Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
On top of the world
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Creations
Author
sDw
[Creep]
Status: Offline
(since 09-10-2007 05:55)
,
Topics: 33
Votes
: 4
Posted: 04-07-2007, 21:32:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
RIWIX wrote:
da sigur... ce vad la templar vad si la tine. Creeaza`ti propriile variante si apoi mai stam de vorba.
P.S. - Tema lui Templar, "Things" ... vad la el balonase de sapun, vad si la tine;vad un cer la el in plansa,vad si la tine; vad la el o mica aurora, vad si la tine un curcubeu; numele temei lui templar "Things", trebuie sa ai si tu un "Things2". Incearca sa nu mai mergi in paralel cu el, "artistule" si gandeste de 2 ori ce spui. Ti`am mai spus, nu am nimic cu tine sau cu oricare alt membru de pe freakz.ro, dar nu fi ridicol.
Numele temei lui Templar, nu este "Things", imi pare rau, dar nu sti despre ce e vorba...in fine.
e frumos, dar parca fontu ala...
Things in nature.
0
0
Back to top
Criminalu
[Dota Addict :X]
(since 16-08-2011 11:04)
,
Topics: 69
Votes
: 8
Posted: 04-07-2007, 21:43:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Chiar misto
dar omu ala parca e prea distorsionat
0
0
Back to top
ritmer
[r0b0t]
(since 09-05-2013 16:25)
,
Topics: 190
Votes
: 33
Posted: 04-07-2007, 22:03:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ba da riwix ai ceva cu cei care te contrazic si mai pe romaneste " nu te pupa in fund " , nu te mai scuza , si nu ma consider artist da nici cu nimic mai prejos decat tine , si daca gasesti elemente comune intre lucrarea mea si a lui templar nu inseamna ca am copiat lol !! acum numai am voie sa pun cer , ce treaba are aurora cu curcubeu ? si daca ala e curcubeu....si la temele tale multe elemente le gasesc pe alte site`uri...doh. sa te inspiri de la un coleg nui nimic rau , pt ca nicodata nai sa reusesti sal copiezi , fiecare interpreteaza in felul lui , fiecare are gandurile & sentimentele lui , asta e norocul omeniri , toti suntem diferiti. Daca in muzica gasesti in doua melodi doua note muzicale si aceasi tema nu inseamna ca e plagiat.
P.S. Things e echipa.
0
0
Back to top
Kre@toR
[Assasin]
(since 15-06-2022 22:19)
,
Topics: 253
Votes
: 37
Posted: 05-07-2007, 06:59:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Bestial
0
0
Back to top
RIWIX
[Banned user]
(since 24-10-2013 10:06)
,
Topics: 82
Votes
: 47
Posted: 05-07-2007, 18:57:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Aberezi omule. Nu ma pupa nimeni in fund. Tu te`ai obisnuit sa te pupe lumea in fund, aia a fost parerea mea si nu ma indoiesc de ea. Uite, nu imi voi mai posta parerile la nici o creatie de`a ta ca sa fii pupat 100% in fund. Din dorinta de a ma contrazice pe mine spui prostii... in fine. Cei care fac arta... cum se numesc? Din cate stiu tu faci arta ... cel putin din spusele tale... . Sunt diferente extrem de mari intre muzica si grafica. Curcubeul ... habar am ce ai vrut sa faci acolo, dar daca te consideri artist, exprima`te mai bine (in design), cel putin eu nu l`am putut asemana decat cu un "curcubeu", chiar daca acolo nu sunt prezente culorile specifice.
Temele mele:
De mai bine de 5 luni numai pe freakz.ro am intrat. Am o vasta experienta in layouturi, experienta inceputa acum 2 ani. De 2 ani am studiat html-ul, am inceput sa caut template`uri pe net. Ma`am apucat si de flash. Mi`au trecut prin fata ochilor in jur de 10-15000 de template-uri, free, premium, profesionale, flash ... , pentru phpbb,php-nuke e107 si multe altele pe care nu cred ca le sti ... cam toata materia. In ultimul an, am zis sa fac si grafica statica. Am incercat sa inteleg cum functioneaza Adobe Photoshop 8, pe el am inceput. Am exersat si mi`am perfectionat tehnicile. Nu am crescut in nici un fel de comunitate online, singur am invatat. Am mai tras cu ochiul prin tutoriale la unele efecte ... in principiu am inteles cum se face un efect oarecare, am inteles ca uneltele sunt foarte importante si la fel ca la counter-strike, nu exista arma proasta ci jucator prost, fiecare unealta are scopul ei. In prezent folosesc aproape toate uneltele si stiu ce fac fiecare, rar folosesc filtrele. Dupa initiere am inceput sa fac layouturi din necesitate. Am exersat pe cms-uri. La temele mele, ce elemente gasesti pe alte site`uri?! daca te referi la meniuri, content, © s.a , iti spun ca alea sunt vitale pentru un site web, fara ele nu se mai numeste template. Daca te referi la grafica, te rog sa vii cu argumente, nu cu vorbe. Daca se mai intampla si nu numai la mine, dau warn`uri. Skill-ul meu reflecta: originalitatea, evolutia, imaginatia. M`ai atins pe o coarda sensibila, iar la urmatoarea abatere se lasa cu warn. Data viitoare sa vi si cu argumente.
In prezent nu am timp de wall-uri. Vezi multe template-uri la mine pentru ca sunt solicitat. Daca trageai cu ochiul la mine in profil, vedeai pe'acolo ocupatia: web design. Cand voi avea timp promit sa fac niste wall-uri ... asta ca sa iti demostrez ca cei care stiu sa traga o linie bine, stiu sa faca si wall-uri mult mai bine decat ti`ai imagina.
Bafta tuturor!
P.S. - @Br3ak, se scrie "ritmer" nu "rittmer".
00001 010 01101 000010 00001 0100
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->