Author |
Message |
Topic: Pvp on |
AirShield
Replies: 68
Views: 11982
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 19:56:55 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Hey,mi-am dat si eu cu parerea;nu inseamna neaparat ca asa va fi 100%. Si nu trebuie sa ma insulti pe mine si pe ceilalti care imi sustin ideea doar pentru ca nu sunt de aceeasi parere cu tine.
Iti place PVP? Foarte bine. Fa arene,duels,bg. World PVP nu are ni ... |
Topic: Archeology? |
AirShield
Replies: 2
Views: 780
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 19:38:16 Subject: Archeology? |
Stai asa sa iti explic.
In timp ce practici arheologia prin Azeroth,vei gasi in mod inevitabil Night Elf Archaeology Fragment,si uneori si cate un Highborne Scroll,care sunt numite "keystones" si sunt echivalente cu 12 fragmente.
Fragmentele si keystones te ajuta sa completezi artefacte cu ajutorul interfat ... |
AirShield
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 16:20:31 Subject: Pvp on |
Myhay25,nu e vorba despre mine.Dar nu cred ca i-ar placea nimanui sa fie atacat (si omorat) in timp ce se lupta cu un world boss care mai are <10% hp,sau in timp ce farmeaza mats/face archeology etc.
Ideea e ca nu poti obliga playerii de pe server sa faca PVP daca acestia nu vor. E un subiect sensibil si administra ... |
AirShield
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 15:39:15 Subject: Pvp on |
Categoric nu. Unii playeri joaca pe server doar pentru PVE si nu-i poate nimeni forta sa faca PVP.
De ce? Pentru ca unii se cam intrec cu gluma. Te omoara odata,OK; te omoara de 2 ori,OK; dar nu mai e deloc OK cand esti low lvl si te trezesti ca nu poti sa faci level ca sta unul (sau mai multi) si asteapta sa-ti dai r ... |
Topic: Dispell Help |
AirShield
Replies: 5
Views: 994
|
Forum: Romanian Posted: 08-07-2012, 14:56:58 Subject: Re: Dispell Help |
[quote ascuns] Ia-ti DBM si o sa stii cand se da. Also,citeste articole de pe Wowhead referitoare la boss tactics. |
Topic: Realm wotlk |
AirShield
Replies: 6
Views: 911
|
Forum: Romanian Posted: 07-07-2012, 16:50:26 Subject: Realm wotlk |
Nu.
Shocker nu are resursele ncesare hostarii unui alt realm.Si oricum,nu are rost sa stea sa scripteze doua patch-uri diferite,timp in care ar putea sa mai faca unele fixuri la contentul actual + bossi noi + un eventual upgrade la 4.1 / 4.2 |
Topic: Archaeology sword 2h |
AirShield
Replies: 14
Views: 2429
|
Forum: Romanian Posted: 07-07-2012, 14:29:36 Subject: Archaeology sword 2h |
Sursa : Zin'rokh can be obtained as soon as you hit 450 skill in Archaeology and complete troll artifacts. If you are lucky, you get assigned Zin'rokh as your next "solve".
For Zin'rokh, you have to have 450+ skill to have a chance of receiving it as your next task. But most likely you will have to solve a lot of grey crap before you are lucky to get it. There are ... |
Topic: Ocupare nume. |
AirShield
Replies: 17
Views: 3918
|
Forum: Romanian Posted: 07-07-2012, 12:19:29 Subject: Ocupare nume. |
[quote ascuns] Si ce te face sa crezi ca o sa fii ajutat? GM nu sterge caractere din DB asa,ca vrea unul sa joace cu numele aluia. No offense pls. |
Topic: Ocupare nume. |
AirShield
Replies: 17
Views: 3918
|
Forum: Romanian Posted: 07-07-2012, 12:10:54 Subject: Re: Ocupare nume. |
[quote ascuns] Stii cum se spune: "Primul venit,primul servit". Poate ca proprietarul il foloseste ca si bank char si are gold/iteme in bag.
In cazul in care GM ar decide sa il stearga/sa ii dea rename,ar fi nevoie de o confirmare a proprietarului cum ca si el e de acord cu asta.
Si eu am patit la fel cand mi-am creat charul de la sig. Numele "Scipio" a fost folosit,asa ca i-am schimbat putin numele. Asta te sfatuiesc sa faci si t ... |
Topic: Freakz WoW (Intrebari Frecvente) |
AirShield
Replies: 146
Views: 44310
|
Forum: Trash Posted: 07-07-2012, 11:28:30 Subject: Freakz WoW (Intrebari Frecvente) |
[quote ascuns] Stai ca n-am inteles.
Subforumul e necesar pentru PVE events.
Insa daca am un website la guilda si il includ intr-un thread/sig/etc ,se considera reclama? |
AirShield
|
Forum: Trash Posted: 07-07-2012, 10:08:46 Subject: Freakz WoW (Intrebari Frecvente) |
De ce nu merg caracterele speciale la character creation??
gen Ñ,Ä,Û,etc.
@Padurarul Eventuri de acest gen (inafara de cele cu scari) pot organiza si playerii pe forum (cu toate ca nu vor fi sponsorizate).Din aceasta cauza nu multi vor vrea sa se inscrie la ele. Cred ca GM au alte prioritati.
Mie personal mi-ar placea un event full RP,like in old TBC times |
AirShield
|
Forum: Trash Posted: 07-07-2012, 08:29:44 Subject: Freakz WoW (Intrebari Frecvente) |
Daca mi-a fost ninjat un item care trebuia sa fie al meu intr-un raid cu globalul,ce trebuie sa fac pentru a-l recupera si pentru ca persoana vinovata sa fie sanctionata?
Daca as avea o guilda proprie cu website,as putea sa pun adresa acestuia in threadul de "reclama" de pe forumul Freakz fara ca sa se considere "reclama la website personal"? Daca da,guilda ar fi eligibila pentru participarea la PVE Events (daca indeplineste sau nu cerintele pentru subforum,cu toate ca nu avem/nu folosim/nu am facut request pentru asa ceva)?
Cum putem reduce spamul de prost gust de pe global @genesis/evolut ... |
Topic: Exodus Realm |
AirShield
Replies: 4
Views: 915
|
Forum: Romanian Posted: 06-07-2012, 19:28:47 Subject: Exodus Realm |
[quote ascuns] Nu ma deranjeaza sa vorbesc engleza. Am jucat multa vreme pe retail unde intalneai straini la tot pasul; nevoia te invata. Daca e totusi ceva ce nu prea imi place ,acel lucru este faptul ca pe armory nu arata achievement points la caracterele de pe exodus,sunt tare curios sa aflu ce cauzeaza acest bug).
Cat despre evolution, ma deranjeaza limbajul obscen si spamul de prost gust (precum si suferinta) majoritatii playerilor. Imi cer scuze,nu vreau sa aduc jigniri nimanui,nu zic ca toti fac asa,dar asa-zisii "destepti" se gasesc peste tot,mai ales pe serverele de romani. |
AirShield
|
Forum: Romanian Posted: 06-07-2012, 16:44:39 Subject: Exodus Realm |
[quote ascuns] Totally agreed with you sir ! |
AirShield
|
Forum: Romanian Posted: 06-07-2012, 13:22:45 Subject: Exodus Realm |
Am cateva intrebari in legatura cu realmul Exodus:
- Se merita sa ma transfer cu un caracter acolo?
- Care sunt avantajele/dezavantajele acelui realm?
- Intrebare pentru Shocker/Zohll/Rizwan si restul GM-ilor : Cand se repara achievement points @ armory pe Exodus? |
|