User
Pass
2FA

[VIP] Propuneri Server / Anuntare bug-uri !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message906
NechitaFlorin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-09-2017 16:26)

Post Posted: 08-02-2017, 11:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun urmatoarele grade,avntaje la concursul top15 , cele prezente nu sunt tocmai acceptabile .

Locul 1: Gradul helper 30 zile pe server/ -1 warn (pentru admini) / upgrade 30 zile pentru admini (daca adminul nu are warnuri)
Locul 2: Gradul helper 15 zile pe server/ 50% reducere achizitionare admin
Locul 3: 50% reducere admin/upgrade admin

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sabecky

[Just a simple gamer]

Status: Offline
(since 29-02-2020 06:20)

Votes: 130

Post Posted: 11-04-2017, 17:20:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun ca ownerii care au acces FTP , sa fiu activi sa se ocupe cu serverul , un server fara un owner activ va disparea incet .

Totusi e un event din Februarie pe server si noi suntem pe Aprilie asta da dovada ca nu sunteti activi .

Mai faceti eventuri ceva sa mai pastrati si voi cat un player pe aici pana cand rezolvati problema.

Eu am renuntat pentru ca mi-am luat un PC nou , si voiam sa ma joc si alte jocuri , pentru ca eu aproape toata viata mea m-am jucat CS 1.6 si mi s-a luat.

Suna trist stiu -

Si dulcetele sa vobesti cu CoTo sa vezi daca se muta pe CS:GO , asta daca vreti voi.

Iti garantez ca daca va mutati pe CS:GO veti avea un server bun.

Si daca unii nu isi pot lua CS:GO cumparat , il aveti pe google cracked. Va puteti juca doar pe servere nu si pe serverele valve.

DISCORD: Sabee#0428

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-08-2025, 21:08:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password