User
Pass
2FA

awp_india2_beta
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3024
ion

[prin vacante]

Status: Offline
(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 24-08-2008, 20:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidlove18 wrote:
Ioane, daca m-ai invatza ceva mapping, am putea face o colaborare, am imaginatie MULTAAA - da nu stiu sa folosesc programul.

ms de oferta - imaginatie am si eu, zic .. dar n-am nervii, timpul si rabdarea necesare sa pun ideile in aplicare -

eT | Bobby wrote:

Sau dak ai nevoie de ajutor sau ceva...stii id meu de mess ioane,ma poti cauta mereu cu orice si te voi ajuta cum pot - !! GG si tzine-o tot asa -

- ok ms bobby -

multumesc si celorlalti pentru aprecieri -

pentru cei care doriti sa va apucati de mapping... nu mai stati... instalati programul, configurati-l si incepeti cu o harta simpla (o camera) ... apoi pt. lucruri mai avansate consultati tutoriale, contactati-ma pe mine daca vreti (am niste fgd-uri bune din iunie 2008... penultimele aparute erau din 2004 - )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-08-2025, 14:06:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password