User
Pass
2FA

cerere up
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1592
eXTeSyZ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-06-2021 12:55)

Votes: 7

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-05-2013, 23:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Tu nu te uiti la tine,ma jignesti si ma faci in toate felurile,nu stiu cum ai avut tu admin. Nu ai pic de respect,esti un tigan . Daca chiar doresti sa ne certam,iti sugerez sa nu o facem pe forum,ca orcum tu o sa iei warn sau poate chiar ban(o sa vorbesc cu cineva din staff),asa ca mai bine da-mi add la extesyz.freakz(skype) sau extesyz_freakz(mess) eventual iti dau si numarul meu de telefon ,poate ne si intalnim in real life..deoarece vad ca la pc esti tare nesimtit.. Parca te lasai? Ma iubesti prea mult si nu vrei sa pleci?
In legatura cu reclamatile, ai citit macar topicul sa vezi ca am procedat corect,daca playerul care mi-a facut reclamatie nu prea stie cs. Tot zici ca nu ai cod - omule tu nu intelegi ca si-au dat cu parerea playeri dupa pz cu 3 negre si au zis ca e cod clar,dar nu stiu de ce iti zic toate astea ca nici macar nu sti ce e pz - Tu chiar crezi ca s-a intalnit hotu cu prostu? -
PS: Era sa uit , tot analfabet esti - aa si apropo ti-as recomanda sa te bagi la somn sa nu vina maica-ta sa te bata cu biciul ca inca mai esti la pc -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
copilul daniel

[Mentally Stable]

(since 13-07-2013 13:15)

Votes: 2

Post Posted: 07-05-2013, 00:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow de la dorinta mea de ale arata adminilor care is degeaba trag chiulul si toate astea si neaga o ajuns la injuraturi si subiect in care sa isi exprime toti suferintele -
oricum frate trebuie sa scapam de uni admini dar cand il vad si pe ala cum injura ...... ma intreb oare admini aia de mai sus doar ei trebuie sa plece ?-

0 0

Back to top
BmW750i

[FURIEN.FREAKZ.RO]

(since 16-02-2015 21:04)

Votes: 126

Post Posted: 07-05-2013, 01:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins . T/C
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BmW750i, 06 May 2013 23:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 16:48:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x