User
Pass
2FA

Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 241, 242, 243, 244  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message341352
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-05-2013, 08:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

franckyz0r wrote:
Sugerez ca rablele alea de regulamente sa fie actualizate. Ca sa nu mai fie playerii dintr`o factiune sanctionati pentru reguli din alta, ca asa e pã trend.

O sa ma ocup de regulamente... la toate factiuniile...o sa postez clar si scurt, inclusiv cel de la server trebuie modificat...dar n-am prea avut timp (asta se poate observa, ca n-am mai fost pe sv...)

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fluffy
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2014 20:57)

Votes: 12

Post Posted: 02-06-2013, 20:22:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, sunt ***, m-am gandit sa imi expun si eu parerile si sugestiile.

1. Cand vrem sa intram/iesim in/dintr-o casa/incapere sa apasam un buton, ar face totul mai rapid in loc sa scriem /enter si /exit sau /goout ( in cazul jailului ).
2. Daca playerul are casa, sa poata schimba costul la rent o data la 24 de ore, propun asta deoarece am vazut ca se practica sa pui rentul 1 si cu cateva secunde inainte de payday sa pui 5k.
3. Ar fii foarte tare sa ramana tuningul si la /pvehs, nu doar la /dvehs, pentru ca aceste /pvehs nu se obtin atat de usor ( din cate bineinteles ca stiti ) macar sa le putem tuna.
4. O statie radio proprie a serverului?- Eu unul ma ofer sa o intretin, insa am nevoie de ajutorul playerilor deoarece nu pot pune muzica 24 din 24.
5. Stiu ca s-a mai propus, si as dori sa o propun iar, sa se mute spawnul TT in lv, astfel incat in LS sa fie 4 factiuni care sa dea take, fiind orasul principal, in sf 2 si in lv 2. De asemenea propun sa se faca un loc special in SF si in LV( in caz ca se muta spawnul TT ) in care sa dea dm doar factiunile din acel oras, nu sa se vina la gramada la gg, doar la war sa vina toate fact acolo.
6. Propun ca liderii care nu au mai intrat de 1 luna sa fie demisi imediat, deoarece nu mai e nimeni in alianta adversa si nu se poate da dm.

Acestea au fost propunerile mele si sper ca macar propunerea numarul 3 sa poata fii indeplinita, astept raspunsul staffului.

Sign: ***.
"Eram ca doi magneti,
Da', am inteles, s-au intors polii!"
* Specii sunt regii! *

Last edited by Fluffy on 08-06-2013, 17:29:43; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 02-06-2013, 21:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Daca citeai posturile anterioare, s-a oferit si un raspuns, e in plan.
2. Ai /unrent si iti cauti alta chirie, la un proprietar mai credibil.
3. Nu, daca vrei tuning pe masina personala, donezi, acuma se poate dona si prin PayPal.
4. Nu, exista /radio , iti poti alege tu acolo ce fel de radio vrei sa asculti.
5. Se va face ceva si in cazul mafiilor, dar inca este stadiu de proiect.
6. Dupa ce se va rezolva problema cu lag-ul ne vom ocupa de toti liderii inactivi.

0 0

Back to top
Teoooodor

[Mentally Stable]

(since 29-03-2014 18:39)

Votes: 2

Post Posted: 07-06-2013, 20:36:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,sunt J0cK3r si am o singura sugestie,si anume:sa se faca o comanda cu care sa poti renunta la misiune.
Dau un exemplu :
Cade cashbox-ul langa ms si nu pot sa il i-au pt ca am misiune ,sau e unu langa mn care are wanted 10 si nu pot sa ii impusc ca am misiune!
Daca se poate ar fi super OK daca nu asta e!
TOT FREAKZ E BAZA!

Posturi unite automat, 07-06-2013, 21:36:32

mn*

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-06-2013, 22:04:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Teoooodor : Nu, daca vrei sa renunti la ea, te sinucizi sau ceri respawn.
0 0

Back to top
franckyz0r

[Mentally Stable]

(since 09-11-2013 18:00)

Votes: 2

Post Posted: 07-06-2013, 22:09:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[Striker] wrote:
Protectia a fost adaugata cu cateva versiuni in urma datorita unui exploit, dar care acum este rezolvat si daca tot aveti probleme o voi scoate. La urmatorul restart nu veti mai fi restrictionati.

Protectia pentru mai multe conexiuni de la acelasi IP (accepta maxim trei) probabil era in serverul care l`ai pus sa ruleze dupa wipe. Va rog sa se scoata iara aceasta protectie sau sa fie pusa la 5 macar. Multumim.

0 0

Back to top
sPdd

[Mentally Stable]

(since 07-03-2015 08:31)

Votes: 15

Post Posted: 09-06-2013, 14:26:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca vrei sa scapi de misiune scrii de 2 ori search si gata-nu mai ai missiune
Asta doar in cazul in care vrei sa duci cashbox-ul.

[IMG]http://i.imgur.com/g5gLHf5.jpg?1[/IMG]
0 0

Back to top
SpawN -

[ The Vampire ]

(since 25-06-2013 21:42)

Votes: 4

Post Posted: 12-06-2013, 15:37:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun am si eu cateva sugesti pentru server -
1.Sa se faca factiunea TCC(Tow Car Company),cu ce sa se ocupe aceasta factiune pai cred ca numele zice tot , dar sa va explic eu pentru unii care nu stiu, in primul rand tcc este o factiune foarte utila si "banoasa" , ea remorcheaza masini de pe strada,poate da repair/refill pentru o anumita suma, faza tare este urmatoarea cand remorcheaza o masina personala(de obicei asa este pe toate srv doar masini personale sa remorcheze) proprietarul masini trebuie sa plateasca o anumita suma pentru a primi masina inapoi - sa zicem 100k sau mai mult ... si cel care a tractat masina sa primeasca o anumita suma pentru asta cum ar fi 25k sau 50k ..

2.Sa se baga un DealerShip adica (sa poti cumpara masini in leazing si masini cu bani chas) masinile care sunt sub 10kk sa zicem sa pot fii cumparate in leazing sa zicem ca pui 1kk leasingul si pe urma la fiecare payday platesti o anumita suma ,cele peste 10kk sa mearga cumparare cu bani ches , aici striker decite ce masini sau motoare ,etc vrea sa puna, a si uitam aici masinile cumparate de la dealer sa le poti vinde mai departe , alea in leasing la fel o vinzi si raman la urmatorul proprietan tot in leasing , cele full adica cu bani chas cand le vinzi ramane ata nu mai ai treaba cu dealerul

3.La jobul fermier sa fie modificat astfel, sa mutam locul la ferma aici , si la felul dea munci sa fie alt fel sa puna combine scrii /harvest si culegi recolta de pe camp , pe urma pui recolta in magazie cu comanda /fstorage , dupa aia sa ei masina aia cu remorca nu mai stiu cum se numea incarci recolta tot printr-o comanda /fload sa zicem , dupa luam recolta si merge si o vinde la 24/7 unde acolo prinesti bani sa zicem 15k sau 20k aici depinde de striker cat vrea sa puna

4.Jobul taxi, sa fie facut inapoi factiune era mult mai calumea, ramai pe jos prin LV/LS sau SF chemi un taxi , nu tot cerand /respawn de la helperi - Si sa fie puse alte masini pe langa cele actuale sa zicem sultan bagat pus semnul acela cu taxi pe el ca, se poate crea -

5. Sa se faca un loc de unde sa iti ei joburile sa zicem JobPoint , acolo intrii scrii /jobs si selectezi jobul dorit , la fel sa nu mai cerseasca de la helperi admini pentru job -

6.Sa se scoata de la masinile personale comanda respawn - , de ce ? pai asta ajuta factiunea TCC tu daca iti lasi masina pe strada dai respawn si gata nu tata, daca nu stii sa iti parchezi o masina calumea , cei de la TCC ti-o tracteaza si asfel inveti minte sa nu o mai lasi pe drum, am vazut multe masini lasate aiurea pe strada ..

Si m-ai am multe idei daca vrea striker sau Cbr sa le m-ai zic, contact PM/server sau mess -

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-06-2013, 15:45:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Raspunsul e negativ la toate sugestiile.
0 0

Back to top
SpawN -

[ The Vampire ]

(since 25-06-2013 21:42)

Votes: 4

Post Posted: 12-06-2013, 16:01:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BonJovi4EveR wrote:

Esti cumva tu ownerul si nu stiam eu ? Raised eyebrow
Si in plus vrei/vreti sa aveti playeri pe srv ? - De cand joc eu pe srv acesta nu sa modificat mare lucru sau ce sa bagat nu a ajutat la absolut la nimic prin asta ma refer la aducerea playerilor pe srv si ramanerea lor aici

0 0

Back to top
SwageR

[Rugby 4 EveR]

(since 01-03-2014 20:23)

Votes: 16

Post Posted: 12-06-2013, 16:16:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpawN - wrote:
BonJovi4EveR wrote:

Si in plus vrei/vreti sa aveti playeri pe srv ? - De cand joc eu pe srv acesta nu sa modificat mare lucru sau ce sa bagat nu a ajutat la absolut la nimic prin asta ma refer la aducerea playerilor pe srv si ramanerea lor aici

Din moment ce are si mod pe forum la sectiunea asta , trage tu concluzia
On: Ar fi frumos sa se faca TCC , adica ar mai fi ceva fun..

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-06-2013, 16:30:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpawN - wrote:
BonJovi4EveR wrote:

Tu incerci sa faci misto si nu iti gust eu glumele ? Ti-am dat un raspuns. Incearca totusi sa iti revii. Si sa nu vii cu impresia ca aceste sugestii vor revolutiona serverul.

@ SwageR: TCC nu va fi niciodata factiune, nici macar job deoarece nu copiem alte servere.

Last edited by BonJovi4EveR on 12-06-2013, 16:43:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 12-06-2013, 16:42:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpawN - wrote:
BonJovi4EveR wrote:

Nu trebuie sa fie owner sa iti raspunda, e admin si are rolul de a administra aceasta sectiune ca si serverul. Sugestiile voastre sunt analizate si de owneri, care intervin in cazul unui raspuns necorespunzator. Am rugamintea sa renunti la reply-uri "istete" care pot declansa o cearta.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DanGerBoY

[Mentally Stable]

(since 26-10-2013 08:08)

Votes: 7

Post Posted: 14-06-2013, 07:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o propunere:
Cand luam missiunea,sa ne apara pe tot parcursul missiuni intr-un colt sau ceva [Missiune]
Umpic mai marisor ...ca sa nu mai existe scuze gen :,,Nu am vazut ca am missiune si daia l-am omorat!'' -

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-06-2013, 07:34:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Nu, deoarece nu are nici o relevanta, cand ai luat misiunea, te priveste personal daca o termini sau nu, oricum ca si hint iti va aparea intotdeauna un checkpoint de culoare rosie pe map daca iti este activata miss.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 241, 242, 243, 244  Next    

The time now is 05-11-2024, 01:53:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x