User
Pass
2FA

cerere unban
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message3647
Number0ne

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-04-2012 16:48)

Votes: 3

Post Posted: 12-12-2011, 18:44:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da ptr ca nici un owner nu sa uitat si in plus nu aveam cod si nici demonstratie nu faceti
daca intru pe servar va arat ca nu am no-recoil si nici nu o sa am ma pun spec si te pun pe tn sa faci demonstratia sa sa vezi ca sa nu mai stam la discutie pt un no-recoil (care tu zici ca si la zm si la zm nai ce no-recoil sa vezi ptr ca nu sare tincta cand ataci pe cnva) ce ZICI INTRU PE SV SI FACEM ASA?
sau punem pe altcineva
pe cnva cu steam

Cand ar putea un owner sau cnva mai corect sa se uite la demo si/sau sa faca demonstratie pe sv cu demo cu tot???
am facut eu un demo cu mn pe o harta cu boti si vedeti si voi apasati ctrl cu enter si ==> sau <==
si vedeti si voi ca daca faceti toti asa toti aveti no-recoil - http://www.girlshare.ro/2984592.6
asta e no-recoil https://youtube.com/watch?v=fCDGipUQJgQ:

ce sa decis? si sami raspunda cnva mai mare in grad

Staff message (In2ition):

1 warn, triplu post

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

(since 29-05-2017 13:44)

Votes: 196

Post Posted: 13-12-2011, 01:19:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copile termina si nu mai fa atatea posturi. Daca mai faci un post dupa mine o sa ramai cu ban.. daca nu mai faci si astepti sa iti raspunda un ower o sa fie fff bine.

Respecta si vei fi RESPECTAT !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
scipioaaa

[Assasin]

(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 13-12-2011, 16:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Ti-ai activat no recoilu in joc dupa prima grenada aruncata , a doua grenada ti s-a dus tinta in jos putin ca ai tinut-o putin in mana , a doua ai tinut-o mai mult in mana si tinta a coborat mai mult .

2. Invartitu este o eroare data de no recoil din cauza aliasurilor asa ca ... poti zice tu ce vrei cu mousu tau si cu sensibilitate ..

3 . In ultimele secunde al demo-ului tragi in usa ramai fara gloanta dar tii apasat pe Fire moment in care tinta coboara iar in jos .

No recoil clar , nu mai scrie vrajeli pe forum cu sensibilitate , mouse , carnati .... am 8 ani de cand joc cs stiu toate codurile si toate scripturile posibile .

In conculize CONT BLOCAT

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by scipioaa, 13 December 2011 14:03

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 09-02-2025, 06:14:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x