User
Pass
2FA

Signatures to Stop Massacre of 1,000,000 Dogs in Romania
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message4788
Mouz'

[Forever young !]

Status: Offline
(since 02-02-2022 18:17)

Votes: 144

Post Posted: 20-04-2012, 11:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba 20 de ani am locuit in buc (toata viata mea pana acum - ) si peste tot sunt caini ! i-au mai adunat hinghierii dar tot degeaba...si vreau sa zic ca in viata mea nu m-a muscat nici-un caine ...wanna know why ? alerg mai tare ca ei ! - te faci ca iei o piatra de pe jos si se sperie...

Equipment

MSI B75A-G43
Intel Core i5 3570k 3.4GHz
Cooler Master Hyper T4
MSI GeForce GTX 1660 6GB OC ARMOR EDITION 192bit
HyperX Fury Black 4GB DDR3 1866 MHz CL10 x2

Peripherals

Zowie EC1-A
HyperX Cloud II
Steelseries QcK+ PUBG

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-04-2012, 11:07:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VaLaNgA wrote:
Practic sunt ingrozit de cainii fara stapan din cartierul meu. M-au muscat de picior si de mana fara sa le fac ceva. Mergi pe strada si te ataca fara sa le faci ceva , ca masura de precautie noaptea cand ies afara sa imi cumpar ceva imi iau si cainele , macar asa nu mai atenteaza la picioarele mele. Eu unu as dori sa mai eutanasieze dintre ei , dar numai pe aceia care se strang in haite de cate 15-20 de iti'e si frica sa iesi pe strada.

Slabeste sa vezi ca nu o sa te mai muste nici dracu. Pe mine m-a muscat un pitbull de picior (noroc ca am avut blugii largi si mai mult m-a ciupit) si avea STAPAN si stapanul lui se amuza teribil ca m-o muscat catelusul lui drag. Mentionez ca eram in curtea scolii. Vrei parerea mea ? cainii vagabonzi is mai inofensivi decat aia cu stapan, evident avand un stapan retardat si cainele se transforma intr-un specimen ciudat. Pe mine nu m-a muscat nici un caine boschetar si sunt multi la mine in oras. Valanga tu esti Rrom din cate am inteles Rrom romanizat sau cum dracu se spune. Sunt tigani ce fura,violeaza,te strang de gat etc (nu te acuz de nimic, poate tu esti altfel) fara sa le zici ceva, asta inseamna ca trebuie sa va omoram sau sa va bagam in puscarie pe toti ? sau doar pe aia vinovati ... ?

@On topic, fiecare cu parerea lui... insa eu ii dau dreptate la Zohl. Folositi-va inteligenta aia de care suferiti pe aici pe forum in scopuri bune....pana acum ati dat dovada ca sunteti educati de wikipedia.

Sa zicem ca va dau dreptate (nu), cainii va musca pe strada, va violeaza cauciucurile de iarna, ok ?: Pisicile fara stapan ce nu musca de ce le omorati ? Stiu... prindeti aripi cand sunteti cu tovarasii ca: Ce SmequeR sunt ieu bai, omor caini si pisici pt ca sunt un retardat terorizat de parinti. Ma bucur ca wikipedia gandeste pentru voi. Mi-as dorii doar sa simtiti 2 minute din viata voastra ce simte un caine cand ii omorat in bataie si dupa sa veniti si sa-mi spuneti parerea voastra de wikipedisti. De aia Romania e in halul asta, nu din vina tiganilor...incep sa cred ca Romanii sunt Tiganii de fapt si ne meritam numele asta. Nu va convine cand lumea intreaga ne defaimeaza...insa nici nu va agitati sa schimbati ceva: Ca deh, daca ala nu face ceva, eu de ce as face ? Imi place sa fiu redus mintal ca el... sau sa gandesc ca el desi nu ma reprezinta.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
VaLaNgA

[Account disabled]

(since 12-06-2012 16:18)

Votes: 93

Post Posted: 20-04-2012, 12:36:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai inteles deloc , nu m-am referit neaparat la caini de sunt crescuti de copii cu probleme de comportament , m-am referit in special la haite de caini cate 5-10-15 care pur si simplu fara sa le faci ceva s-ar la tine , coportament agresiv , majoritatea cainilor de la mine din cartier sunt sterilizati si nu s-ar la oameni si aici ma refer la caini din zona de unde stau eu. Ies noaptea si daca trec de zona mea gasesti numai haite pregatite sa te sfasie ca pe un os.

Acum 2 nopti un copil a fost sfasiat de caini , crezi ca acel copil o sa isi mai doreasca vreodata un caine ca prieten? Sti vorba aia cainele e cel mai bun prieten al omului. Caini crescuti pe strada si alaturi de oameni care aduna gunoi si deseuri menajere nu cred ca le-au dat o educatie corecta. Sunt diferite clase de caini si nu cred ca merita sa bagi anumite persoane sau rase in aceasi oala sau caini.

Explica-mi si mie daca ai fi fost in locul acelui copil te-ai mai fi jucat vreodata cu un caine; oriunde ar fi fost crescut fie de tine fie de alti stiind ca e educat ? Chiar vreau sa imi explici si tin sa iti mentionez ca aveam 9 ani cand un caine m-a muscat de fata si inca mai am semnele muscaturi . Dar tot nu m-a oprit sa imi iau caine si sa-l educ sa ma apere si sa ma iubeasca si crede-ma ca nu l-am lovit niciodata.

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-04-2012, 21:45:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citeste mai sus ce am scris si ai raspunsul la intrebarea ta.

Sar*.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 21-04-2012, 08:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci nu-mi vine sa cred ce-am citit p-aici.

koltzu wrote:
A trebuit sa claxonez vreo 2 minute si sa fac 'hop'-uri din ambreiaj cand am plecat azi cu masina, ca s-au pus 3 caini fix in fata ei si nu se duceau ca sa pot iesi.

Deci da, restul tarii e plin de oratanii din astea.

A trebuit sa claxonezi 2 minute si sa faci 'hop'-uri din ambreiaj?!?! Surprise ... tragic, frate ... ce pot spune ... hai sa-i omoram da-i dracu ... ai pierdut 2 minute din viata, sufletul meu plange pentru tine.

koltzu wrote:
Oricum sunt chinuiti pe strada, oricum mor mai greu decat prin orice metoda de eutanasiere. I don't see your point because it's not really there.

Nu sunt toti chinuiti pe strada si nu sunt toti maltratati de retardati care gandesc asa, sau din simpla rautate ... voi va ganditi mereu la voi si la solutia cea mai simpla, ce se intampla in jurul micii voastre lumi nu conteaza ... ti-a trecut vreodata prin cap ca poate ... dar poate ... exista si o alta metoda prin a scapa de cainii vagabonzi fara sa-i omori? ... sau ai consumat prea multa baterie de la masina in alea 2 minute si vrei razbunare?

VaLaNgA wrote:
Explica-mi si mie daca ai fi fost in locul acelui copil te-ai mai fi jucat vreodata cu un caine; oriunde ar fi fost crescut fie de tine fie de alti stiind ca e educat ? Chiar vreau sa imi explici si tin sa iti mentionez ca aveam 9 ani cand un caine m-a muscat de fata si inca mai am semnele muscaturi . Dar tot nu m-a oprit sa imi iau caine si sa-l educ sa ma apere si sa ma iubeasca si crede-ma ca nu l-am lovit niciodata.

Si asta inseamna ca trebuie sa-i omori pe toti? ... Si eu am fost muscata de un caine si da, imi e frica de ei mai ales p-aici cand se strang cate 5-6 ... insa nu mi-am dorit si nici n-o sa-mi doresc vreodata ca toti cainii vagabonzi sa fie ucisi ... mai ales asa cum au astia de gand s-o faca... ca, deh ... eutanasierea e scumpa.

Pe langa asta, daca-ti iei un caine de mic nu exista motiv sa-ti fie frica de el atata timp cat il cresti tu si nu esti un psihopat

^^The Angel^^ wrote:
Kill them all din partea mea.Da-o-ncolo zohl ca peste 90% dintre ei musca si sunt agresivi,so..

Din vina cui?

koltzu wrote:
Mediu sigur de eutanasiere? Daca e nesigur ce, mor cainii? [lol]

Nu stiu cum s-o spun sa sune cat mai ... hmm ... frumos dar ... as avea foarte mari retineri sa lovesc un caine ... insa pe tine nu.

0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 21-04-2012, 08:56:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine ma,inteleg si punctu' vostru de vedere.Adica poate nu trebuie omorati toti,am 'hiperbolat' grav,dar sa fim seriosi,eu m-am si plictisit sa ma duc de exemplu cu bicicleta si din 100 in 100m sa ma alerge 2-3 caini.Ma rog,ar fi foarte bine daca ar putea sa-i selecteze pe cei care par cuminti,i mean ,iti dai seama clar care caine e cuminte si care nu.Cand vine un caine la tine de se sperie si cand cade o frunza din copac,e clar ca pe ala il lasi dracu in pace si nu-l omori.Dar oricum,sunt o gramada care,parerea mea,trebuie omorati sau pana mea,facut ceva ca deja da-o naiba de treaba ca e aiurea rau.

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 21-04-2012, 13:48:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ajungeti sa va insultati, va impart warnuri si inchid si topicul, puteti discuta si civilizat, fiecare cu parerea lui.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 21-04-2012, 14:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe mine mereu ma alearga cainii cand merg cu bicicleta -
tre sa dau din picioare ca sa nu se bage vreunu in fata rotilor si sa ma arunce in cap

I still love them though

0 0

Back to top
Hardwell

[forbidden sorcery]

(since 22-02-2022 09:13)

Votes: 44

Post Posted: 07-05-2012, 23:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eutanasiati? Da, dar nu macelariti. (asta in cazul in care nu vor sa puna material nou pe BestGore) Prea multi caini strica imo, ar fi frumos daca le-ar face la fel si stapanilor *******************************

//nvm @last part.

0 0

Back to top
CrySo
[Banned user]

Banned

(since 08-05-2012 10:35)

Votes: 10

Post Posted: 07-05-2012, 23:08:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waynee wrote:
Zohlomg wrote:
^^The Angel^^ wrote:
Kill them all din partea mea.Da-o-ncolo zohl ca peste 90% dintre ei musca si sunt agresivi,so..

Ai facut tu statistica. La mine in cartier sunt peste 20 caini care or sa moara degeaba, si traiesc de 5 ani+ in cartier, nemuscand pe nimeni.

Anyway, ca sa va luminati si voi, cei agresivi au ajuns agresivi tot din cauza oamenilor, ca sunt ei prosti si agreseaza cainii de mici, ca nu se naste niciun caine agresiv.

Cineva care gandeste pe lumea asta. De ce credeti ca atunci cand chemi o pisica cu intentii bune fuge. Ca sunt chinuite de alti cretini, dobitoci si pot sa continui. Va bagati in seama cu un post inainte sa ganditi. Sunteti tristi.

Koltzu e trist -

On : am semnat

Staff message (aste):

+1 warn. inceteaza cu flameul. ti-am zis sa te potolesti si vad ca tot insisti.

Multi o'ncearca si cu mine, las'o moarta, zau
Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce'i in capul tau.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by lOl ^_*, 10 January 2016 17:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 27-06-2025, 05:49:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x