User
Pass
2FA

Sugestii server
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3155
tweetty

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 28-08-2010, 16:44:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Roadele se cunosc, logic! Cã adminii stau șmecheri și demo-ul le face treaba, îți mai explic încã odatã și pricepe copil crescut doar acasã adicã fãrã școalã:

ADMINUL TOT TREBUIE SÃ-L INSPECTEZE CA SÃ ȘTIE DACÃ ARE COD SAU NUUUUUUUUUU!

Deja mã calci pe nervi, adminul trebuie sã-l inspecteze nu doar 2 runde ci mai multe și în rundele ãlea nu e aceeași dacã face demo sau nu??

Gândește mã logic cã deja îmi dai dureri de cap rãu de tot.

Sau dacã nu adminul dã din propria intuiție ban sau câteodatã și *** la cineva nevinovat și sãracu nu are nici un cod nimic?

Hai Baftã, cu copilașii de 10 ani nu am ce sã mã înțeleg, apropo mai ai 20 de ani ca sã devii „adult întreg” dupã spusele tale.

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
a1yn06

[Mentally Stable]

(since 03-09-2010 11:29)

Votes: 2

Post Posted: 28-08-2010, 18:28:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu te mai intreb odata, ce mi-a tradat varsta ?
De ce vorbesti iar doar sa te afli in treaba, mai ales ca din cate vad nu ai nici o functie pe acest server..
De ce tot continui sa vorbesti in plus si mai ales total pe dinafara. Teoria chibritului, exact asta faci tu acum.
Deci omule care esti tu destept, daca te uiti la un demo sau te uiti direct pe jucator in timp ce joaca nu e aceeasi mancare de peste ? Sa nu mai zic de faptul ca daca tu te pui spectator sa te uiti dupa codat e absolut evident pentru el ca vrei sa vezi daca are ceva si opreste codul. Cum sa-ti mai explic sa intelegi?

Sa vina un admin sau macar cineva deschis la minte sa vada ce zic eu aici, nu oblig adminii sa foloseasca pluginul ci sa vada ca ar fi un + pentru server impotriva codatilor. Cand dai ban lasi un motiv si spui inainte jucatorului ii lasi id-ul tau ii lasi adresa forumului ceva si ii zici sa posteze demo-ul daca vrea unban. Daca nu o face ori e codat ori nu e interesat de server. Se pare ca imi bat mintea degeaba, in circumstantele astea tu esti singurul care dai dovada ca nu ai o scoala pentru ca habar nu ai cum sa tratezi un strain, Dar tu te pripesti sa tragi concluziile si stii cum se zice "think out of the box" .... tu, ceea ce sustii tu e total pe langa, cum sa zici ca daca s-ar folosi acest plugin adminii nu si-ar mai avea rostul, pai cine naiba ar mai putea analiza acel demo? Esti incuiat tare... copile ca daca erai mai matur ai fi vorbit altfel cu o persoana pe care nu o cunsti.. scuze ca repet -

Parintii tai sigur te-au invatat cum sa vorbesti dar probabil ai uitat tu sau ai fost prea incapatanat sa asculti.
Cu tine continui zile intregi si nu ajung nicaieri si cum am zis mai sus... "teoria chibritului".
Las alte persoane mai capabile si in masura sa isi dea cu parerea la propunerea mea.

Peace, again! -

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-08-2010, 18:44:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai are rost sã mã cert cu el cã tot la fel de mult ține la plãcinta lui și nici nu citește ce scriu, doar dã copy+paste sã se afle în treabã.

Las-o baltã și încãpãțânarea ți-a trãdat vârsta...

Vin și eu cu altã propunere !

Adãugarea comenzii amx_ispect sau probabil sunteți pe admin mod admin_ispect.

Aceea ajutã sã te pui invizibil ca spectator și sã te poți uita pe cineva, dar toți sã te vadã ca și cum ai juca.

Ce ziceți ar fii bun? Cred cã mult mai folositor decât pluginul copilașului de deasupra.

0 0

Back to top
cRimEea

[dH gamiNg]

(since 17-11-2014 12:38)

Votes: 10

Post Posted: 29-08-2010, 14:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratilor gasiti-va un loc mai bun de cearta , nu aici.
MS

0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

Post Posted: 29-08-2010, 14:48:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crimea ți-am dat 2 propuneri, sunt bune sau proaste? Și nu ne certam, adicã așa îmi doream sã nu ma cert cu el și sã înțeleagã clar !!

0 0

Back to top
a1yn06

[Mentally Stable]

(since 03-09-2010 11:29)

Votes: 2

Post Posted: 29-08-2010, 23:54:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E incapatanat si nu vrea sa vada ce e de vazut -
0 0

Back to top
Marry

[Marrina;x]

(since 30-10-2013 19:00)

Votes: 24

Post Posted: 31-08-2010, 13:53:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thinking as propune ca acest "subiect" sa fie de fapt un topic... ca fiecare propunere sa aibe subiectul ei - si ceilalti sa voteze dak e bun sau nu :-s
acum sunt toate propunerile amestecate :-s si nici nu stiu pe care sa le citesc -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-01-2025, 21:00:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x