Author |
Message |
Topic: duel /ff hunter abuz |
Allerias
Replies: 5
Views: 991
|
Forum: Trash Posted: 15-09-2012, 13:42:29 Subject: duel /ff hunter abuz |
[quote ascuns] Eu cred ca tu ai ceva la cap daca nu intelegi ce citesti ... ce este +1?
Ps;http://forum.wow-freakz.com/BAN-HUNTER-CU-EXPLOIT-t171401.html |
Topic: Fly +Speed |
Allerias
Replies: 1
Views: 474
|
Forum: Trash Posted: 15-09-2012, 13:37:19 Subject: Fly +Speed |
Numele suspectului:Bundiras
Data/ora:vizibile in print
Detalii:Fly+speed omul era pe toata harta in 18 minute de joc a asaltat si a facut defend cat pentru 4 av-uri
Realm:Evolution
Screenshot: http://tinypic.com/view.php?pic=1zdno14&s=6 |
Topic: duel /ff hunter abuz |
Allerias
Replies: 5
Views: 991
|
Forum: Trash Posted: 15-09-2012, 10:51:50 Subject: duel /ff hunter abuz |
Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=19574&name=bestial-wrath
Descrierea bugului / Bug description: Se stie faptul ca duel/ff pe blizz nu iti da reset cd si full hp.Aici pe freakz un mic exemplu de abuz datorita mecanicii i ... |
Topic: Windfury Weapon Internal Cooldown |
Allerias
Replies: 11
Views: 1644
|
Forum: Trash Posted: 06-09-2012, 12:10:04 Subject: Windfury Weapon Internal Cooldown |
ciudat eu in 3 sec nu am prins aici pe servar 2 wf consecutiv,1 la 3/5 secunde.Nu stiu ce testati voi .. |
Topic: EXPLOIT |
Allerias
Replies: 2
Views: 593
|
Forum: Trash Posted: 26-08-2012, 22:28:42 Subject: Re: EXPLOIT |
[quote ascuns] Ai provocat chestia asta.Ca huter stii foarte bine ca ai metode sa eviti faze gen,cum ai facut-o pana acum in repetate randuri. |
Topic: [REJECTED] Shaman - Stoneclaw totem |
Allerias
Replies: 3
Views: 735
|
Forum: Trash Posted: 24-08-2012, 22:53:21 Subject: Re: Shaman - Stoneclaw totem |
[quote ascuns] Stoneclaw doar activeaza buful de absorb ,el ramane indiferent daca scoti totemele sau schimbi stoneclaw cu alt totem.Merge cum trebuie. |
Topic: Report a Gamemaster |
Allerias
Replies: 954
Views: 151438
|
Forum: Trash Posted: 20-08-2012, 16:11:31 Subject: Report a Gamemaster |
Posturi unite automat, 20-08-2012, 17:11:31
[quote ascuns] A fost pus la cereri mute/ban dar postul a fost inchis fara nici un motiv dat.singurul cu ,,aere" esti tu vad.sa inteleg ca daca ai GM trebuie automat sa ai si dreptate ?in fine nu sunt aici sa ma cert. |
Topic: Report a Gamemaster |
Allerias
Replies: 954
Views: 151438
|
Forum: Trash Posted: 20-08-2012, 03:23:51 Subject: Report a Gamemaster |
[quote ascuns] Prietene.. in timp ce unii isi bagau si isi scoteau din mame,in mame..in morti sau mai stiu eu ce ... eu ma trezesc cu mute 7 zile pentru 3 litere ,,pla"
in timp ce respectivii primesc 10-100 min ,,sa se linisteasca" .Asa ca lasa-ma cu Bacchus al tau. |
Topic: report Bachuss |
Allerias
Replies: 2
Views: 534
|
Forum: Trash Posted: 09-08-2012, 21:22:51 Subject: report Bachuss |
Numele suspectului:Bachuss
Data/ora:
Detalii: Frate gm-ul asta e degeaba,da mute fara motiv,ai nevoie de el il doare la basca.tipi 7 ore dupa el,ca se face un abuz dar nu are nici o treaba
in schimb stie sa dea MUTE.Il streseaza neuronul de e asa intepat cred.Nu sunt singurul care a patit sa ia mute total aiurea da na Aroganta Copilului de 12 ani cu sarmale pe post de creier este mare.Genul asta de copii strica distractia care ar trebui sa fie pe un servar ,loc unde omul dupa o lunga zi de munca cauta 1-2 ore de odihna.relaxare si distractie .
Realm:Evolution,caracter Scared
Screenshot: |
Topic: Druid Balance: Solar/Lunar positive bug. |
Allerias
Replies: 19
Views: 3178
|
Forum: Trash Posted: 06-08-2012, 20:08:32 Subject: Druid Balance: Solar/Lunar positive bug. |
Este BUG vizual.Testati in pana mea nu mai comentati aiurea.Dmg ul din tooltip nu corespunde cu dmg ul care il dai. |
Topic: [REJECTED] foarte enervant |
Allerias
Replies: 46
Views: 6992
|
Forum: Trash Posted: 31-07-2012, 19:27:00 Subject: [REJECTED] foarte enervant |
[quote ascuns] Prietene ai balarii in cap.Citeste primul post de 3 4 ori.Iar cand ai inteles despre ce este vorba ,posteaza ,daca nu .... dispari. |
Allerias
|
Forum: Trash Posted: 30-07-2012, 23:04:15 Subject: [REJECTED] foarte enervant |
[quote ascuns] 1.Nu este sugestie ,este BUG ,nu respecta sistemul implementat de Blizz.
2.Nu m-a farmat nimeni.Pur si simplu nu este corect fata de alte clase.
3.Nu cunosti definitia cuvantului ,,scandal"
4.Normal ,daca esti batut in cap si depinzi de 2 macrouri sau 2 butoane ,,normal'' ca nu iti convine.
Iar legat de cutarescu" vezi doamne m-a batut ala ca aveam Cd la nu stiu ce.Cand cineva iti da duel ai 2 posibilitati ACCEPTI sau NU ACCEPTI.
|
Allerias
|
Forum: Trash Posted: 30-07-2012, 03:06:57 Subject: [REJECTED] foarte enervant |
[quote ascuns] Pentru *** KISSING fa topic separat. |
Allerias
|
Forum: Trash Posted: 29-07-2012, 15:36:34 Subject: [REJECTED] foarte enervant |
Reveniti fratilor la sistemul initial al duelului.Chestia asta face ca unele clase sa fie op.Sau macar specificati ce fel de servar este Fun sau blizzlike.
Sunt satul ca la fiecare charge sa vad un war rosu si sa pic in 2 secunde.Nu degeaba are cd mare la ,,spaima cartierului" .Se abuzeaza in draci de chestia asta. |
Allerias
|
Forum: Trash Posted: 23-07-2012, 17:34:25 Subject: [REJECTED] foarte enervant |
[quote ascuns] Cd-urile mari sunt puse cu un motiv,face ca un anumit caracter sa fie pentru cateva sec. op,prin urmare playerul decide cand este nevoie sa le foloseasca.Iar legat de Hp.. mancarea am vazut ca e inutila.. foarte bine poate fi scoasa din joc.Daca vrei sa faci duel in siguranta exista si ale zone nu numai ,,in fata la SW" iar daca unui ,,copil tampit,, ii face placere sa te omoare la 1 hp...nu e frumos sa te ca..i in ,,placerile'',,gusturile" omului.Un duel e frumos si cu abilitati pe Cd. |
|