User
Pass
2FA

[Sugestie] O mica sugestie pentru Freakz
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2663
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 16-04-2012, 17:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu vrei libertate in alegeri dar totusi vrei sa impui
Quote:
Stii ca se poate da restrict sa nu se mai faca nici un char pe Alliance,nu?
Si pe urma sa vezi ce frumos se baga lumea la Horde.
ceea ce este ipocrizie.
daca lumea ar vedea ca 90 % intra la alianta atunci s-ar gandi ceva de genu "ce stiu ei si nustiu eu, hai sa vedem"si se baga alianta.
atata timp cat nu se stie numaru exact pe factiune, omu poate sa isi urmeze inima si sa isi faca elf sau tauren fara sa isi faca probleme ca poate toti GM- sunt la alianta sau ceva si hoarda e defavorizata(bugguita, neglijata, etc)
Daca s-ar dori echilibru pe realm s-ar oferii posibilitatea de race change, pentru ca nu exista unu de pe server care s-a plictisit de rasa lui aleasa dupa ochi frumosi, si doreste ceva mai practic: cum ar fi orc, sau human, sau night elf

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TopCat10k

[Mentally Stable]

(since 13-01-2015 15:05)

Votes: 3

Post Posted: 17-04-2012, 00:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am zis ca se poate da..nu ca ar trebui sa se dea.
Dar daca sunt numerele pe care le cred eu, as propune sa se faca events doar pentru horde (pe langa events care sunt si pt H si pt A), pentru ca sunt mai defavorizati. Ceva acolo care sa incurajeze cresterea numarului de oameni.

Si inca o chestie: libertatea de alegere nu e pentru toti, e doar pentru cei care stiu consecintele actiunilor lor. Pentru toti ceilaltli exista si iluzia de libertate .

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 17-04-2012, 08:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TopCat10k wrote:
Am zis ca se poate da..nu ca ar trebui sa se dea.
Dar daca sunt numerele pe care le cred eu, as propune sa se faca events doar pentru horde (pe langa events care sunt si pt H si pt A), pentru ca sunt mai defavorizati. Ceva acolo care sa incurajeze cresterea numarului de oameni.

Si inca o chestie: libertatea de alegere nu e pentru toti, e doar pentru cei care stiu consecintele actiunilor lor. Pentru toti ceilaltli exista si iluzia de libertate .

Ceea ce propui acuma, este o chestie subiectiva care defavorizeaza Alianta. Serverul merge bine asa cum este si nici un GM nu are de ce sa se bage pentru ca nu prea castiga hoarda in bg-uri. Hoarda e mult mai puternica in pvp (vezi arene, premadeuri - foarte rare dar exista) dar in majoritatea timpului castiga alianta cu premadeurile lor pentru ca au guilde pvp mai multe decat hoarda. Deci e o problema a playerilor ce poate fi rezolvata numai de playeri. Daca s-ar introduce rated BG ai sa vezi mai multe premadeuri de hoarda pentru ca ar fi mult mai convenabil sa participe in asa ceva decat sa se chinuie cu 5 victorii in arena la 3v3 sa poata sa isi upgradeze itemurile.

0 0

Back to top
Xbit

[Mentally Stable]

(since 25-09-2013 17:04)

Votes: 4

Post Posted: 17-04-2012, 12:41:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TopCat10k wrote:
De ce? Pai ar fi bine sa vezi numerele si sa dai join la factiunea mai defavorizata.

Ai vazut prea multe filme.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 18-04-2012, 06:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am citit tot, e 7 dimineata, nu o sa punem asta, de ce.

Vine gigel de 12 ani si vede

20% ally 80% horde.

OMG OMG MA DUC LA HORDE CA RUPE.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 18 April 2012 04:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 12-11-2024, 12:10:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x