User
Pass
2FA

multi intrebari:))
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4509
Rofly

[why me ?]

Status: Offline
(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-02-2011, 01:50:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maxstill wrote:
sunt un mare noob in primul rand...joc wow doar de vreo luna shi nu am idee de unele chestii (am gs de vreo 2 k - )

1.am fkt toate reputatziile cu northrend din guide(mai putzin the ashen verdict,care spune ca trb fkt in instantza icc iar io nu fac fatza akolo) shi habar nam de unde sa iau iteme,am luat ceva de la quertemasterii aia de pe la the argent crusader sau kirin tor dar nu ajuta prea moolt porcariile alea,cnv mia zis ca tre sa iau nu shtiu ce tabard shi sa fac un dungeon(ma gandesc ca sunt prea praf la 2k gs sa fac dungeonuri)
2.de unde se iau embleme dalea mark of wintergrasp sau mark of valor,of frost etc. ? am tot vzt ce iteme super dau ca reward shi nu shtiu cum sa fac rost de ele,e vreun quest sau dungeon ceva?
multzumesc anticipat shi din ou va rog sa scuzatzi noobismul meu -

Cand esti in joc apasa H si dai join la random battleground . Daca joci 2-3 ore pe zi numai in rbg in 3 zile esti aproape full furious . Ideea este sa nu stai afk .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
evelina

[Aeria of Enigma]

(since 26-06-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 24-02-2011, 10:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arkangell86 wrote:
Dar dupa ce se iau playerii in raiduri la ora actuala, dragoste? Dupa ochi mumoshi?
In fine, over..ca vorba ta, nu e locu potrivit...

Cum se iau playerii pentru raiduri? Simplu, metoda clasica -> inspect!

ON: Cum s-a zis si mai sus , daca iti iei itemele din reputatie (De care ai tu nevoie, nu care iti da mai mult GS) faci in jur de 3.5k+ GS si poti merge in dungeons de unde mai strangi cateva iteme si apoi mergi in dungeonuri HC, and then raids. -
Good Luck!

death.fm
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
maxstill

[Mentally Stable]

(since 19-12-2012 21:05)

Votes: 5

Post Posted: 24-02-2011, 11:44:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok totushi threadu' asta se transforma in altceva,nu mi sa prea raspuns la intrb,mai ales la a doua
intradevar GS mi se pare o prostie shi nu shtiu cum e masurat dar totushi asta e serveru'

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 24-02-2011, 11:57:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

evelina wrote:
arkangell86 wrote:
Dar dupa ce se iau playerii in raiduri la ora actuala, dragoste? Dupa ochi mumoshi?

sau il intrebi ce spec, si stats are xD

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 24-02-2011, 13:11:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
evelina wrote:
arkangell86 wrote:

sau il intrebi ce spec, si stats are xD

Sau link la achiev eventual. Oricum degeaba incercati voi sa vindecati aceasta "boala" a GS-ului pentru ca sunt multi lesinati care prima data cand isi iau wow-ul isi instaleaza acest addon si te mai miri de ce vezi priesti cu Ring of Rotting Sinew.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 24-02-2011, 16:54:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arkangell86 wrote:
MYT eu cred ca tu nu intelegi ideea.. Hai sa iti explic mai in detaliu cum strica jocul si il face de tot ***** acest addon... Eu cer 5,5k GS minim pentru ICC 25 HC.. se prezinta toti la start si ....e wipe la DB. Atunci ma intreb...ce PLM? Si dau inspect la mocofani.. Si cand dau inspect, imi vine sa bat pe cineva ca sa ma descarc.. Lord e down(logic!) si uite asa s-a dus ICC 25 HC pe saptamana asta... Si am zis, hai Shokere, ca tu poti sa faci un script care sa neutralizeze addonu asta, ca sa se intoarca lumea la good old inspect...dar el, nu..betmen, betmen..face si promovari la addon...in fine, serveru asta e borshu lui si n-am de ce sa-i suflu eu in el..Noroc!

Habar nu ai pentru ce e addonul GearScore si CUM SE FOLOSESTE

Cand dai /gs player nu trebuie sa te uiti doar dupa acel NUMAR. Ai undeva sus un procent pentru fiecare spec in parte. Daca cauti un DPS te uiti dupa procentul pe care il are pe specul de DPS (Daca are 4k-5.5k DPS si are sub 80% inseamna care are specul/socketele/enchants facute aiurea). Daca are peste 5.5k GS, eventual 6k gs si nu are minim 95% la fel, nu stie cu ce se mananca clasa/specul lui.
Cum spuneam, addonul gearsccore nu inseamna doar acel numar cu unitate de masura..

maxstill,mai ai vreo intrebare?

- Retired -
0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 24-02-2011, 17:22:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neverfear wrote:

Am vrut sa subliniez metoda care se practica pe acest server, in speranta ca voi gasi 1-2 care sa ma sustine si sa luam masuri inpotriva fenomenului "Gs".

noi nu sustinem analfabeti... si te rog.. nu imi veni cu reply gen "eran ironic dar nah.."

0 0

Back to top
maxstill

[Mentally Stable]

(since 19-12-2012 21:05)

Votes: 5

Post Posted: 24-02-2011, 17:40:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda mai am...de unde se iau embleme dalea mark of wintergrasp sau mark of valor,of frost etc. ? am tot vzt ce iteme super dau ca reward shi nu shtiu cum sa fac rost de ele,e vreun quest sau dungeon ceva?
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 24-02-2011, 19:01:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eventual citeste si https://www.wow-freakz.com/tutorials.php , nu am vazut sa se fi postat

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
coldice

[Creep]

(since 02-02-2016 12:42)

Votes: 16

Post Posted: 25-02-2011, 09:13:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pasul 1: CERI GS (min 5k sa zic la un icc 10)
pasul 2: Cand ajungeti in instanta incepi la inspecturi
cine nare gearu bun kick and replace.
si faci asa pana ai un raid cu care dai jos toti bosii:)

si ca sa fiu on: gasesti multe tutoriale....-

de ex daca esti mage/warlock/priest: intel spellpower etc
daca esti hunter/rogue/druid/shaman: atack power agilty etc.
daca esti warr/paladin : strength stamina si alte statusuri

acuma depinde de spec ca shamanu paladinu si druidu poate avea nevoie de intelect.

cam asta e pe scurt.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 25-04-2025, 04:18:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password