User
Pass
2FA

Search found 18 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Reclamatie player kRyX^^
.cristi!

Replies: 5
Views: 684

PostForum: Trash   Posted: 15-07-2013, 08:02:47   Subject: Reclamatie player kRyX^^
Am facut reclamatie ca ala a iesit de pe server - .
Cum sa dai gag unui jucator care nu se afla pe server?
  Topic: Reclamatie player kRyX^^
.cristi!

Replies: 5
Views: 684

PostForum: Trash   Posted: 14-07-2013, 21:45:06   Subject: Reclamatie player kRyX^^
Numele dumneavoastra : Makaveli
Numele jucatorului reclamat : kRyX^^
Data si ora : [nu puneti "acum 5 min" "ieri tot la ora asta" ca va sterg reclamatia] : era ora 12:15 / 14.07. ...
  Topic: Ce ai mancat astazi?
.cristi!

Replies: 1021
Views: 102606

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 18:12:26   Subject: Ce ai mancat astazi?
Dimineata: Pateu
Amiaza: Bors ( asa se zice la mini ca-s moldovean )
Seara: Carne + Cartofi .
  Topic: Nemultumiri
.cristi!

Replies: 554
Views: 49709

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 18:03:49   Subject: Nemultumiri
[quote ascuns]
Normal ca nu.
CT ai voie odata la 2 mape .. EX: Esti CT pe jail_xmf se schimba mapa pe jail_czone , nu mai ai voie sa fi CT..dupa jail_czone se baga jail_titanic..ai voie CT .-
Asa mi-a zis un playe ...
  Topic: Nemultumiri
.cristi!

Replies: 554
Views: 49709

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 15:44:01   Subject: Nemultumiri
Nemultumiri ? Lipsa de experienta a adminilor si varsta prea frageda .. 80% dintre adminii de pe acest server au sub 14 ani... toti sunt niste copii.-
  Topic: Reclamatie admin DeFy
.cristi!

Replies: 18
Views: 1737

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 15:41:50   Subject: Reclamatie admin DeFy
[quote ascuns]
Nesimtit cred ca esti tu..nu cred ca stii dar am mai multi ani ca tine asa ca n-ai dreptul sa spui asa ceva.Se vede ca esti un copil si dai dovada de imaturitate.
  Topic: Salutare !
.cristi!

Replies: 57
Views: 8092

PostForum: Welcome !   Posted: 12-07-2013, 14:31:19   Subject: Salutare !
Prenume: Cristian !
Nickname: Makaveli
Varsta: 15
Hobbies: Plimbatul prin oras..consumul de alcool ( nu din ala sanitar - ) , pc cat de cat .. , sa mananc in oras cu tovarasii ..sa practic sporturi cum ar fi basket-ul sau fotbalul , si muieri bineinteles ! AAA..si am uitat sa va spun ca ma mastu ...
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 14:14:32   Subject: Reclamatie admin DeFy
DeFy stie despre ce e vorba .. cat despre print-uri..sa nu se supere celalalt admin...ca doar defy nu s-a certat singur..s-a certat cu un admin..si-si adresau cuvinte jignitoare prin intermediul microfonului.
Print-uri pe P.M -.
Vrei sa numai comentezi, cum au spus si ChaNNel si St0ne toti adminii au injurat macar o ...
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 11:22:31   Subject: Reclamatie admin DeFy
[quote ascuns]
Si ce ? Este admin si a jignit un player. Nu se accepta asa ceva:) .
Si DeFy la Godmode day da mereu retry cand moare..si de asemenea se cearta si cu alti admini..am print-uri .-
Voi credeti ca DeFy este usa de biserica..defapt nu este deloc.
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 12-07-2013, 08:30:25   Subject: Reclamatie admin DeFy
Bine , sa zicem ca are slot. Si daca are slot nu aveti voie sa-i dati slay sau gag ? Pai isi ia fiecare player slot si injura toata lumea ..ce sa mai..se duce serverul naibii daca slotul are imunitate..
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 11-07-2013, 19:06:37   Subject: Reclamatie admin DeFy
[quote ascuns]
Ala n-are niciun slot si niciun admin . E player simplu. Nu mai cauta scuze. Ai fost prins ca nu ti-ai facut datoria si ti-am adus si dovezi . Voi continua sa te filez pe server. La fiecare greseala pe care o faci aici ma gasesti. Deci ai grija ce faci . Iti scot eu suferintele de admin din cap.- . Si nu cred ca voi fi singurul care va face asta.
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 11-07-2013, 15:24:26   Subject: Reclamatie admin DeFy
L-am meritat , nu l-am meritat nu conteaza. El a dat destroy degeaba. Pentru ca in acel moment nu am injurat:) .
Da , recunosc ca mi-ai dat gag 15 minute. Dar mi-ai dat gag 15 minute pentru ca am zis "Ce sparti" si nu pentru ca am injurat ca porcu` cum zici tu . Aici am treaba cu DeFy nu cu tine.
Dar voi sunteti admini, voi aveti voie sa injurati..voi injurati la microfon si nu pe chat pentru o sa va faca cineva poza + recla ...
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 11-07-2013, 14:44:36   Subject: Reclamatie admin DeFy
Dar nu are nici demo si nici poze.
Tu DeFy cred ca n-ai inteles ce s-a intamplat acolo.
Era HNS DAY si st0ne era ultimul T care a ramas in viata , parca..asa imi aduc aminte..in fine .. El facea Bunny HOP si avea o viteza foarte mare , cum e la bunny hop stiti voi..si cineva a tras cu deagle in st0ne si atunci st0ne a fost oprit din bunny hop din cauza glontului , iar st0ne a intrebat "Care a tras ba?" si eu i-am spus "sperma a tras ( adica sper ...
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 11-07-2013, 14:27:00   Subject: Reclamatie admin DeFy
Arata-mi ba copile o poza ca am injurat pe cineva !
Nu-s la prima abatere .. ? Toti adminii care m-au vazut ca injur mi-au dat gag ba copile, dar trebuia sa apari tu sa-mi dai destroy.
Mi-ai zis pe server ca ai dovezi . Vreau sa vad dovezile.
"Il al doilea rand ai inceput inca de la inceputul mapei sa il jignesti" -> pe cine sa jignesc ma ? Pe spermen ? Ce motiv as avea sa-l jignesc..il consider chiar un baiat de treaba pe spermen.
Adminu` vietii.Da destroy degeaba+ca n-are dove ...
.cristi!

PostForum: Trash   Posted: 11-07-2013, 13:41:07   Subject: Reclamatie admin DeFy
Numele dumneavoastra : Makaveli
Numele adminului reclamat : DeFy
Data si ora : 14:35 / 11.07.2013
Motiv reclamatie : El spune ca l-am injurat pe spermen si mi-a dat destroy, dar defapt nu este asa , nu am injurat pe nimeni . Defapt poate am injurat playerii dar nu pe spermen . El spune ca are dovezi ca l-am injurat pe spermen. Si in primul rand se da gag pentru injuraturi , apoi kick sau ban..dar nu instant destroy. Vad ca ti-ai cumparat admin si deja suferi .. Zici ca ti-am jignit prietenul ...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 11-02-2025, 16:28:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password