User
Pass
2FA

Campanie Anti Manele
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message10042
Gh0sT

[Legend]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 16-01-2008, 01:26:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maneaua NU te tampeste, e doar cea mai accesibila muzica pentru anumite clase sociale. Majoritatea ascultatorilor sunt tampiti si inculti, asta e adevarat, insa nu manelele i-au adus acolo. Cat despre interpreti.. n-am ce sa zic, specimene de tot felul. Sunt totusi cativa care isi dau silinta si au ajuns undeva sus. Aveam o perioada, acum cativa ani in care ascultam manele, fara nici un fel de rusine.. dar genul era complet diferit de porcariile de acum(- se punea foarte foarte mult accent pe voce; cantau chiar bine pe atunci Pepe si Andra) Deci nu pot spune ca am boala pe manelisti, nici nu pot sa numar bairamele in care m-am distrat pe manele, la unele chiar eu am fost cel care le punea. Ce e adevarat nu ascult in timpul liber pentru ca in orice melodie gasesti aceleasi tampenii scrise altfel, cuvinte pocite si tot felul de orbecaituri, care au ajuns, in timp, sa-mi zgarie urechile.
Ce e mare pacat e ca exista niste voci superbe printre interpretii de manele insa sunt chinuite si poate prea putin apreciate. Sa nu uitam ca Marcel Pavel, Andra, Pepe si mai erau cativa au inceput de la manele.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 16-01-2008, 01:30:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai si tu putina dreptate...but...let's face it.li s-au urcat banii la cap... - sorry 2 say. se cred cei mai mari si cei mai tari si ca totul li se cuvine. -

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 16-01-2008, 01:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JohnCena wrote:
Levier wrote:
au si americanii manelele lor si tiganii lor.

Hmm nu am auzit de asa ceva la ei.

ai scos din context, tiganeasca treaba.

Quote:
Levier wrote:
si dealtfel, da ne facem de ***** ca idolatrizam niste tigani

Si daca idolizam tiganii ce ? ei nu sunt tot oameni ? voi cum idolizati americanii ?

ai dat-o in balarii fiule, asculta phoenix, balada in special, balada rock adaptata dupa balada lui ciprian porumbescu. si dealtfel nu idolatrizezi nici o natie, cu atat mai putin americanii.

Quote:
Levier wrote:
care nu au muncit niciodata in viata au furat cat au putut

stim cu totii ca unii chiar muncesc.

"stim cu totii" este sinonim cu "nu am nici un exemplu" baiete.
Quote:
Levier wrote:
(si aici e vorba si de furt de melodii precum si de masini, din buzunare si altele

si nu numai manelistii fura melodiile altora. Nu toti fura din masini ... Nu prea mai exista asa ceva.

eeeeeeesti sigur? ia vezi, dintre spargerile in casa, fa o statistica, cati erau rockeri, cati manelisti?

uite aici ce inseamna SA CANTI ceva :
https://youtube.com/watch?v=eJaaTfrOr-g:

doi dintre cei mai buni chitaristi rock in viata.

si ca p.s. : de ce nu ascultati de exemplu, alt gen de muzica tiganeasca : flamenco-ul. poftim mostra.

https://youtube.com/watch?v=F5RGpQmWtTI:

0 0

Back to top
JohnCena

[Creep]

(since 22-03-2015 22:38)

Votes: 7

Post Posted: 16-01-2008, 01:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, are f multa dreptate unii chiar au voce si stiu mai multe nu doar sa cate gen : florin salam, nicolae guta... ii vazusem de multe ori cantand la instrumente grele gen acordeon... In plus vazusem un videoclip in care guta cand era mic era pe scena cu acordeonul si canta.
ps : nu e offtopic e un raspuns la "jignirile" altora(nu e vb de tine gh0st).

Last edited by JohnCena on 16-01-2008, 01:43:18; edited 2 times in total
0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 16-01-2008, 01:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JohnCena wrote:
da, are f multa dreptate unii chiar au voce si stiu mai multe nu doar sa cate gen : florin salam, nicolae guta... ii vazusem de multe ori cantand la instrumente grele gen acordeon... In plus vazusem un videoclip in care guta cand era mic era pe scena cu acordeonul si canta.
ps : nu e offtopic e un raspuns la "jignirile" altora(nu e vb de tine gh0st).

da....stiu ca vb de mine...si sorry daca te-am jignit..dar daca ai fost atent...ma refeream la cei de culoarea...maronie - -
in fine... tot la concluzia mea dintotdeauna am ajuns...
GUSTURILE NU SE DISCUTA.

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 16-01-2008, 01:43:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mare dreptate.
Un sfat pentru toti... Indiferent de muzica pe care o asculti.. tine-o pentru tine!

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
JohnCena

[Creep]

Post Posted: 16-01-2008, 01:44:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Levier: pai dak voi nu iubiti nici o natie voi dc spuneti ca iubim tiganii ? te-ai cam contrazis.
Dc nu ascultam ? pt ca nu ne place. Si nu vreau sa ma gandesc cati mai cata asa bine live -.
@dudette: nu era vb despre tine. Era vb de cel kare a facut postu si de altii care au postat pana cand am postat eu cu niste posturi penibile.

ps: Mai cititi odata posturile lui gh0st.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-01-2008, 01:58:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JohnCena wrote:
@Levier: pai dak voi nu iubiti nici o natie voi dc spuneti ca iubim tiganii ? te-ai cam contrazis.
Dc nu ascultam ? pt ca nu ne place. Si nu vreau sa ma gandesc cati mai cata asa bine live -.
@dudette: nu era vb despre tine. Era vb de cel kare a facut postu si de altii care au postat pana cand am postat eu cu niste posturi penibile.

- ce ma? m-am contrazis? am zis CA EU, retine...eu, nu iubesc nici o natie. si am zis ca voi, manelistii, idolatrizati tiganii. unde m-am contrazis?

0 0

Back to top
JohnCena

[Creep]

Post Posted: 16-01-2008, 02:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
JohnCena wrote:

- ce ma? m-am contrazis? am zis CA EU, retine...eu, nu iubesc nici o natie. si am zis ca voi, manelistii, idolatrizati tiganii. unde m-am contrazis?

Iti plac manelele ? asta la tine a insemnat ca idolatrizez tiganii. NU am spus asta. Si dak ar fii dupa cum candesti tu, si tu ai idolatriza o natie. Si mai citeste odata ce ai scris "si dealtfel nu idolatrizezi nici o natie, cu atat mai putin americanii.
"

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-01-2008, 02:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JohnCena wrote:
Levier wrote:
JohnCena wrote:

Iti plac manelele ? asta la tine a insemnat ca idolatrizez tiganii. NU am spus asta. Si dak ar fii dupa cum candesti tu, si tu ai idolatriza o natie. Si mai citeste odata ce ai scris "si dealtfel nu idolatrizezi nici o natie, cu atat mai putin americanii.
"

ba, ai avut 6 luni avatar cu florin salam, acu 20 de minute ai trimis mass cu nu stiu ce cioara cantand o laba cu dusmanie. idolatrizezi tiganii, mucles.

0 0

Back to top
JohnCena

[Creep]

Post Posted: 16-01-2008, 02:24:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, si ce legatura are aia cu postul meu ?

ps : o sa dau edit la post sa iti raspund
edit: cum poti sa spui asa ? cand am spus aia ? am dat o melodie atat. tu ce ai facut cu videoclipurile de mai sus?

Last edited by JohnCena on 16-01-2008, 02:29:17; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-01-2008, 02:25:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

....hah, ti-am dovedit ca idolatrizezi nici macar o natie, o biata etnie.

edit : ti-am demonstrat ca exista si alte stiluri de muzica, apropo de multi-culturalitate: slash (baiatu ala cret) are tatal englez-evreu si mama afro-americana...

si aia doi baieti ce canta la chitara : larry coryell si paco de lucia...unu-i american si unu spaniol. pe cine idolatrizez? tinand cont ca artistul meu preferat strain e paco de lucia....

si eu ti-am aratat un video rock si unu flamenco, tu ai avatar cu florin salam, si ai trimis vid cu alt manelist, altceva in afara de manele asculti?

uite : punk tiganesc : https://youtube.com/watch?v=p_81l4DXlwM:

p.s. nu tu esti ala de i-am dat ignore ca de 1 decembrie, ziua nationala a romaniei, ai zis ca romania e o tara de *****? nu cu atitudinea asta faci de ***** tara? nu ti-am zis de cateva ori sa dispari in spania? si ca un adevarat muncitor al patriei, un barbat cu brate de fier mi-ai zis sa-ti dau eu bani sa pleci - amuzantule.

0 0

Back to top
Berserk

[No Self-Control]

(since 06-09-2015 07:05)

Votes: 46

Post Posted: 16-01-2008, 03:08:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

levier , u pwned him enough =]

+1 os

jos cu manelele !

If you enjoy wasting time.. Is that time really wasted?
0 0

Back to top
JohnCena

[Creep]

Post Posted: 16-01-2008, 03:15:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Levier: Si ce legatura are aia cu ce vb noi ? eu doar incercam sa nu se mai chinuie atat sa faca campanii si sa strige mereu jos cu manelele ca nu sunt mai presus ca nimeni si nu o sa ii ajute cu nimic, nu au influenta asupra oamenilor.

ps: nu, nu ascult nimic inafara de manele.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-01-2008, 03:19:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JohnCena wrote:
@Levier: Si ce legatura are aia cu ce vb noi ? eu doar incercam sa nu se mai chinuie atat sa faca campanii si sa strige mereu jos cu manelele ca nu sunt mai presus ca nimeni si nu o sa ii ajute cu nimic, nu au influenta asupra oamenilor.

ps: nu, nu ascult nimic inafara de manele.

vezi ca-ti dau ban pentru ipocrizie, ori te lupti sa zici ca-s manelele bune, ori esti ignorant, cand nu stii ce sa raspunzi, esti ignorant, cand te crezi smecher, sari cu gura pe noi, ia vezi, decide-te, ca asta-i alta caracteristica a manelistilor : ipocrizia. mi-e lene sa-ti descriu, ia dexu afla ce e.

si cat despre campaniile noastre, poate mai convertim cativa. nici tu nu esti mai presus de mine sa-mi zici sa nu fac campania asta...nu-i asa puisor?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 13-08-2025, 00:12:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password