User
Pass
2FA

admin...tari;)
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4090
Tre

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-02-2010 19:40)

Votes: 4

Post Posted: 04-09-2009, 22:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz am redeschis acest topic sa imi postez parerea sa n ucreada cineva k ma bag ca musca aiurea

numarul 1 cei di ncealalta parte sunteti bine veniti pe rko si sa va postati parerile
2.daca noi suntem noi nu inseamna k noi suntem praf si voi buni
3. am intrat si eu pe srv vostru (sin) nu ma intereseaza war3 si sincer nuj daca imi atrag antipatii jalnic
un codat ma tot lua era pe fata il prindeam cu monitoru inchis (fara suferinta) admini on el juca.
mi-a mlaut slay-uri de nu ma vedeam eram pe -
4.sunt deacord si cu voi aici la rko sunt admini problema ,care ori se respecta pt gradul detinut , ori se cearta intre ei care are gradul mai mare si dc nu au loc pe srv unii de altii
5.persona ltratez orice jucator admin sau player k atare. gen poze demo sanctiune pt limbaj in limita regulamentului desigur
6. sa ma laud nitel dar asa este nu am nici o reclamatie ,nici un conflict,nici un dusman pe niciun srv sau comunitate freakz si asa vr sa ramana ,no warn ,no - reputation
7.as vrea toti cei din freakz sa respectati acest srv pt ca, ca si mine sunt oameni gen haos pacpac orhan kiss , golike, si multi altii am dat doar gradele exemplare (owner, Co-owner) oameni echidistatanti care oricine are ce invata asa k daca mai vine unul singur de pe srv voastre si incepe sa faca scandal pe aici voi cere masuri sau voi face eu cum pot
8 final eu n ucred k unul de la noi care a intrat pe sin sau war3 sau oricare srv freakz a intrat i nspatiul vostru sa faca spam topicuri sa zica k adminii sunt praf jalnici amatori sau mai stiu eu cum Respect all , Respect US ! thanks!

T.c again!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

(since 18-12-2010 21:55)

Votes: 19

Post Posted: 05-09-2009, 03:53:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@divine: in 7 ani de cs esti primu pe kre il aud cu regula asta pe awp_map .. ca sa nu iau slay trebuia sa astept sa se ascunda ct si pe urma sa incep sa trag in ei -))))))) tu chiar nu iti dai seama cat de penibil esti ? vrei sa nu se traga din spawn pune awp_map2 .. dak se blocheaza sv pe harta asta pune altceva .. tu ce faci.. pui awp_map si faci reguli stupide ? daca fiecare face ce vrea acolo e probl voastra oricum .. eu ca si player oarecare am plecat cu o impresie nu tocmai placuta de acolo.

Referitor la admini in general .. peste tot sunt probleme .. nimeni nu s-a nascut invatat.. insa mi se pare absurd sa te duci la altu` in casa si sa ii spui ca e mizerie cand la tine e dezastru .. daca vreti sa cautam nod in papura gasim destule cazuri .. insa eu nu cred ca discutiile de genul acesta sunt constructive.. una e sa veniti cu o recomandare in calitate de colegi si alta e sa veniti sa spuneti ca adminii de pe rko sunt nush cum.. pt ca deja generalizati si nu e cazul sa facem din tantar armasar doar de dragul de a strica imaginea unui server (din comunitate - dak are vreo importanta pt voi.. incep sa cred ca nu).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 05-09-2009, 17:35:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tre wrote:

5.persona ltratez orice jucator admin sau player k atare. gen poze demo sanctiune pt limbaj in limita regulamentului desigur

Tre wrote:

asa k daca mai vine unul singur de pe srv voastre si incepe sa faca scandal pe aici voi cere masuri sau voi face eu cum pot

Tocmai te-ai contrazis singur. Cum le-am zis si unora de pe war3/sin, va zic si voua - incetati sa mai generalizati si sa catalogati oamenii in functie de serverele pe care au admin fiindca nu toti sunt la fel, fiecare server isi are "oile lui negre".

@moderatori: nu mai stergeti din mesaje, incercati sa le cenzurati doar, exceptand cazul in care se face spam, altfel nu se mai intelege nimic din conversatie (ex: postul lui divinee)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rKoPac, 05 September 2009 12:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-08-2025, 08:37:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password