Author |
Message |
Topic: Propunere Sectiune Clanuri |
AlkaN^^
Replies: 14
Views: 1352
|
Forum: Discussions/Help Posted: 18-05-2015, 18:08:07 Subject: Propunere Sectiune Clanuri |
[quote ascuns] Pai normal ca s-ar strange clanuri..mna..pana la urma fiecare cu parerea lui..eu am zis ca e o idee buna,dar nu cred ca se va aplica din pacate.. Daca stau sa ma uit peste topicurile astea cu propuneri ... |
AlkaN^^
|
Forum: Discussions/Help Posted: 18-05-2015, 09:07:00 Subject: Propunere Sectiune Clanuri |
[quote ascuns] Pai la asta ma refeream.. |
AlkaN^^
|
Forum: Discussions/Help Posted: 17-05-2015, 11:55:22 Subject: Propunere Sectiune Clanuri |
[quote ascuns] Eu am propus o sectiune pentru clanuri,dar mersi,pe acesta putem juca meciurile intre clanuri. ![-](images/smiles/christmas_1.gif) |
AlkaN^^
|
Forum: Discussions/Help Posted: 17-05-2015, 11:19:57 Subject: Propunere Sectiune Clanuri |
Salutare !
Dupa cum spune si titlul,am venit cu propunerea creãrii unei sectiuni in care putem "inregistra" clanuri in aceasta comunitate,spre exemplu,eu cu @iNocenT avem un clan cu membri activi,asadar daca se poate sa se faca o sectiune in care putem cere subforumuri la clanuri iar in ele sa putem sa ne desfasuram activitatea gen un alt clan cere war cu noi,cerere ... |
Topic: [Aprobat] CERERE UPGRADE |
AlkaN^^
Replies: 3
Views: 326
|
Forum: Trash Posted: 17-05-2015, 10:19:33 Subject: [Aprobat] CERERE UPGRADE |
Esti un admin bun cu experienta. Cerere acceptata ! |
Topic: Voteaza pgl.freakz.ro |
AlkaN^^
Replies: 141
Views: 8974
|
Forum: Trash Posted: 17-05-2015, 10:15:38 Subject: Voteaza pgl.freakz.ro |
201 |
Topic: Absenta uK | AlexelMET. |
AlkaN^^
Replies: 4
Views: 322
|
Forum: Trash Posted: 03-05-2015, 15:04:52 Subject: Absenta uK | AlexelMET. |
Multa bafta Alex,te asteptam cu bine inapoi ! ![-](images/smiles/christmas_6.gif) |
Topic: [Aprobat] Cerere UPGRADE by Tiri , Ciorcusaru' . |
AlkaN^^
Replies: 6
Views: 620
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2015, 18:23:58 Subject: [Aprobat] Cerere UPGRADE by Tiri , Ciorcusaru' . |
[quote ascuns]
Te iei de el ca a facut OFF-TOPIC dar tu ce ai facut ? Postul tau are prea mare legatura cu cererea?
In fine,sa revenim la subiect si acela ca lui Tiri ii este acceptata cererea up avand in vedere ca indeplineste toate cerintele.Mult succes pe viitor si sa il stapanesti la fel de bine ca sti acum. ![-](images/smiles/christmas_3.gif) |
Topic: [Respins] Reclamatie AlexandrA + cerere unban uK | AlexelMET |
AlkaN^^
Replies: 9
Views: 477
|
Forum: Trash Posted: 26-04-2015, 14:25:20 Subject: [Respins] Reclamatie AlexandrA + cerere unban uK | AlexelMET |
Unbanned. |
Topic: Propunere |
AlkaN^^
Replies: 34
Views: 4266
|
Forum: Discussions/Help Posted: 26-04-2015, 13:17:53 Subject: Propunere |
Mie mi se pare o idee buna,si eu am server in aceasta comunitate si cred ca mi-ar fi de folos aceste emoticoane altunci cand raspund la cereri,cine crede ca nu e o idee buna poate sa nu le foloseasca Nu e nici o problema,nu sunt obligatorii,dar sunt o parte din useri care cred eu ca le-ar fi folositoare acestea. ![-](images/smiles/christmas_1.gif) |
Topic: [Aprobat] Cerere Upgrade Na´Vi - Tiri #Hate . Noo£ |
AlkaN^^
Views: 415
|
Forum: Trash Posted: 25-04-2015, 11:25:13 Subject: [Aprobat] Cerere Upgrade Na´Vi - Tiri #Hate . Noo£ |
Deasemenea,si tu esti un admin bun si meriti o sansa la acest grad,ai grija ce faci cu el ! Succes ! ![-](images/smiles/christmas_3.gif) |
Topic: [Aprobat] Cerere Upgrade A[m]S # iulian1 |
AlkaN^^
Views: 348
|
Forum: Trash Posted: 25-04-2015, 11:22:49 Subject: [Aprobat] Cerere Upgrade A[m]S # iulian1 |
Esti un admin bun si cum spunea si Tiri,fiecare are dreptul la o sansa,so.. acceptat,succes si ai grija ce faci ! ![-](images/smiles/christmas_3.gif) |
Topic: [Rezolvat] Salut! |
AlkaN^^
Replies: 5
Views: 331
|
Forum: Trash Posted: 24-04-2015, 21:42:11 Subject: [Rezolvat] Salut! |
Pai ma.. tu valoarea lui Alex o vezi doar in 2 Euro? Mda.. eu,cum prea bine stiti,cred ca Alex merita o alta sansa,valoarea lui e mult mai mare,am incredere in el si cum spunea mai sus,este printre cei mai buni,printre primi in clanul uK,de multe ori mi-a dat motive sa am incredere in el. |
Topic: Voteaza pgl.freakz.ro |
AlkaN^^
Replies: 141
Views: 8974
|
Forum: Trash Posted: 21-04-2015, 09:24:10 Subject: Voteaza pgl.freakz.ro |
151 |
Topic: [Aprobat] reclamatie admin |
AlkaN^^
Replies: 6
Views: 362
|
Forum: Trash Posted: 20-04-2015, 07:33:25 Subject: [Aprobat] reclamatie admin |
Eu m-am saturat de toate pangerile si de toti adminii incapabili si inconstienti,toti vreti admin pe server ca sa ce? Ca sa o dati in bara,va spun eu,toti spuneti ca aveti experienta cand defapt nu stiti sa va faceti treaba ca admimi,aveti reclamatii mereu..@inocent,deacum ia masuri drastice,eu unul nu mai am timp de server pana la vara dar voi activa pe forum,cer downgrade ! Fiecare greseala va fi pedepsita,avem cativa playeri pe server si de aia va bateti joc,dati-o incolo de treaba. |
|