User
Pass
2FA

Swifty Pve Adventures ep3
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message3654
Fl0rIn

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-02-2014 08:14)

Votes: 4

Post Posted: 30-11-2013, 15:06:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai bine ma uit la mikey mouse -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Seyrox
[Banned user]

Banned

(since 24-11-2018 18:47)

Votes: 201

Post Posted: 30-11-2013, 15:26:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fl0rIn wrote:
mai bine ma uit la mikey mouse -

Da' ce ai tu cu mickey mouse?

Demonolgy Warlock Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 30-11-2013, 17:51:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OviSAN wrote:
Kinook wrote:

tu de unde ai mai aparut ma? ce esti asa suparat pe mine? -

Si ce, tre sa fiu un no life streamer de pe blizz ca sa zic ca nu-mi place omul? Nu-mi place , are glume proaste. Critic pe toata lumea? nu, critic doar ce mi se pare gresit. De multe ori am dreptate.

Pai tu nu ai cum sa faci stream mai ales pe blizz pentru ca tu esti un manelist. Am cam zis tot cu asta. Oricum te-ai uitat pe youtube la video-urile lui soda si swifty 100% si eu zic ca sunt unele faze de apreciat. Deci daca sunt nabi sau nu in opinia ta e doar opinia ta. Oameni stiu ce sa aprecieze si ce nu, din pacate tu nu .

N-ai ghicit-o p-asta, nu sunt manelist. Ai zis tot? urasc expresia asta, e folosita de oameni ca sa inchida o afirmatie cu stil cand nu au cum sa o continue. Arunci si tu cu vorbe fara sa stii. Doua lucruri urasc pe lumea asta, prostia si maneaua. Pur si simplu mi se pare funny fatzaul lui vijelie din avatar.

"Oameni stiu ce sa aprecieze si ce nu, din pacate tu nu". Sa zicem ca eu apreciez branza telemea, tu nu. Invata sa respecti parerile altora, chiar daca sunt opuse alor tale.

De ce nu il apreciez pe swifty: Face chestia asta only for the money. Are 45 de ani si se joaca pe calculator ca si job. E un warrior overrated, cu skill mainstream. Imi plac totusi legends of the arena videos.

Si n-am zis ca soda e nab. Ala stie sa joace. Nu-mi place fiindca se chinuie tot timpul sa fie amuzant, si mi se pare copilaros.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
OviSAN

[Mentally Stable]

(since 30-01-2016 16:01)

Votes: 5

Post Posted: 30-11-2013, 18:05:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:

N-ai ghicit-o p-asta, nu sunt manelist. Ai zis tot? urasc expresia asta, e folosita de oameni ca sa inchida o afirmatie cu stil cand nu au cum sa o continue. Arunci si tu cu vorbe fara sa stii. Doua lucruri urasc pe lumea asta, prostia si maneaua. Pur si simplu mi se pare funny fatzaul lui vijelie din avatar.

"Oameni stiu ce sa aprecieze si ce nu, din pacate tu nu". Sa zicem ca eu apreciez branza telemea, tu nu. Invata sa respecti parerile altora, chiar daca sunt opuse alor tale.

De ce nu il apreciez pe swifty: Face chestia asta only for the money. Are 45 de ani si se joaca pe calculator ca si job. E un warrior overrated, cu skill mainstream. Imi plac totusi legends of the arena videos.

Si n-am zis ca soda e nab. Ala stie sa joace. Nu-mi place fiindca se chinuie tot timpul sa fie amuzant, si mi se pare copilaros.

Sincer iti zic acum iti apreciez parerea ai fost precis si la subiect. Bravo se pare ca ne intelegem pana intr-un final -. Faza cu legends of the arena sunt unele chestii de apreciat acolo. GJ pentru sinceritate .

0 0

Back to top
mihaytiger

[Mentally Stable]

(since 13-07-2017 17:47)

Votes: 7

Post Posted: 30-11-2013, 19:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nab , ne nab cred ca toti ati vrea sa castigati banii lui Swifty - doar jucandu-va pe calculator. Asa ca haideti sa nu mai comentam de faptul ca are 45 ani , ca o face pentru bani etc . Fiecare joaca cum crede si pana la urma scopul acestui joc e sa te distrezi , nu sa suferi pentru el etc , iar daca el sa distreaza facand asta gg lui.

0 0

Back to top
Rashesim

[Mentally Stable]

(since 29-08-2022 23:03)

Votes: 40

Post Posted: 05-01-2014, 17:19:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mihaytiger wrote:
Nab , ne nab cred ca toti ati vrea sa castigati banii lui Swifty - doar jucandu-va pe calculator.

0 0

Back to top
heav3n

[Rockeru' Manelist]

(since 17-07-2018 19:12)

Votes: 11

Post Posted: 05-01-2014, 18:09:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mihaytiger wrote:
Nab , ne nab cred ca toti ati vrea sa castigati banii lui Swifty - doar jucandu-va pe calculator. Asa ca haideti sa nu mai comentam de faptul ca are 45 ani , ca o face pentru bani etc . Fiecare joaca cum crede si pana la urma scopul acestui joc e sa te distrezi , nu sa suferi pentru el etc , iar daca el sa distreaza facand asta gg lui.

duce o viata grea -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 05-01-2014, 20:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ziqo ftw.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
noxuris

[Blood Bath ]

(since 04-01-2018 23:24)

Votes: 19

Post Posted: 07-01-2014, 07:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Swifty a fost misto in Wotlk , duelele lui cu fiecare clasa , Protection cu Armor Pen PvP si cum sa iti incepi viata de PvP erau utile acuma ce vedem:

God of the Arenas unde desigur nu e el si nu e cv nou
Top 5 big plays , iar nu este el.
2v2 Arenas care oricine poate face la MMR respectiv
1v2 Arenas unde desigur poate oricine la MMR unde sunt undergeard ***

Atata vad de foarte lunga vreme la el "Hei salut lume castigatoru este X pt naga , urm castigator o sa ia naga asa ca dati like pe videou asta si comment (in mintea lui ca sa iau mai multi bani) in acest video arat cum dau eu one shot macro si primu in BG cu 7 pocket healers in spate Enjoy"

I drink your blood and I eat your skinn.
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Tenzor/

0 0

Back to top
Denim

[Netrunner]

(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 07-01-2014, 13:17:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Swifty a fost cineva pe Burning Crusade si o parte din Wotlk. In rest mai mult pentru fun face filmulete. Oricum sunt muuuulti altii superiori lui, care sunt la prima varsta si nu la anii lui. Din cate am vazut in clipurile lui, ii port respectul doar pentru ca ajuta pe altii sa isi schimbe viata (diet & gym clips) si ca mai are DOAR cateodata ceva chiar interesant sa vizionezi.

Retired

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 02-03-2025, 09:21:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password