User
Pass
2FA

World PvP changed by Cyad
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message3060
Ozzydany

[Psychologist]

Status: Offline
(since 06-12-2019 18:47)

Votes: 69

Post Posted: 06-09-2014, 11:02:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=KTQIArks1nY:

28:25 Teleport ;
35:40 Nero pe ts ;
43:00 Guards spawned .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-09-2014, 14:18:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce banuri meritati voi - ai ai ai.
Numai pentru fazele de genul " suntem multi nu are cum sa ne baneze pe toti, hai sa ne pisham pe server', asa e nu meritati ban, meritati delete account.
Nu serios acum, care e treaba cu filmul asta? ce vreti sa ne aratati? ca sunteti ratati si faceti lag apoi injurati gmii care vin si va roaga sa incetati? sunteti gg ma.
A zis cineva in mod repetat, gmii pe serverul asta sunt prea mamaligi, va banam tot raidul ala si ingame si pe ts.

0 0

Back to top
Aldunis

[Mentally Stable]

(since 06-12-2018 11:52)

Votes: 5

Post Posted: 06-09-2014, 14:29:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- ce se baga in seama hater-u
0 0

Back to top
Ozzydany

[Psychologist]

Post Posted: 06-09-2014, 14:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Numai pentru fazele de genul " suntem multi nu are cum sa ne baneze pe toti, hai sa ne pisham pe server', asa e nu meritati ban, meritati delete account.

Meritam ban ? Nu scrie in regulament nu faceti raiduri de mass pvp . Noi , care facem pvp , nu avem decat gurubashi scriptat cu un chest in care pica 1-5 credite , pentru a castiga ceva trebuie sa strangem 500 de credite .
Voi , care faceti pve , aveti scriptat aproape tot ds-ul si acum se lucreaza si la ultimul boss .

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Post Posted: 06-09-2014, 14:33:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E frumos sa readuci spiritul world pvp-ului... Dupa cum stiti sau nu, inca mai exista acel imens lag cand o factiune se duce in capitala celeilalte => guildele pvp sunt pe jumatate degeaba, 50% fiind world pvp-ul si 50% bg's & arene & staff's :v.

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 06-09-2014, 14:35:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ozzydany wrote:
Allybetrayer wrote:

Meritam ban ? Nu scrie in regulament nu faceti raiduri de mass pvp . Noi , care facem pvp , nu avem decat gurubashi scriptat cu un chest in care pica 1-5 credite , pentru a castiga ceva trebuie sa strangem 500 de credite .
Voi , care faceti pve , aveti scriptat aproape tot ds-ul si acum se lucreaza si la ultimul boss .

Aveti arene, bguri, nu trebuie sa scrie nici unde ca nu e bine sa faceti lag la server, atata timp cat gmul va SPUS CLAR SA INCETATI. In regulament spune -ierarhic vorbind gmul e superior playerului, voi trebuia sa ascultati, nu ati ascultat? ban la toti 3 zile sa vezi cum va cuminteati voi cu "smardoielile" voaste...oh vai unde sta ca sa vezi ce ii fac, in china si in ***** matii sta, invatati sa respectati comunitatea, ca nu jucati doar voi pe serverul asta. Nu trebuie 2000 de oameni sa joace cu lag din cauza a 40 de ratati, ce e trist e ca v-ati pishat si pe aia din bg si arene nu doar pe cei din pve.

0 0

Back to top
Elementalic

[Headsman's pride ]

(since 26-05-2019 11:45)

Votes: 21

Post Posted: 06-09-2014, 14:40:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai frate una e world pvp una e sa faci lag cand lumea facea arene/bguri/raiduri , gandestete putin si la altii....mai miscate din fata oglinzii putin...

Nerf Combustion (つ・・)つ¤=[]====> Nerf Me /╲/\╭(▀̿̿Å̯̿̿▀̿ ̿)╮/\╱\
0 0

Back to top
raduly

[Mentally Stable]

(since 31-08-2022 14:10)

Votes: 66

Post Posted: 06-09-2014, 14:43:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai da ma dar de ce injurati in halul ala si spuneati acele lucruri da faceti raid curatati tot ogrimaru din partea mea si invers dar aveti bunul simt
0 0

Back to top
Ozzydany

[Psychologist]

Post Posted: 06-09-2014, 15:00:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Ozzydany wrote:
Allybetrayer wrote:

Aveti arene, bguri, nu trebuie sa scrie nici unde ca nu e bine sa faceti lag la server, atata timp cat gmul va SPUS CLAR SA INCETATI. In regulament spune -ierarhic vorbind gmul e superior playerului, voi trebuia sa ascultati, nu ati ascultat? ban la toti 3 zile sa vezi cum va cuminteati voi cu "smardoielile" voaste...oh vai unde sta ca sa vezi ce ii fac, in china si in ***** matii sta, invatati sa respectati comunitatea, ca nu jucati doar voi pe serverul asta. Nu trebuie 2000 de oameni sa joace cu lag din cauza a 40 de ratati, ce e trist e ca v-ati pishat si pe aia din bg si arene nu doar pe cei din pve.

Ma bucur ca ai vizionat tot videoclipul dar , exista feluri si feluri de persoane , ce poti sa ii faci unuia care injura sau ameninta degeaba ? Noi nu am fost in orgrimmar cu scopul de a face lag sau a creea disconfort celorlalti jucatori , am fost sa le readucem aminte ca mai suntem si noi pe server , cei care nu facem pve .Poate ai dreptate , 40 de ratati , dar in timp putem fii 120 cum am fost pe 4.0.6 , unde o sa stam ? in gurubashi ?

0 0

Back to top
Sylent

[Mentally Stable]

(since 16-10-2015 14:40)

Votes: 7

Post Posted: 06-09-2014, 15:10:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer nu stiu ce Gm vrei tu sa impresionezi dar noi cat timp jucam pe server "blizzlike" ar trebui sa putem face raid ogg,sw oricand dorim. Si sa stii si tu ban nu se da cum zici tu pt acele fraze pentru ca nu are treaba cu jocul.

Bãieții mari nu plang - Bitzã
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 06-09-2014, 15:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sylent wrote:
Allybetrayer nu stiu ce Gm vrei tu sa impresionezi dar noi cat timp jucam pe server "blizzlike" ar trebui sa putem face raid ogg,sw oricand dorim. Si sa stii si tu ban nu se da cum zici tu pt acele fraze pentru ca nu are treaba cu jocul.

Hai sa vedem, injurati din 10 in 10 secunde ba serverul ba unul din cei 3 gms(cyad bachus nero), amenintati cu "vai unde stau ca sa vezi ce le fac eu", va victimizati ca "vai a venit ala si ne-a banat pe ts" PAI NORMAL BA CA VA BANAT, EU NU PLECAM DE PE TS PANA NU BANAM PE ORICE RATAT CARE IMI COMENTA, A VENIT SA VA SPUNA SA INCETATI CU RAIDUL CA FACETI LAG SI VOI L-ATI LUAT PESTE PICIOR.
Si nu vreau sa impresionez pe nimeni, putin imi pasa de gms de pe server( istoria imi e martora ), dar fata de voi mie imi pasa de aia din arene/bguri/raids/rdf/ chiar si aia la lvl care omoara un mob la 5 minute din cauza lagului cauzat de voi. Cum ar fi ca mereu cand cineva intra in arena sa fie un lag infect pe server? sau cand cineva intra in ds sa fie lag pe server? Tie ti-ar convenii? Daca tot tineti atat de mult la raidurile astea in ogg/sw- faceti un topic de vote in care sa cereti scoaterea garzilor dupa ora 2 noaptea pana la ora 12 ziua ( cand populatia pe server nu e asa mare, iar lagul ar fi mai putin observabil).

0 0

Back to top
Ozzydany

[Psychologist]

Post Posted: 06-09-2014, 16:13:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Facem astfel de raiduri odata la 2-3 luni de obicei , nu mereu o sa aveti lag cand intrati in ds in arena etc.. , noi nu vrem sa stricam srv. vrem sa avem ceva gen wintergrasp (e doar un exemplu ) , world pvp nu world pve (Player vs Gardian) .

Quote:
Daca tot tineti atat de mult la raidurile astea in ogg/sw- faceti un topic de vote in care sa cereti scoaterea garzilor dupa ora 2 noaptea pana la ora 12 ziua ( cand populatia pe server nu e asa mare, iar lagul ar fi mai putin observabil).

Ai dreptate dar nu poti face nimic pt. ca de exemplu la ora 2 nu ai cu cine , am facut o gramada de topicuri cu acest subiect (legat de garzile cu enrage ).
Am incercat in Razor Hill , nu am facut lag doar stateam acolo , nu aveam cu cine sa ne batem si dintr-o data apare un gardian cu enrage ( nu eram nici 20 de persoane ) .

Nu mai venim in orgrimmar , pentru ca nu rezolvam nimic , dar nu poti face cu 40 de insi bg-uri , arene sau gurubashi cand nu ai cu cine sa te bati sau pentru ce sa stai acolo . Cat despre Tol barad , batem 1-2 persoane ajungem in baza dam de 100 de gardieni si iar ajungem la Player vs Gardian .

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Post Posted: 06-09-2014, 16:17:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unknown: Sa'mi bag ****'n ma-ta Cyad!
Singurul lucru bun din filmulet.

Staff message (Ravenous):

+2 Warns

Fixed!

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 06-09-2014, 16:43:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti 40v40 AV. Exista Wintergrasp de pe WOTLK, dar trebuie optimizat Rolling Eyes Nu cred ca merita efortul, cel mai probabil tot s-ar face lag, nu duce serverul atat de multi pe 4.3.4, inainte nu erau astfel de probleme.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 06-09-2014, 17:11:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atat Nero cat si Cyad au avut dreptate pt ce s-a intamplat in filmulet, atata timp cat oamenii va zic sa incetati voi tot continuati, normal ca va luati bans si alte chestii.Data viitoare faceti si voi ce zic, ca nu zic ca sa se afle in treaba, d'aia au albastrel. -.

//Si da, faceti ceva ce n-aveti voie, atata timp cat tot serverul nu poate juca ca sunteti voi 40 oameni care vreti sa aratati cat de bine sariti 40 pe 1 da, nu aveti voie.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 06 September 2014 15:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 21-02-2025, 20:34:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x