User
Pass
2FA

Search found 7 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Loading screen-ul dureaza prea mult
AlexWOW

Replies: 16
Views: 5028

PostForum: Trash   Posted: 22-06-2017, 09:32:38   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
[quote ascuns]
Ai un pc mult mai bun ca al meu, iti poate rula pe low/si flair lejer, deci inseamna ca avem alta problema, si eu am problema asta. Inseamna ca nu e de la pc-ul meu, daca si tu ai problema asta cu pc-u ...
AlexWOW

PostForum: Trash   Posted: 21-06-2017, 13:04:41   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
[quote ascuns]
Nu am zis ca ma critici sau ceva, dar eu nu vad nici macar o schimbare din mop si in legion la dungeon-urile clasice, dungeon-ul este la fel. (pe mop nu facea asa). Oricum daca este pc-ul meu, asta este. Puteti inchide topicul daca doriti, m-am lamurit cat de cat cum sta treaba, multumesc pentru sugestii si pareri.
AlexWOW

PostForum: Trash   Posted: 21-06-2017, 11:35:25   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
[quote ascuns]
E un pc slab o sa il zic pe scurt (si da imi merge destul de bine wow-ul spre mirarea mea) http://prntscr.com/fmcg3y, si placa video e nvidia geforce 210. E un calculator foarte slab, nu e nevoie sa imi ziceti asta. Insa eu sunt praf la pc-uri nu stiu piesele foarte bine. Insa imi merge wow-ul in 30 de fps constante, mai scad cateodata in orasele mari (sw,if).
AlexWOW

PostForum: Trash   Posted: 21-06-2017, 11:19:10   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
[quote ascuns]
Am facut si asta, nush daca a adus vreo schimbare (ce schimbare trb sa faca aceasta setare) Efectiv bara sa incarcat in 2 secunde, hai sa zic 5 secunde cand intram in dungeon, si dupa bara era full si nu ma baga in dungeon, dupa a mai si disparut bara si am stat asa cam 2-3 minute.. Chiar nu stiu de la ce face asa, posibil sa faca de la pc cum a zis cel de sus. Multumesc pentru pareri, mai astept sugestii daca e.
AlexWOW

PostForum: Trash   Posted: 20-06-2017, 08:26:21   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
Nu,nu apare nimica, doar dureaza mult.
AlexWOW

PostForum: Trash   Posted: 20-06-2017, 07:59:26   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
[quote ascuns]
Din cate am observat eu nu, unde ar trebui sa apara acel text?, nu am vazut niciunul
AlexWOW

PostForum: Trash   Posted: 20-06-2017, 07:16:28   Subject: Loading screen-ul dureaza prea mult
Salut, sunt un incepator in lumea legion dar am mai jucat si pe freakz, si am un caracter de 90 pe mop. Insa pana acuma nu am observat sa am vreodata problema asta. Efectiv zbor undeva si loading screen-ul dureaza prea mult, dupa parerea mea. Din cate am observat bara se face full rapid, dar dupa dispare si ramane 2-3 minute in loading screen. Si la dungeon-uri este la fel, eu intru in dungeon foarte greu, gen 4-5 minute. Si nu apuc sa fac quest-ul cu bossi, mai mereu primul boss moare inainte sa intru eu in dungeon pentru ca alti playeri intra aproape instant in dungeon. E posibil sa fie si de la mine, probabil net-ul sau pc-ul, insa vreau sa stiu daca doar eu am problema asta. Astept pareri de la voi, multumesc.
Sv:Felsong
Nume:Argonius (Alianta)

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 06-02-2025, 14:37:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D