User
Pass
2FA

WoW Mists of Pandaria ?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message11041
Insidia

[Time's not kind.]

Status: Offline
(since 27-12-2017 20:21)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  udieded 
Post Posted: 19-07-2012, 20:29:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fowb wrote:
Blizzard are obligatia sa multumeasca fiecare jucator in parte, imbinand cat mai mult cerintele si preferintele jucatorilor, agree?

nu te cunosc, nu ma cunosti, but this made my day -))
nu, blizzard nu are nici o obligatie de genu.
blizzard iti VINDE ceva ca tanti marioara mere verzi in piata.
iti plac si vrei sa cumperi, banu' jos.
nu-ti plac si nu vrei sa cumperi, *** off.
intelegi unde bat cu exemplu asta idiot? :]

also, sa multumesti pe toata lumea e imposibil. asta e clar si aici pe Freakz unde comunitatea e mica, dar pe blizz.
parerile sunt impartite, si atata timp cat curg banii (si in mod sigur la blizzard curg binisor), nobody gives a *** if a bunch of ppl don't like it, nimeni nu va obliga sa jucati. :]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ACHT

[Assasin]

(since 18-03-2015 15:26)

Votes: 42

Post Posted: 20-07-2012, 01:10:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^what she said, doar ca blizzard chiar asculta de parerea celor mult si oropsiti (fara skill) => vezi RAID FINDER, nu ai rating requirement la pvp items etc.

O sa cumpar MoP pentru ca sunt intr-o guilda cu oameni ca lumea, fara kinderi si alienati mintali. xD

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 20-07-2012, 16:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fowb wrote:
FaithOfDarkness wrote:
sunt in beta de multa vreme deja cred ca se pregatesc sai dea drumu live

ii da drumu in septembrie, pe la jumatea lunii, si la inceputul lunii da vestea, nu ma intreba de unde stiu - also, mi se pare cel mai FAIL expansion facut la grabeala, inspirat din N surse, 50% din muzica era deja compusa doar au fost cumparate drepturile de autor. Cei care au jucat Warcraft stiu k fiecare expansion e facut dupa warcraft (ilidan, lk erau de acolo, prezenti de mult timp). Dc devine tot din ce in ce mai "desene-animate"? dc cresc mereu stats(nu sufar chestia asta), de la 3.0.1 cand abia aveai 16k HP cu naxx gear, acum in MoP ai 300k cu starter gear, srsly o sa o tina tot asa pana face 100kkk? singuru lucru viabil e ca baga o clasa noua, cam atat.

Btw, ca sa fie MoP complet eu zic sa il bage pe Scooby-Doo, daca tot baga ursi

deschide wartcraft 3 si vezi acolo daca ai panda ca erou..ups..chiar il ai, apare si in harta custom de warcraft DOTA. Panda au existat in warcraft cu mult inainte ca cineva sa se gandeasca la Kung Fu Panda.

0 0

Back to top
Georgy

[Chieftain]

(since 10-02-2025 16:41)

Votes: 35

Post Posted: 20-07-2012, 16:56:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici este Chen (Panda) din Warcraft III, iar aici este Chen beta din MoP. Totul se leaga, nu? Cititi aici cei care n-aveti habar despre ce vorbiti.
0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 21-07-2012, 14:57:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:

Din cate poti observa nu ma deranjeaza "animalutele dragute si roz" - . Ce ma deranjeaza la MOP e sistemul de talente simplificat . E ca o invitatie trimisa retardatilor ( ceea ce e explicabila avand in vedere disperarea de a face bani )

Nu ma deranjeaza "pokemon battle " , cine vrea face lupte , nu e obligatoriu
Nu ma deranjeaza rasele .

Un mare + ar fi PVP content .

Ai dreptate, e o invitatie trimisa celor mai scurti la minte, dar macar nu o sa mai aiba aceleasi talente fiecare, adica sa sti deja cu ce te confrunti, mai apare cate o supriza. De exemplu, nu o sa sti din start daca un paladin are stun sau are repentance, daca un warlock are sfury, howl of terror sau death coil. Din ce zic tipii cu beta acces, aceasta o sa fie expansiunea pvpului.

@Fowb: Nici nu ma chinui sa iti raspund la tot, iti zic doar atat, nu am nici o problema la mansarda, pentru ca nu am mansarda.

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-07-2012, 15:39:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu prea vad de unde pot invita PVE content in MOP , tinand cont ca in TBC era vorba de illidan , black temple , in wotlk era vorba de Lich king si in ctaclysm de Deathwing , dar aici e vorba da panda care merg si la horde si la ally => PVP , deci cu toate ca simplifica talentele macar o sa fie mai mult pvp based

alt lucru enervant e marirea enorma a statsurilor :~:~

0 0

Back to top
ACHT

[Assasin]

Post Posted: 21-07-2012, 19:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

endboss in MOP o sa fie Garrosh.
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 21-07-2012, 19:44:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Holy shit, another e-drama. I'm in.

In primul rand, tin sa precizez ca va bateti cu pumnul in piept, dar niciunul nu prea aveti dreptate. Pandarenii nu sunt din lore-ul asta intotdeauna. Au fost introdusi abia in Warcraft 3 ca un easter-egg la expansionul Frozen Throne (Pandaren Brewmaster). Totodata, mai tin sa precizez ca lore-ul de pe wowwiki poate fi cu usurinta modificat. Defapt orice lore poate fi modificat. Maine se trezeste Chris Metzen sa scrie in comic-urile de World of Warcraft (cam de-acolo vine lore-ul), sau sa anunte la Blizzcon, ca baga "Elful Centaurizat cu Serpi cu cap de Baracuda" si in 25 de minute garantat se trezeste vreunu' cu imaginatie sa-i scrie lore-ul. Asa a fost si cu Mists of Pandaria.

In al doilea rand, am dezbatut chestia asta cu un fost coleg si un prieten bun, si am ajuns la concluzia ca motivul pentru care maresc HP-ul nu e ca baga expansion nou, sau alte dracovenii, ci cel mai probabil pentru minori. Ca se intalnesc ciumpalaci de 10-12 ani afara si decurge cam asa:
Ciumpalac 1: "BA SA VEZI CE FAIN E MISTS OF PANDARIA, AM UN RAZBOINIC PE PROTECTIE"
Ciumpalac 2: "MNO, DA CATA VIATA AI? SI CATE DAUNE DAI?"
Ciumpalac 1: "PAI AM 400.000 VIATA SI DAU 100.000 DAMAGE"
Cumpalacii din jur incep sa fie uimiti
Ciumpalac 2: "ATATA VIATA? MI-L IAU SI EU"
Ciumpalac 3: "Hei, baieti, va jucati Fifa?"
Ciumpalac 1: "Pleaca ba de-aici ca te zic lu' maica-ta ca mi-ai spart mingea"

Intelegeti unde bat? Copiii mici nu sunt impresionati de 4000 viata si 200 damage. Ci de numere uriase, tot se umezesc la anus cand vad asa ceva. Asta-i (in opinia mea) principalul motiv pentru care au tot marit. Ca in fond, batalia se poate rezuma si la niste raporturi si la niste procentaje de damage. Nu e mare lucru, sunt doar mathfacts.

Also, PvE-ul niciodata n-o sa impresioneze, decat daca vii cu vreo idee uber-unica, cum a fost Algalon the Observer, sau AQ40. Nu ma refer la spells, ci la modul de encounter. Tot eventul e grozav in sine. Degeaba imi dati link-uri la bossi noi. Bun, e boss nou, vad ca sare damage-ul in el si da cu niste magii, what's so special about that? Si Hogger face acelasi lucru. Deocamdata mai au de lucrat, insa (good news, hurray!) patch-ul asta nu o sa fie PvE oriented.

Legat de talents, intotdeauna se vor trezi tristani de balta care zic "L-AU SIMPLIFICAT, L-AU FACUT PREA RETARDAT", ba altii "CE DREQ E ASTA? PARCA M-AS JUCA DUEL MASTERS". Aveti rabdare sa apara, nu va dati parerea asa dinainte, asa am zis si de Cataclysm. Ca am ajuns aici, e genial cum l-au facut in opinia mea, deoarece ai 729 posibilitati de talente, cu alte cuvinte iti poti surprinde adversarul in arena (literally). Deci mai multa versatilitate in PvP.

Cat despre alte chestii, alea-s asa, briz-briz-uri care le aduc cu fiecare patch. Doar ca au ramas fara idei. Au bagat Fly Mounts, apoi au bagat Rated Battlegrounds, s-au gandit sa bage si Combat Pets.

In concluzie, MoP e intr-adevar un patch care continua saga WOTLK/Cata, mai usor pentru minori si pentru toata lumea, dar promitator pentru playerii veterani. Stop the drama.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-07-2012, 21:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Froster : mda , posibil sa cresca statsurile din moivul ala dar totusi e enervant , in MOP o sa fie vro 500k HP , si damageul o sa creasca dar , cel putin pe mine ma enerveaza la ochi numerele alea mari

ok , poti surprinde cu talentele , ca idee sunt mai bune ca alea vechi dar tot sunt prea simplificate Thinking

cel mai bun e PVP content , abia astept sa joc un Temple of Kotmogu sau STV Diamond Mine a caror idei mi se par geniale -

0 0

Back to top
Georgy

[Chieftain]

(since 10-02-2025 16:41)

Votes: 35

Post Posted: 22-07-2012, 02:16:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster, n-am spus ca panda e din lore de la inceput. Ai zis ca niciunul nu are dreptate, prin asta ai facut si referire la mine, dar a fost corect ce-am spus, nu? Buun.
Quote:
Also, PvE-ul niciodata n-o sa impresioneze, decat daca vii cu vreo idee uber-unica

Deci spui ca niciodata n-o sa impresioneze, iar apoi impresioneaza daca se intampla asa. Pai ori e niciodata, ori se va intampla, in cazul asta te-ai cam contrazis. Cum adica nu va fi PvE oriented, ai vazut noile dungeon-uri / raid-uri ? Si nu poti sa compari scriptul de la Hogger cu cel de la Gunship Battle / Deathwing. Chiar tu ai spus sa nu de dam cu parerea dinainte. Din cate se vede, va excela atat in PvE, cat si in PvP.
Quote:
what's so special

Ce e asa de special? La majoritatea bossilor faci si altceva inafara sa dai damage, ~fiecare boss are propria strategie. Nu stiu ce asteptari ai. De unde stii ca au facut Pet Battle System doar pentru ca au ramas in pana de idei si ca nu era doar o idee din alte sute?
Daca tot spui sa nu ne dam cu parerea dinainte, nu spune tu ca va fi asa sau ca va fi altfel.

0 0

Back to top
Fowb

[Assasin]

(since 10-12-2019 13:37)

Votes: 33

Post Posted: 22-07-2012, 10:12:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Georgy wrote:
Froster, n-am spus ca panda e din lore de la inceput. Ai zis ca niciunul nu are dreptate, prin asta ai facut si referire la mine, dar a fost corect ce-am spus, nu? Buun.
Quote:
Also, PvE-ul niciodata n-o sa impresioneze, decat daca vii cu vreo idee uber-unica

Deci spui ca niciodata n-o sa impresioneze, iar apoi impresioneaza daca se intampla asa. Pai ori e niciodata, ori se va intampla, in cazul asta te-ai cam contrazis. Cum adica nu va fi PvE oriented, ai vazut noile dungeon-uri / raid-uri ? Si nu poti sa compari scriptul de la Hogger cu cel de la Gunship Battle / Deathwing. Chiar tu ai spus sa nu de dam cu parerea dinainte. Din cate se vede, va excela atat in PvE, cat si in PvP.
Quote:
what's so special

Ce e asa de special? La majoritatea bossilor faci si altceva inafara sa dai damage, ~fiecare boss are propria strategie. Nu stiu ce asteptari ai. De unde stii ca au facut Pet Battle System doar pentru ca au ramas in pana de idei si ca nu era doar o idee din alte sute?
Daca tot spui sa nu ne dam cu parerea dinainte, nu spune tu ca va fi asa sau ca va fi altfel.

tu esti genul de om care tine cu ursu' pana la moarte, dupa cum zicea un mare filozof "scuzemia e o boala grava in randul oamenilor"
@froster: faza cu umezitul la anus a fost chiar funny - si in legatura cu stats, pe o parte ai dreptate, pe alta nu prea. Din cate stiu eu copiii sunt atrasi mai mult de visual stuff, gen armuri sau spelluri, nu cred k o sa fie vreun copil impresionat de 300k HP cand poate sa dea 100k crit, mai ales k nu o sa o dea in calcule matematice

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 22-07-2012, 10:48:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Georgy wrote:
Quote:

Quote:
what's so special

Intr-adevar, m-am intins cu parerea, imi cer scuze pentru chestia asta. Probabil mi-am lasat anti-pve-ul din mine sa spuna asta. Cat despre faptul ca mi-am exprimat opinia, i just gave you my two cents, cum ati facut si voi. Diferenta e, ca eu am incercat sa vad si binele in patch-ul asta. -

@ Fowb: sunt impresionati si de magii, ce sa zic, dar mai impresionati sunt de numere mari, sa-ti dau exemplu din viata reala, tot cu copii mici, ca si eu am trecut prin asta:

Atunci cand se apuca sa zica "piua la infinit" si apoi sare altul cu 2 infinituri. Adevarul e, sa zicem asa, ca sunt impresionati de absolut orice, dar conteaza in plus sa aiba jocul numere mari.

Concluzia e ca, un player care tine la franciza asta, vede dincolo de toate aspectele negative si continua sa joace, indiferent de ce piedici ii pune Blizzardu' in fata. Aici am vrut sa ajung.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 22-07-2012, 11:47:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper ca de data asta sã nu mai fie fail la stats scale. Pe Cataclysm au gafat-o rãu de tot. Un DK twink de lvl 80 poate ajunge și la 100k hp.

- Retired -
0 0

Back to top
ACHT

[Assasin]

Post Posted: 22-07-2012, 12:07:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sper sa nu mai reziste 2 dps atat in arena. trololol
0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 22-07-2012, 13:29:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ACHT wrote:
Eu sper sa nu mai reziste 2 dps atat in arena. trololol

Da ce spui mai?
Combinatiile de dps-dps sunt cele mai bune in arene si arata si mai mult skill decat o combinatie Heal-Dps unde unu stie ca tre sa dea heal si altu tre sa dea dmg.La dps-dps in special in anumite cazuri gen rogue-rogue sau feral-frost (doar exemple) trebuie sa sti sa te sincronizezi la Heal-Dps sti ca tre sa dai pe ala cat mai tare ca celalalt te tine viu.
Cat despre MoP sa vedem cum o sa decurga pvp-ul ca doar e pvp related patch:) .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 27 July 2012 22:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 19-08-2025, 17:49:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password