu totul la sistemul de invatamant.

E tot aia in raport cu mai multe lucruri, e prea tipica afirmatia.
Si da, e bulit sistemul de invatamant.
In2ition wrote:
As fi vrut sa dau bacul din 7 probe acum, si nu din 3 scrise si 3 competente ( panarama ). Oralele din trecut + sportul + ridicau nota considerabil.

Pentru ce sport ? 3 competente, dar n-ai mentinat ce si cum.
Info - oral si scris/practic
Engeleza - oral, listening si scris.
Si restu sunt la fel, cum erau. Adica Romana scris + oral, mate si fizica (dau eu)

Levier wrote:
Adica si eu iti pot spune tie fix acelasi lucru.

Sunt alte vremuri, e logic sa se schimbe.

DaN!eL^ wrote:

Asa cum.. ?

0 0

Back to top
Yapiz

[Caineeee]

(since 14-02-2024 16:50)

Votes: 266

Post Posted: 21-06-2011, 19:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa usor a zis el...

la anu si eu dau examen x_X

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-06-2011, 19:05:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evil-Me wrote:
mie mi se par niste imebecilitati preistorice examenele astea. intrarea la facultate sau la liceu ar trebui sa se faca pe aptitudinile elevului dezvoltate in timp, imaginatie, creativitate, stiinta exacta, arte si cel putin sa se ia in considerare 50% portofoliu cu activitati gen proiecte si concursuri extra-scolare si ma rog. asta asa ca idee, mult mai amplu ar trebui sa fie totul. mi se pare ca examenele astea sunt prea aiurea si ca cei mai multi prosti trec prin copiat, ceea ce nu mi se pare deloc ok. fiecar ar trebui sa fie testat la ce se pricepe, ca nu suntem in preistorie. nu e ca si cum as cere cadrelor didactice sa stea la voia elevilor, evident ca ar fi mai bine structurat si mult mai strict.. dar asa, ca idee. poate ca vocatia mea nu este matematica si probabil ca acum este prima si ultima data cand dau un examen din matematica. de ce nu mi-ar fi dat din romana si limbi straine, daca nu se poate face faza cu portofoliu si dosare, teste orale si probe practice?! ma rog.. its just my opinion.-

Nu sunt de acord. Matematica cel putin cea care se face acum, are un rol formativ care este foarte util si practic in viata. Nu este vocatia ta, desigur, precum nici un elev care doreste sa fie inginer nu are vocatie in artele fine, ci in stiintele exacte. Pe langa asta, proiecte, concursuri extra-scolare si toate cele sunt foarte foarte predispuse catre ceea ce se cheama "Free rider effect". Si anume ca dintr-un grup de 5 oameni pe un proiect, 2 muncesc, 5 iau laudele. Sunt convins ca asta se intampla ca la facultatea mea cam la toate proiectele de echipa pe care trebuie sa le fac ajung inevitabil sa le fac eu singurel, doar ca eu sunt mai nesimtit de fel si cer bani sau bunuri pentru prestarea asta de servicii.

Problema ta si din pacate si a unei mari parti a societatii curente este ca de cand a cazut comunismul iar facultatile si universitatile au cautat sa devina institutii autonome si auto-finantate, nu au mai existat limitari asupra numarului de locuri la facultate. Pe atunci era mai simplu si mai inteligent. In anul x existau la actorie... 5 locuri. Erau intotdeauna 40 de oameni pe loc cel putin, dar daca stai sa te gandesti, era mai bine fiindca nu aveam ce sa facem cu mai multi actori. La drept erau locuri putine, la filozofie la fel, chiar si la infamul precursor al facultatii de stiinte politice erau limitate locurile. Acum explica-mi tu mie, ce-o sa faca tara asta sau oricare tara din Europa cu generatia de la stiinte politice de dupa mine considerand faptul ca nu la anul, ci anul de dupa, 700 de oameni vor fi licentiati in stiinte politice. Daca toti oamenii astia s-ar duce in domeniul facultatii lor in viitor in cariera, vei avea surprinderea ca in Bucuresti, in acest moment, daca ar fi ca toti oamenii din domeniul stiintelor politice sa moara brusc, tot nu ar exista 700 de posturi pe care acesti absolventi sa le umple. Acum gandeste-te ca ei sunt doar o generatie de facultate. Mai urmeaza si anul de dupa 700 daca nu mai multi, si anul de dupa ala vreo 700.

Ce-o sa faci cu ei? Nici macar secretare bune nu or sa fie, ca exista o facultate care pregateste oameni pentru domeniul de secretariat si in mod evident, vor fi mai abili.

Eu sunt in totala dezaprobare cu postul tau. Ar trebui sa vi se dea din mai multe materii, sa se vada ca v-ati insusit materia predata si ar trebui in mod obligatoriu sa se dea examen de admitere la facultate. Cine nu intra, muncitor calificat ca d-aia se da atestat in liceu. Ce, toti prostii sunt acum economisti, bancheri, filozofi si critici literari cand majoritatea din ei nu sunt in stare sa ingaime doua vorbe si se rezuma la a cita fara inspiratie din autori clasici in cazul celor doua categorii din urma iar cele doua categorii dintai ajung sa faca in viata de zi cu zi competitie oamenilor capabili folosind algebra de clasa a 6-a?

@Zero: Nu, nu e normal sa se schimbe, si nici logic. Este logic si normal sa se schimbe in mai bine, dar dupa cum poti observa din postul asta lung, se schimba in mai rau.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Levier, 22 August 2011 16:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 948, 949, 950  Next    

The time now is 24-08-2025, 00:21:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password