User
Pass
2FA

Spam zone 1 [ Romanian ] -Part 18-
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 592, 593, 594 ... 975, 976, 977  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message735653
teLOVEsc

[Criminal]

Status: Offline
(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 11-12-2013, 22:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cate crame sunt acum , greu mai gasesti un vin de calitate si bun ... Ca sa-si scoata profit , adauga si apa cu nemiluita (asta daca nu te referi la un vin de casa)

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 11-12-2013, 22:42:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Trimis: 19-09-2013, 00:30:26        

Dupa prima etapa, puteti sa ziceti ca sunt hater, dar eu nu cred ca scoate mai mult de 5 puncte si probabil va termina ultima din grupa.

Hater sau nu, Steaua un nou sezon jalnic in Champions League, se pare ca orice echipa ar avea tot nu sunt in stare sa reprezinte Romania cum trebuie in aceasta competitie, sub orice critica.
Si in acest moment Steaua e cea mai slaba echipa din Champions League de la infiintarea competitiei cu 23 de meciuri fara victorie in 4 prezente in Grupele Ligii.

Ultima etapa:
Chelsea - Steaua 1-0 ( pauza )

Last edited by Dire on 11-12-2013, 22:44:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 11-12-2013, 22:43:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ON - E interesant, ce ai spus mai sus dire, m-ai impresionat, ai o parte de dreptate dar vreau sa te intreb 2 lucruri =]

1.
"Pace all" da impresia de manelar de maxim 16 ani. Mai lasa-ne cu posturile de om cult de la filologie, pune mana pe o carte.

De ce?

2. Ce treaba are asta cu subiectul topic-ului?

Si asta e un forum, nu un mijloc de a demonstra "care o are mai mare" asa ca nu inteleg de ce te bagi. A gresit eu avioane la o chestie gramaticala, si el tocmai despre asta vorbea. So...mi-am permis sa fac o gluma ( NU in nume de rau ). Apoi cand am explicat faza cu "i-au/iau/" nu am fost atent si nu am dat un exemplu bun, si a-ti sarit toti ca hienele pe saracul inger. Dar sa lasam asta la o parte =]] Pot sa dorm in seara asta si daca si-a schimbat dire si inca cativa parerea despre mine. Cei care ma cunosc stiu ca sunt mai "ciudatel". Sa tratam asta in mod civilizat in pm daca vrei sa continui schimbul asta de replici. Si la faza cu crede-ti/credeti era o gresala de a mea, care o faceam mereu, - So..eu credeam ca asa se scrie corect.

@Addicted ce vrei sa spui cu linkul ala de la sign ? Ca am 16 ani? EU macar recunosc. TU cand ai facut cerere de admin la campanie pe zm1 ai zis ca ai 12 ani si acuma te dai smecher ca esti la facultate? =]] Oricum funny ce trece timpul.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 11-12-2013, 22:46:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingerdopat , sfatul meu e sa te maturizezi ... Vezi-ti lungul nasului ... No offense

L.E : ingerdr0gat , nu ma dau "smecher" cum spui tu , aici nu e vorba de serverele unde jucam .. te-ai bagat in ceva , acum n-o da pe alte povesti ... N-am pomenit nimic de facultate , nu stiu de ce aduci tu asta in discutie ... Uite dovada prin tot ceea ce zici si toate replicile pe care le dai , sunt unele de un copil necopt mintal ... De asta te-am sfatuit sa te mai maturizezi putin , voi astia "generatia facebook" ( ca asa imi place sa numesc pe cei care au prins inca de mici facebook-ul si nu au aflat ce inseamna copilarie)

All kids watch this - Click

Last edited by teLOVEsc on 11-12-2013, 22:51:03; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 11-12-2013, 22:47:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
La cate crame sunt acum , greu mai gasesti un vin de calitate si bun ... Ca sa-si scoata profit , adauga si apa cu nemiluita (asta daca nu te referi la un vin de casa)

E de casa. Vin rosu, Snickers, te astept, detalii PM

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 11-12-2013, 22:48:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Ingerdopat , sfatul meu e sa te maturizezi ... Vezi-ti lungul nasului ... No offense

Multumesc pentru sfat, dar nu e cazul, sunt suficient de matur pentru varsta mea. Cate fac eu la varsta mea o sa faci tu la 30 ani. Nuj daca sti dar eu sunt singur. Eu ma maturizez de 20x mai repede decat pusti rasfatati ca tine. Asa ca valea...crezi ca ma afecteaza ce zice-ti voi despre mine? Inca nu mi-ai raspuns ce dovada a imaturitatiimale reiese din poza aia de la sign? Pune si tu o poza cu tine.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 11-12-2013, 22:50:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
Si asta e un forum, nu un mijloc de a demonstra "care o are mai mare" asa ca nu inteleg de ce te bagi. A gresit eu avioane la o chestie gramaticala, si el tocmai despre asta vorbea. So...mi-am permis sa fac o gluma ( NU in nume de rau ). Apoi cand am explicat faza cu "i-au/iau/" nu am fost atent si nu am dat un exemplu bun, si a-ti sarit toti ca hienele pe saracul inger. Dar sa lasam asta la o parte =]] Pot sa dorm in seara asta si daca si-a schimbat dire si inca cativa parerea despre mine. Cei care ma cunosc stiu ca sunt mai "ciudatel". Sa tratam asta in mod civilizat in pm daca vrei sa continui schimbul asta de replici. Si la faza cu crede-ti/credeti era o gresala de a mea, care o faceam mereu, - So..eu credeam ca asa se scrie corect.

Eu nu am nici o parere despre tine, pana acum nici nu am bagat de seama ca existi. Ti-am spus lumea pe forum nu ma place, nu sunt singur impotriva nimanui dar cand am ocazia sa-i spun cuiva ca este incult, inapt, idiot si asa mai departe, o fac fara tragere de inima.
Si nu te flata singur crezand ca cuiva iti place de tine aici pentru ca nu e adevarat.

IngerDr00gat wrote:
Multumesc pentru sfat, dar nu e cazul, sunt suficient de matur pentru varsta mea. Cate fac eu la varsta mea o sa faci tu la 30 ani. Nuj daca sti dar eu sunt singur. Eu ma maturizez de 20x mai repede decat pusti rasfatati ca tine. Asa ca valea...crezi ca ma afecteaza ce zice-ti voi despre mine? Inca nu mi-ai raspuns ce dovada a imaturitatiimale reiese din poza aia de la sign? Pune si tu o poza cu tine.

Reciteste-ti postul si rumega bine daca zici ca esti asa de matur.

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 11-12-2013, 22:55:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:

L.E : ingerdr0gat , nu ma dau "smecher" cum spui tu , aici nu e vorba de serverele unde jucam .. te-ai bagat in ceva , acum n-o da pe alte povesti ... N-am pomenit nimic de facultate , nu stiu de ce aduci tu asta in discutie ... Uite dovada prin tot ceea ce zici si toate replicile pe care le dai , sunt unele de un copil necopt mintal ... De asta te-am sfatuit sa te mai maturizezi putin , voi astia "generatia facebook" ( ca asa imi place sa numesc pe cei care au prins inca de mici facebook-ul si nu au aflat ce inseamna copilarie)

Ma doare la nici nu am facebook nici copilarie, dar sa lasam viata mea personala de alta parte. SI ai mentionat de facultate aici:

"Am aflat melodia de fundal ca am pus-o la un proiect ppt la facultate" mai si minti. A-s putea sa-ti dau report, din moment ce m-ai facut "necopt mintal" dar nu ma obosesc. Inchei discutia.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
Smantana
[Banned user]

Banned

(since 06-01-2014 17:02)

Votes: 31

Post Posted: 11-12-2013, 22:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

undei tovarasu Paragon cu popcornul ? ca incepe drama si nu am ce rontai...
0 0

Back to top
Ryuk

[Cultul betivilor]

(since 21-03-2021 09:45)

Votes: 51

Post Posted: 11-12-2013, 22:57:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iara bagati legale ?
0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 11-12-2013, 22:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
IngerDr00gat wrote:

Eu nu am nici o parere despre tine, pana acum nici nu am bagat de seama ca existi. Ti-am spus lumea pe forum nu ma place, nu sunt singur impotriva nimanui dar cand am ocazia sa-i spun cuiva ca este incult, inapt, idiot si asa mai departe, o fac fara tragere de inima.
Si nu te flata singur crezand ca cuiva iti place de tine aici pentru ca nu e adevarat.

IngerDr00gat wrote:

Reciteste-ti postul si rumega bine daca zici ca esti asa de matur.

Ba omule, am inteles, ai dreptate, am un obicei sa zic chestii gen "zice-ti" "tace-ti" s.a.m.d. Dar lsm in pace ai de gand sa dai quote la fiecare post al eu si sa subliniezi greseli gramaticale. Mai bine beleste ochii si intelege continutul ( Daca reusesti ).

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 11-12-2013, 22:58:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
"Am aflat melodia de fundal ca am pus-o la un proiect ppt la facultate" mai si minti. A-s putea sa-ti dau report, din moment ce m-ai facut "necopt mintal" dar nu ma obosesc. Inchei discutia.

Chiar asa nu am mai vazut la nimeni -))))))

Si la sign contest, nu ma intereseaza cum areti ... nu sunt eu frumusetea intruchipata incat sa judec pe altul cat de frumos/urat este, dar da-o naibii de treaba maaa, cand va vad ca si la brad si la "SHOCKER" scrie-ti in batjocura pe o foaie nu imi vine sa cred iar, tu pe deasupra nici nu ai fost in stare sa-i scrii numele corect - jenant sincer ...

Edit:
Da la fiecare post iti voi da quote sa vezi ca nu ai treaba cu scrisul.

Last edited by Dire on 11-12-2013, 22:59:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

(since 23-04-2014 18:19)

Votes: 29

Post Posted: 11-12-2013, 22:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am ajuns la scoala ? Sau visez ? Thinking

People who share their food with me have a special place in my heart.

0 0

Back to top
Mouz'

[Forever young !]

(since 02-02-2022 18:17)

Votes: 144

Post Posted: 11-12-2013, 23:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
teLOVEsc wrote:

Ma doare la nici nu am facebook nici copilarie, dar sa lasam viata mea personala de alta parte. SI ai mentionat de facultate aici:

Esti paleta. Si urat pe deasupra.

@Dire , eu chiar judec...e urat rau !

Equipment

MSI B75A-G43
Intel Core i5 3570k 3.4GHz
Cooler Master Hyper T4
MSI GeForce GTX 1660 6GB OC ARMOR EDITION 192bit
HyperX Fury Black 4GB DDR3 1866 MHz CL10 x2

Peripherals

Zowie EC1-A
HyperX Cloud II
Steelseries QcK+ PUBG

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 11-12-2013, 23:06:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mouz' wrote:
Esti paleta. Si urat pe deasupra.

@Dire , eu chiar judec...e urat rau !

L-ai facut sa planga naa.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by aste, 22 January 2014 10:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 592, 593, 594 ... 975, 976, 977  Next    

The time now is 24-08-2025, 08:01:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password