User
Pass
2FA

HDD nou
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message4601
felixcat

[baka neko]

Status: Offline
(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 09-12-2009, 07:27:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
SeaGer wrote:
felixcat wrote:
eu am avut experiente neplacute cu hdd samsung, sunt fan seagate.

hate to brake it down for you my friend - din toate hdd-urile seagate / maxtor (ca seagate a cumparat maxtor) pe care le-am vandut, 90% s-au intors la garantie. in plus, caraie ca dreaq. ca si fiabilitate maxima, eu unu prefer western digital-urile. gama noua cu DS in coada sunt super tari. control de turatie pe platane intre 5400rpm si 7200rpm. au scos acum seria EARS de 1TB (1 platan de 1TB), 1,5TB (2 platane de 750GB) si 2TB (2 platane de 1TB) cu 64 MB buffer. abia astept sa vina stoc la importator, am si sarit pe unu de 2TB. restul detaliilor sunt pe siteul oficial. oricum... in IT toate parerile sunt impartite si in acelasi timp subiective. eu in schimb incerc sa fiu cat mai obiectiv si sa privesc latura performanta / fiabilitate a componentelor.

inca nu ne-a zis bosh ce parere are de noul hdd. vreun test ceva?

pana acu vreo 3-4 ani, retin ca vorba prin popor pe la baietii care faceau depanari, era ca seagate este tare, e intre cele mai bune si de maxtor trebuia sa te feresti...

eu am luat un samsung din cluj de la un tip care avea niste preturi super, recomandat cu multa caldura de la persoane care se pricep si am nimerit acel samsung gaurit, ghinion - cum am mai spus nu ma plang nu face zgomot, la mine coolerul mai trebuie uns cu ulei din cand in cand.
bine ca prima data cand am avut probleme cu el mi'au spus sa il schimb ca e mort, l'am dus la o ruda care ca prin minune a pus ulei pe el si imi merge chiar foarte bine -
oricum, in nefericitul moment in care voi fi nevoit sa il schimb hdd, cred ca optez pt WD

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 28-07-2025, 06:30:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password