User
Pass
2FA

Discipline Priest PvP Guide - Extended
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message69716
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Status: Offline
(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 14-12-2011, 17:48:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am ajuns si eu acasa in sfarsit. Zi-mi ce combo joci, myt.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 14-12-2011, 18:15:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zi-mi în general, nu cu un combo special.
Sã luãm totuºi cele mai întâlnite 3 combouri: Mage, Feral, DK
Mai nu am luat în calcul Mind Controlul, se adaugã ºi ãla în listã.

Pe mine mã intereseazã:
- când este necesarã 'apariþia' partenerului
- la ce sã dau trinket
- cum sã procedez imediat ce ies din CC.. presupunând cã partenerul rãmâne miraculos în viaþã.

- Retired -
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 14-12-2011, 18:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disc + Feral vs Mage + Shadow

Feralul face open foarte tare pe shadow priest, de preferat dupa ce tu i-ai dat 3-4 dispels. Pozitia ta trebuie sa fie pe undeva pe langa un pillar, adica practic asteptati sa vina ei "pe" voi. Aici este vorba in mare masura de atitudinea de joc. Pe Cataclysm, nu ai nicio sansa sa faci "outlast" unui 2x dps combo (n-am o expresie mai buna la ora asta), deci feralul va incepe cu berserking pe priest. Faza asta e posibil sa forteze un deep pe druid, care ar fi extraordinar pentru voi.

Voi puteti sa intrerupeti acel cc chain doar prin cyclone pe mage. Sa iti dau un exemplu: ai primit counterspell si esti slowed/nu ai cum sa ajungi la un pillar pentru a face LoS la Poly>>druidul da cyclone pe mage cand il vede ca incepe sa il casteze, dandu-ti tie timp sa iesi din Cs, deci sa poti sa dai SwD la next poly cast.

Avand in vedere ca feralul va merge pe shadowpriest, este foarte greu sa luati double fear, tu ai optiunea de a schimba pillar-ul atunci cand se apropie priestul prea mult.
Impotriva lor nu exista cc la care sa trebuiasca sa folosesti neaparat trinket, cel mai folositor ar fi atunci cand, din orice motiv (de la faptul ca ai luat un poly/ai luat disarm+deep+silence), simti ca nu iti mai poti tine partenerul in viata.

De Mind Control nu cred ca se pune problema, cu shadow priest-ul ca main target. De a;tfel, feralul ar trebui sa nu lase priestul sa puna vampiric touch pe el, pentru ca asta iti strica tie tot dispel-ul.

Trebuie sa comunicati eficient, sa nu dati survival instincts si pain suppression in acelasi timp, iar feralul trebuie sa stie sa tankeze putin in bear form, cu enraged regen.

Stiu la ce te referi tu in legatura cu imensul chain de cc's pe care il poti lua tu ca priest, iar referitor la momentul in care ar fi oportun sa dai trinket daca stii ca iti vine un huge chain ar fi probabil deep freeze, cu inner focus dupa (aici fingers crossed sa iti dea silence imediat pe el). Fear Ward nu il pui la inceputul arenei pe tine, il activezi in momentul in care vezi ca shadowpriestul vine spre tine/incerci sa prezici fear.

Disc + DK

Cand jucam disc + dk faceam rush pe dedesubtul podului in blade's edge, oricum noi luam initiativa. Main targetul devenea mage-ul, asta lasand shadowpriestul destul de free cast. Dk-ul trebuie sa dea chains of ice pe priest daca il vede ca vine spre tine, iar tu trebuie sa te pozitionezi astfel incat sa ai un pillar de preferat intre tine si priest (de preferat, dar nu realizabil mereu.

Daca esti undead, cred ca poti da trinket la primul poly full pe care il iei si partenerul tau are probleme (de preferat ar fi sa pastreze AmS pentru momentele cand iti iei tu CC), avand in vedere ca, dupa ce dai tu trinket, dk-ul sa aiba mare grija sa nu iei fear pana nu ti se face WotF. Eu personal as pastra trinket pentru cazul in care priestul ar prinde un mind control pe mine cu full dots pe dk, dar, repet, conteaza foarte mult contextul, ce cd's mai are partenerul tau, ce cd's poate sa forteze, pozitionare

Disc + mage

Nu am jucat deloc combo-ul asta, dar, in principiu, as pune full buffs pe mage, care ar avea ca main target mage-ul advers, cu cc pe shadowpriest. Aici trebuie sa comunici cu partenerul tau (de exemplu, ar putea da un deep pe priest si apoi ice block in timpul unui poly full pe tine)

Oricum, orice combo ai juca, parerea mea e ca este important sa iti tii partenerul topped pe cat posibil, incercand dispel ofensiv cat mai mult si folosind dot's pentru a-ti ajuta partenerul cta mai mult cu dps-ul. Si, cel mai important, SwD every single full poly atunci cand nu esti silenced/deeped.

Edit: dupa ce iesi din cc, shield-ul este prioritar, urmat de prayer of mending si penance (grija la cum iei cs full pe penance), apoi renew si flash heal. Fake a lot in caz ca partenerul tau e low HP iar mage-ul are cs fara cooldown.

Am fugit ca maine am examen la chimie ;/

Edit: dupa ce fac minim 2200 mmr o sa incep sa fac stream.

click
0 0

Back to top
Bmoon

[Mentally Stable]

(since 16-05-2012 20:07)

Votes: 8

Post Posted: 20-12-2011, 22:23:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

azi din lipsa de teamuri de 2s, am picat 7/8 cu DK frost si Fury warr. so, cum pot eu supravietui mi-am dat cd-uri pot zice foarte bine , los, druidul cc.

@pixel, probabil ai picat si tu cu ei, picasem cu tine la 2s.

0 0

Back to top
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 20-12-2011, 22:59:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disc cu warlock demo VS disc cu Dk frost

-Ce pot face ca priest , cand ma tine in SLOW dk`ul si sunt vulnerabil la priestul (din teamul cu dk) ?

Disc cu warlock demo VS Disc cu feral

-Se dau prea multe cc`uri pe mine. Ce pot face in legatura cu asta, cum le pot evita?

Wickedfruit - Sylvanas EU
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 22-12-2011, 00:03:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kamikazze wrote:
Disc cu warlock demo VS disc cu Dk frost

-Ce pot face ca priest , cand ma tine in SLOW dk`ul si sunt vulnerabil la priestul (din teamul cu dk) ?

Disc cu warlock demo VS Disc cu feral

-Se dau prea multe cc`uri pe mine. Ce pot face in legatura cu asta, cum le pot evita?

Efectiv combo-ul tau este mult prea slab si nu are destul cc versus disc + dk sau disc + feral. Eu daca l-as juca nu as bate niciun team cu frost dk/feral. Sorry, dar deocamdata nici nu poate fi vorba sa ai sanse sa ii bati -
Nu cunosc prea bine demo warlock-ul, incearca sa vorbesti cu un lock demo mai skillat asa si sa vezi ce iti recomanda. Dar in general, cu mangle si ferocious bite damage bugged, feralul te pica imediat. Vezi poate ii dai 100 k cu bane of doom ^^

@ bmoon: Foarte, foarte usor matchup. Priestul pune shield pe druid si se urca pe mount, sta pe langa un pillar. Feral-ul va avea 3 mari prioritati: kill warrior, dispel death wish si cyclone dk. Inca de la inceput, priestul poate sa puna petul pe warrior, care combinat cu un berserker de la druid o sa il pice imediat. Priestul nu trebuie sa se panicheze cu PS si trinket, in general feralul ar putea sa dea un maim la warrior atunci cand priestul este in strangulate/intercept. Nu trebuie uitat nici ca priestul sa puna imediat dupa ce incepe arena Fear Ward pe el. Cyclone pe DK cat de mult posibil/roots, combinat cu shield + Holy Walk (4p mooncloth bonus) la death grip in desecration ar trebui sa fie destul.

Postati aici ce combo-uri vreti sa incerc sa capturez cu fraps in arena si o sa incerc sa filmez meciuri cu playeri cat de cat decenti -

Also, imi pare rau pentru raspunsul tarziu, am fost cam prins zilele astea.

click
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 22-12-2011, 00:37:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bmoon wrote:
azi din lipsa de teamuri de 2s, am picat 7/8 cu DK frost si Fury warr. so, cum pot eu supravietui mi-am dat cd-uri pot zice foarte bine , los, druidul cc.

@pixel, probabil ai picat si tu cu ei, picasem cu tine la 2s.

Roots+Cyclone pe dk, Burn warrior. Scoti petul de la inceput pt un + de dmg, feralul da dispel la enrageurile warrului, incearca sa scoti procurile de KM ale dk-ului.
In rest ai destule def cds care sa iti asigure supravietuirea... cand dai fear incearca sa il dai in asa fel incat sa ia amandoi(no ams/zerker rage/lichborne up); Daca da Lich dk-ul > inner focus + Shackle(majoritatea uita de cancelaura).
Tine trinketul pt STRANGULATE.
Este destul de usor sa ii bati... dar la fel de bine poti pica intr-un GCD daca nu esti atent. (asa am pierdut eu de 2-3 ori - )

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bendover

[Mentally Stable]

(since 03-09-2015 19:22)

Votes: 6

Post Posted: 22-12-2011, 00:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca feralul nu te ajuta enorm de mult si daca tu nu esti atent mori istant:d ,scapi usor de ei dar feralul trebuie sa dea spam ciclon si roots ... eventual daca face cc la unu sa il si ajuti la burst e important sa dati jos la viata 1 ca sa ii fortati sa nu mai faca burst

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 22-12-2011, 07:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Feral-ul are abilitati printre care mangle (cat) si ferocious bite care iau bonus damage si din spellpower. La damage-ul pe care il da, sa nu te miri sa pice warriorul in 5-6 sec.

click
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 22-12-2011, 16:53:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phixelzilla wrote:
Feral-ul are abilitati printre care mangle (cat) si ferocious bite care iau bonus damage si din spellpower. La damage-ul pe care il da, sa nu te miri sa pice warriorul in 5-6 sec.

ai vazut tu vreun feral asa de idiot sa stackeze SP pe ... feral?
seriously... va plangeti de niste chestii penibile...

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 22-12-2011, 17:14:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat duel cu un feral care juca cu spellpower staff...vrei prints cu ferocious @ 3400 resil? sau cu mangle?

Dar oricum nu de asta e vorba atunci cand discutam de feral. Spune tu ca damage-ul pe care il da e ok.

click
0 0

Back to top
Bendover

[Mentally Stable]

(since 03-09-2015 19:22)

Votes: 6

Post Posted: 28-12-2011, 22:49:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cauta si tu comborui bune pe 3v3 pe patch 4.0.6 - si posteazale eventual si cum se joaca .
Iti dau eu unul bun:
Dpriest+fmage+bdruid

0 0

Back to top
Nimfita

[Mentally Stable]

(since 17-09-2013 20:12)

Votes: 3

Post Posted: 29-12-2011, 00:28:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=kB_-ULGOHCQ:

, un combo excelent ... parerea mea , cel mai bun ! -

Nimfitav - Rogue Combat PvE [ Genesis ]
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 29-12-2011, 10:09:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bendover wrote:
Cauta si tu comborui bune pe 3v3 pe patch 4.0.6 - si posteazale eventual si cum se joaca .
Iti dau eu unul bun:
Dpriest+fmage+bdruid

Combo-uri bune pentru 3v3 sunt:
Disc/Feral/Frost Mage
Disc/Hunter/Dk
Disc/Rogue/Mage
Disc/Hunter/Feral
Disc/Dk/Ret Pally
Disc/Hunter/Ret Pally

Sper ca n-am uitat prea multe ^^

Oricum eu nu prea mai joc discipline in ultima vreme, mai mult holy paladin si, mai nou, shadow priest, care, dupa parerea mea, e prea funny de jucat, chiar daca iti lipsesc cate 3 degete de la fiecare mana -

@ nimfita: clipul ala nu e facut la mai mult de 1900 mmr

click

Last edited by Phixelzilla on 29-12-2011, 16:49:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Pew-Bear

[Mentally Stable]

(since 29-03-2012 19:45)

Votes: 3

Post Posted: 29-12-2011, 12:39:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un pro guide de la un pro priest . Insf.

myt42xxx wrote:
Voi avea grijã sã vã raportez pe toþi. @Levier/orange v-aº ruga sã nu închideþi topicul din cauza unor needucaþi.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 28-07-2025, 03:48:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password