User
Pass
2FA

agility = dodge
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3030
Jag

[Creep]

Status: Offline
(since 02-05-2020 20:18)

Votes: 18

Post Posted: 31-07-2012, 10:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adineauri in arena...fac cu un rogue...dau burstu...nu am dat 30k dmg intr-un dk....dodge dodge dodge parry dodge....fix it -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Inoffensiv3

[Mentally Stable]

(since 11-06-2017 13:33)

Votes: 9

Post Posted: 31-07-2012, 17:59:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand un rogue nu da dodge pentru ca main abilitys (Ambush,Backstab) trebuie date din spate .
Singurul lucru care cred ca ar trebui fixat este diminishing returnsul la dodge. In rest e ceva normal, pe rogue (la full gear) am in jur de 30% dodge . Pe blizz la mid gear (ruthless) am 25% cu cataclysmic fac si acolo 30%.

Ce am zis mai sus e doar despre rogue.

Nu stiu care faza cu dodge la plate si nu ma bag.

LE: Eu am patit si pe blizz sa dau shadowstep kidney shot si sa dau dodge .. nu stiu de ce va plangeti atat.

0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 31-07-2012, 18:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inoffensiv3 wrote:
In primul rand un rogue nu da dodge pentru ca main abilitys (Ambush,Backstab) trebuie date din spate .
Singurul lucru care cred ca ar trebui fixat este diminishing returnsul la dodge. In rest e ceva normal, pe rogue (la full gear) am in jur de 30% dodge . Pe blizz la mid gear (ruthless) am 25% cu cataclysmic fac si acolo 30%.

Ce am zis mai sus e doar despre rogue.

Nu stiu care faza cu dodge la plate si nu ma bag.

LE: Eu am patit si pe blizz sa dau shadowstep kidney shot si sa dau dodge .. nu stiu de ce va plangeti atat.

Ce ma?

0 0

Back to top
Jag

[Creep]

Post Posted: 31-07-2012, 18:58:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca ai inteles...parteneru meu de arena e rogue...eu dau dodge-urile...el s-a plans o singura data ca a dat dodge...eu dau dodge mai mult decat e voie...+ avand in vedere ca un plater nu ar trebuii sa dea dodge in special de la spate....si nu se plange nimeni...doar zic ce am patit si ar fii nici nu stiu cum sa zic...frumos...indicat...sa se incerce rezolvarea problemei...
0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 31-07-2012, 21:33:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la fel cu shred de la feral

shred se da din spate, totusi dodge intr-o veselie, ba mai mult dau dodge pe mage

aici ori nu-si face treaba expertise, ori e buguit faptu ca de la spate nu se da dodge/parry, ori amandoua

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
Jag

[Creep]

Post Posted: 02-08-2012, 18:36:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uite aici feral fail...fix it pls -

http://i48.tinypic.com/7q82.jpg

sunt constient ca nu am destul expertise....dar totusi sa fim seriosi....o bucata i-am dato de la spate -

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 02-08-2012, 22:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toma ce am luat de la 1 war dodge in prostie in full burst de la spate pana ma picat...si da am 5%hit si 20/20 expertise
0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-08-2012, 15:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti sa ai cata expertiza vrei ca tot dai dodge, parry etc. Aici nici nu conteaza daca dai de la spate sau nu ca tot dai dodge, numai ca sansa e mai mica. Obisnuiti-va ca nu o sa repare nimeni ca e bugu de 1 an si vad ca tot mai posteaza cate unu, dar n-au ei treaba ca vedeti voi, pve-u ala ( ei considera ca omoratu de monstrii e mult mai fun decat pvp-u si insista pe bosi in instante )pe cand pvp e cam la pamant din atatea puncte de vedere.

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 04-08-2012, 17:11:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
Poti sa ai cata expertiza vrei ca tot dai dodge, parry etc. Aici nici nu conteaza daca dai de la spate sau nu ca tot dai dodge, numai ca sansa e mai mica. Obisnuiti-va ca nu o sa repare nimeni ca e bugu de 1 an si vad ca tot mai posteaza cate unu, dar n-au ei treaba ca vedeti voi, pve-u ala ( ei considera ca omoratu de monstrii e mult mai fun decat pvp-u si insista pe bosi in instante )pe cand pvp e cam la pamant din atatea puncte de vedere.

nu "cam la pamant" chiar II LA PAMANT. de luni bune nu a mai fost un fix legat de pvp. inteleg ca ia mult sa scriptezi un boss..dar nu 6-7 luni pt un encounter.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 04-08-2012, 22:11:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care spun ca dau shred si dau dodge -> sunteti clar de pe alta planeta .Nu poti da dodge de la spate pe playeri.

@ala cu expertiese pe feral -> cat expertiese ai ma pe feral? eu nu am trecut de 3.

Problema este diminishing returnul la dodge si mai ales faptul ca toate clasele au mult prea mult dodge (ex: priest +bufful de la warrior=8%+).

Rogue si feral druizi dc se plang aici? Nu inteleg la ce se plange un feral ca da dodge pt ca nu poti face expertiese prea mare deoarece este totalmente inutil.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-08-2012, 23:40:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugghy wrote:
NellyRLD wrote:

nu "cam la pamant" chiar II LA PAMANT. de luni bune nu a mai fost un fix legat de pvp. inteleg ca ia mult sa scriptezi un boss..dar nu 6-7 luni pt un encounter.

arena frames, rated battlegrounds si strand of the ancients(cu buguri ce-i drept, dar e), e "niciun fix legat de pvp", nu? Ratatii ca tine ne fac sa ne enervam aiurea si cateodata mai apasam pe butonu de BAN doar pentru ca putem, ca nu stam sa ne varsam nervii/timpul aiurea, noi GMii, chiar daca Shocker primeste si ceva in schimb, ca apoi sa vina un mucos sa zica "BA EU VREAU DI TATII CA NU DAU BANII DA TRAIESC CA CELE 7 MILIARDE DE OAMENI DI PI PAMANT SI MERIT UN SERVER PERFECT GRATIS"

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 05-08-2012, 06:18:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Bugghy wrote:
NellyRLD wrote:

arena frames, rated battlegrounds si strand of the ancients(cu buguri ce-i drept, dar e), e "niciun fix legat de pvp", nu? Ratatii ca tine ne fac sa ne enervam aiurea si cateodata mai apasam pe butonu de BAN doar pentru ca putem, ca nu stam sa ne varsam nervii/timpul aiurea, noi GMii, chiar daca Shocker primeste si ceva in schimb, ca apoi sa vina un mucos sa zica "BA EU VREAU DI TATII CA NU DAU BANII DA TRAIESC CA CELE 7 MILIARDE DE OAMENI DI PI PAMANT SI MERIT UN SERVER PERFECT GRATIS"

am incercat arena frames cu gladius-ul care-i pus pe freakz. cand intru intr-o arena noua si am stealth player, ori nu apare hpu lor deloc, ori daca am caster enemy nu apare castul lor
rated bg's recunosc ca ii un improvement
SOTA ii buguit din prea multe motive si ii un "pain in the *** cand nimeresti in bgu' ala". eu nu am cerut "di tatii"(n-am cerut chiar nimic) si ma refeream la class related(war,rogue,mage,etc).
La ban, faci cum vrei. ii decizia ta daca imi dai ban sau nu.

Last edited by Bugghy on 05-08-2012, 13:17:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-08-2012, 10:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi ba cum vorbesti ca nu esti pe tarina la tine aici ca daca vorbea altu ca tine ii dadeai ban si pe forum si in wow. Ala voia sa zica cu totul altceva, si anume clasele au prea multe buguri si fixurile alea pvp ( rated bg, frames, etc) nu au relevanta la ceea ce a zis el. Sa-ti dau un exemplu asa mai pe intelesu tau ca vad ca asa incepi sa faci urat si sa-i jignesti pe astia pe aici: degeaba iti pui tu pe masina computer de bord daca nu ai roti la ea.

0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 06-08-2012, 15:52:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, poate sa implementeze toate bgurile si arenele, ar fi frumos dar problema principala sunt clasele, si pvp combat

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-07-2025, 19:08:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password