User
Pass
2FA

Discutii / Nelamuriri
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 153, 154, 155  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message255645
Drogatul ;X

[Criminal]

Status: Offline
(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 27-08-2014, 19:26:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba cand aud imi vine sa plang TU ii amenintai de multe ori ca daca nu-ti da reputatie remove + interdictie si asta a primit si avioane pm-uri cum ca tu ameninti EU ti-am zis simplu si la obiect DA-mi datele sa-ti dau ftp Nu ai vrut eu nu ma rog de tine,+ Ca tu esti fantazy asa ca nu mai comenta degeaba il rog si pe happy si pe venow si pe caramel sa zica cine esti tu cu adevarat Eu nu stau sa ma rog de tine ai donat ti-am zis da-mi datele sa te bag NU ai vrut salut.Si acum sa asteptam decizia lui avioane.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
[TH]George.
[Banned user]

Banned

(since 30-08-2014 06:10)

Votes: 9

Post Posted: 27-08-2014, 19:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai pus dovezi in celalalt post .
Inca astept dovezi de la tine , cum ca dau eu interdictii / ban-uri aiurea / destroy-uri aiurea.

Vreau dovezi ca am dat ban pentru ca nu primesc puncte de reputatie
Vreau dovezi ca am dat destroy pentru ca nu primesc puncte de reputatie sau toate cele.
Vreau dovezi ca am dat destroy / ban cu motivul : Nu mi-ai dat reputatie

P.S - Eu am dovezi ca mi-ai dat teapa / vroiai sa ii dai teapa lui happy / alte tepe / smecherii.
Tu ?

Inca ceva : Eu am avut full acces la serveru tau cand ai luat tu prima data hostu de la 0ping, dupa ce am bagat banii mi l-ai lasat 2-3 zile dupa l-ai schimbat.
De ce mi l-a schimbat? ca lui happy nu ii convine si o sa il scoata de la moderatori.
+ avioane daca vrei imi zici ce dovezi mai vrei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Drogatul ;X

[Criminal]

Post Posted: 27-08-2014, 19:39:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WA nu te intereasa pe tine ce face happy ti-am zis clar da-mi datele sa-ti bag ftp http://i.imgur.com/iwvfPg8.png dovada dar tu esti prea...... asa ca nu prea trebuie sa-mi bat capul cu tine am zis clar da-mi DATELE sa-ti PUN FTp nu ai vrut asta dovedeste ca tu vrei sa-l dai afara pe happy de la moderator dovada aici : http://i.imgur.com/wdCuRw1.png Si ti-am dat remove de la ftp pentru CA ti-am explicat ASTEAPTA ca lucreaza happy la sv tu nu ai ascultat si vroiai ca si un disperat sa-i furi sma-urile de asta nu-ti dau eu contul meu de ftp si iti dau subuser Deci asta nu e cum spui tu teapa eu ti-am oferit ocazia sa ai subuser nu ai vrut SALUT, Avioane rezolva si nu uita ca el este fantasy si stii ce pm-uri ai primit la adresa lui.

0 0

Back to top
ThunderJB

[Freakz * Thunder]

(since 12-10-2022 06:25)

Votes: 266

Post Posted: 27-08-2014, 19:42:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:
Ba cand aud imi vine sa plang TU ii amenintai de multe ori ca daca nu-ti da reputatie remove + interdictie si asta a primit si avioane pm-uri cum ca tu ameninti EU ti-am zis simplu si la obiect DA-mi datele sa-ti dau ftp Nu ai vrut eu nu ma rog de tine,+ Ca tu esti fantazy asa ca nu mai comenta degeaba il rog si pe happy si pe venow si pe caramel sa zica cine esti tu cu adevarat Eu nu stau sa ma rog de tine ai donat ti-am zis da-mi datele sa te bag NU ai vrut salut.Si acum sa asteptam decizia lui avioane.

Lasa ca si Happy a facut asa.Ca sa iei admin la el mai repede trebuia sa dai o suma de reputatie, sau ca sa ti se scoata interdictia trebuia sa $$.Si totusi, i s-a mai acordat o sansa, asa si el chiar daca e fantasy, merita o sansa, dar tu i-ai dat teapa=suporti consecintele, mie imi dai remove cu ce motiv?Crezi ca domnu' happy, te ajuta sa faci pluginurile?Are sma. de la pluginurile de pe fostul sv de la crizzatu, sau amxx, dar sunt de ajuns si alea, au tag FREAKZ, deci il doare la corason.Nu am avut ocazia sa-i comunic cateva lucruri.
Code:
Nu esti la gradinita aici cand cineva iti spune numele sa vi si sa te bagi in seama.

Cu gluma asta te-au dat afara de la scoala si cu greu te-ai reintors, vai de tine.
Code:
u esti "prietene" cu mine ca nu am crescut impreuna, esti doar un copil cu bani ce cauta atentie.

Copil cu bani zici a?Bine ma, atunci te cumpar cu tot cu casa, bucurate de buletinul de 18 ani, asta daca-l ai.
Code:
Lasa atitudinea asta ca nu impresionezi pe nimeni, mergi la serverul ala din .

Nici nu vreau sa te impresionez, la serverul ala din . ?Bai nebunule, sv asta nu avea crizzatu, taci si roade scaunul ala in continuare.
Code:
Scuze ieftine, in 2 saptamani n-ai fost in stare sa-i pui macar modul si pluginurile de baza.

Da, cand eram la inceput, si dupa ce v-am luat, ai inceput sa zici ca am cumparat pluginuri, asa fac domnii scripteri care iau pluginuri de pe net si posteaza la sectiunea pluginuri autorul "happy".Nice.Nu te poti numii tu scripter, edu.tz te face cu ochii inchisi, data viitoare, cand te mai auto-proclami scripter, invata ce-i ala user id si 0.Adevaratii scripteri se pot numii cei care au revolutionat lumea cs-ului.Askhanar=>furien xp+credite, Aragon=Furien CSO, Hades Ownage=>Janus VIII si alte arme cso, cei care stiu scripting, stiu cu ce se mananca, din nefericire, tu nu te regasesti acolo, so, data viitoare, cand mai faci un plugin, macar posteaza autorul cel real sau nu te mai lauda ca stii sa modifici autorul.Also, tu nici macar nu meritai sa detii dns jb.freakz.ro, nu tu ai facut cererea in ziua aceea, ci crizzatu, tu te-ai ocupat doar de partea forumului, de server cred ca doar 10%, de ce sa iti fie dat tie dns?Vrei sa-ti zic de ce mi-am batut joc atunci de server?Mi-am batut joc ca cei de la host mi-au dat teapa, in ziua de azi, in Romania, foarte putini oameni mai sunt onesti si cu bun simt, restul au ajuns vagabonti si javre de pe strada.De aceea, am platit un ALT HOST, problema este ca am primit mail pe spam, daca avioane mai avea rabdare o zi, garantez ca nu mai aveai dns astazi, din nefericire, nu a fost sa fie, dar cum am spus, sa nu te aud ca i-ati daysul inapoi ca deja l-am dat si este in ftp, dar nu este pus in plugins.ini domnule mare scripter.

Black magic
0 0

Back to top
[TH]George.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-08-2014, 19:42:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:
WA nu te intereasa pe tine ce face happy ti-am zis clar da-mi datele sa-ti bag ftp http://i.imgur.com/iwvfPg8.png dovada dar tu esti prea...... asa ca nu prea trebuie sa-mi bat capul cu tine am zis clar da-mi DATELE sa-ti PUN FTp nu ai vrut asta dovedeste ca tu vrei sa-l dai afara pe happy de la moderator dovada aici : http://i.imgur.com/wdCuRw1.png Si ti-am dat remove de la ftp pentru CA ti-am explicat ASTEAPTA ca lucreaza happy la sv tu nu ai ascultat si vroiai ca si un disperat sa-i furi sma-urile de asta nu-ti dau eu contul meu de ftp si iti dau subuser Deci asta nu e cum spui tu teapa eu ti-am oferit ocazia sa ai subuser nu ai vrut SALUT, Avioane rezolva si nu uita ca el este fantasy si stii ce pm-uri ai primit la adresa lui.

Eu am bagat in cont mai mult de 90 lei , ceea ce nu ii faci usor.
+ Dovezi ca sunt ce zici tu
+ Daca am avut acces full inainte , dc sa nu am si acum? subuser pentru ce? acces doar la stop / start / restart server?
Daca am bagat bani trebuia sa am ca inainte full acces no ? -
Vrei dovezi cand ziceai ca dupa ce bag banii imi dai contul de la host?
Da am bagat bani , mi-ai dat contu 2-3 zile dupa ai schimbat parola.
ps : avioane de cand a schimbat ip , mai mult de 5 online nu a avut , + am stat 18 minute sa se descarce toate resursele.

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

Post Posted: 27-08-2014, 19:51:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci m-ai disperat ti-ai adus catelusul?COPILE NU AM ZIS Ca-ti dau SI CONTUL DE LA FTP PEntru ca ai vrut sa-mi dai teapa Nu ti-am promis ca-ti dau si contul ala Ti-am zis Da-mi datele iti dau ftp Nu mai ma freca tu pe mine la cap cu donatia ca asta nu inseamna ca cu cat bagi mai mult cu atat primesti mai multe chestii daca eu ti-am zis cv asta ai sa primesti nu mai zi tu chestii gen trebuia sa am full no?Cv de gen trebuia sa-ti dau si casa sau ce,Eu ti-am zis primesti ftp + mod pe forum .Am zis ca-ti dau si mod pe forum nu ai vrut am zis ca-ti dau ftp nu ai vrut eu nu stau sa ma milogesc de tine Eu nu mai postez pentru ca-mi irosesc inteligenta pentru un copil ca tine 16 ani?-)Mai cresti in mentalitate.

0 0

Back to top
[TH]George.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-08-2014, 19:54:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:
Deci m-ai disperat ti-ai adus catelusul?COPILE NU AM ZIS Ca-ti dau SI CONTUL DE LA FTP PEntru ca ai vrut sa-mi dai teapa Nu ti-am promis ca-ti dau si contul ala Ti-am zis Da-mi datele iti dau ftp Nu mai ma freca tu pe mine la cap cu donatia ca asta nu inseamna ca cu cat bagi mai mult cu atat primesti mai multe chestii daca eu ti-am zis cv asta ai sa primesti nu mai zi tu chestii gen trebuia sa am full no?Cv de gen trebuia sa-ti dau si casa sau ce,Eu ti-am zis primesti ftp + mod pe forum .Am zis ca-ti dau si mod pe forum nu ai vrut am zis ca-ti dau ftp nu ai vrut eu nu stau sa ma milogesc de tine Eu nu mai postez pentru ca-mi irosesc inteligenta pentru un copil ca tine 16 ani?-)Mai cresti in mentalitate.

Teapa fratica? -)) Ce teapa ? Vreau dovezi CLARE CLARE sa vad unde iti dau eu tie / sau iti dadeam.
Eu am mai multe dovezi ca tine + tu minti de rupi + daca vrea avioane sa imi zica ce dovezi mai vrea.
Nu mai zic nimic , pana nu vine avioane. Tineti gura , nu are rost sa ma cert cu tine . Il astept pe Avioane.
Edit: sa bag mai mult , sa imi dai teapa ca acum? - Nu mai zic nimic ,gata

Last edited by [TH]George. on 27-08-2014, 19:57:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 27-08-2014, 19:56:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa va rog sa incetati, 200 posturi inutile, 2 posturi cu dovezi, incetati, serios.
O sa citesc toate aberatiile de aici, revin dupa ce ma lamuresc cum sta treaba.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 27-08-2014, 21:37:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oficial, ma doare capul. Am citit fiecare mesaj, fiecare cuvant, pe la jumatate am pierdut sirul.
Problema Drogatul / VadSunete am vazut ca au rezolvat-o intre ei.
Vreau sa stiu cum a ramas cu banii lui Bootz. Deasemenea, sa va fie clar la toti, orice reclama, orice incercare de a face rau altui server, va duce la parasirea voastra din comunitate.

Problema cea mare, Drogatul / Geoerge / Happy. Poate ca nu am inteles eu bine, dar am vazut ca fiecare incearca sa dea teapa fiecaruia.
Din cum privesc eu lucrurile, George este Fantasy, caruia i-am blocat contul pe forum, dar totusi, Drogatul ai incercat sa faci afaceri cu el, practic i-ai dat teapa, a avut bani in cont, normal este sa-i primeasca inapoi. Thunder a donat pentru acces un plugin, iar, ati luat pluginul si acum v-ati sters pe maini, imi pare rau, nu asa merge treaba.

0 0

Back to top
[TH]George.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-08-2014, 21:39:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cum ramane AvioanE ?
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 27-08-2014, 21:47:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este problema mea ce intelegere faci tu, x owner cu x user/player, o faci pe barba ta, dar cand iti bati joc de el, atunci este problema mea.
Sunt alegeri de facut:
Suma care ai depus-o pentru server ori iti este inapoiata, ori iti este dat ce ti-a fost promis, ca urmare prin intelegere/tranzactie.
Asa si cu Thunder. V-a oferit produsul negociat in intelegerea voastra, voi ii oferiti plata /citisem pe acolo nu stiu ce grad.

Vorbesc la plural, pentru ca serverul nu are un singur owner.

LE.
Daca va este permis sa primiti donatii nu este bine, nu este deajuns, daca nu va este permis cautati portite, iar nu este bine. Aveti grija, sa nu va fie retras acest "lux".

0 0

Back to top
[TH]George.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-08-2014, 21:50:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci lui ThunderJB sa ii se dea 25 De Euro pe ACEL PLUGIN DE Days ( este unic , nu este pe net , atat face.)
Mie sa mi se dea suma de 101 Lei BANCAR / Cartele orange
Ori sa mi se dea DNS JB.FREAKZ.RO , astept decizia dumneavoastra.
Daca nu au banii necesari , il banati pe drogatul si il scoateti de la moderatori , si ma bagati pe mine , si eu ii dau acces full lui happy daca ramane.
Daca nici ideea mea cu banatul lui drogatul nu este buna sa mi se dea banii inapoi + banii lui thunderJB sau sa mi se dea dns + scoatere drogatul de la moderatori , si happy il las , daca vrea.
@Avioane cum ramane ? o decizie finala?
asta e un fel de teapa cum ia dat Crizzatu lui > ThunderJB
asa mi-a facut si mie drogatul.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 27-08-2014, 21:55:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DNS-ul JB.FREAKZ.RO apartine comunitatii FREAKZ, nu apartine lui Drogatu. Chiar daca nu rezolva problemele, DNS-ul tot nu o sa-l preiei tu.
Code:
Deci lui ThunderJB sa ii se dea 25 De Euro pe ACEL PLUGIN DE Days ( este unic , nu este pe net , atat face.)

Daca este unic, de unde cunosti pretul?- Pretul unui obiect unic este inestimabil.
Intelegerea din ce am citit mai sus era pentru grad, nu pentru bani.

0 0

Back to top
[TH]George.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-08-2014, 21:56:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
DNS-ul JB.FREAKZ.RO apartine comunitatii FREAKZ, nu apartine lui Drogatu. Chiar daca nu rezolva problemele, DNS-ul tot nu o sa-l preiei tu.
Code:

Daca este unic, de unde cunosti pretul?- Pretul unui obiect unic este inestimabil.
Intelegerea din ce am citit mai sus era pentru grad, nu pentru bani.

Sunt "scripter" mai "medium" si stiu cat valoreaza un plugin.
Pluginul are 9886 linii , ai sta sa scriptezi atat?.

Edit: Nu il preiau eu , oricum sunt plecat mai mereu , o sa il preia ThunderJB , iar eu am grija de server / nu preiau eu donatii pentru host / eu lucrez la buguri / etc.

0 0

Back to top
ThunderJB

[Freakz * Thunder]

(since 12-10-2022 06:25)

Votes: 266

Post Posted: 27-08-2014, 22:04:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vorbit cu avioane, Drogatul; x, dai supervizor+vip pe serverul tau?

Black magic
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 11 December 2019 17:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 153, 154, 155  Next    

The time now is 15-08-2025, 21:23:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password