User
Pass
2FA

Search found 26 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Ban for Bug abusing
Arthurian

Replies: 2
Views: 669

PostForum: Trash   Posted: 13-02-2012, 15:42:15   Subject: Ban for Bug abusing
dap a folosit macroul! numai daca folosesti macro cu cele 2 trinkete merge bugul a mai fost postat la bug report dar nu sa luat masuri de aceea melle tot timpul are avantajul constra rdps
  Topic: [REJECTED] priest - mind control
Arthurian

Replies: 1
Views: 469

PostForum: Trash   Posted: 04-02-2012, 20:52:46   Subject: [REJECTED] priest - mind control
invata wow! si vezi ca a mai fost raportat! Bafta
http://forum.wow-freakz.com/Mindcontrol-bug-exploit-t118068.html
  Topic: [DUPLICATE] [Warrior][PvE][PvP] Field Dressing
Arthurian

Replies: 39
Views: 10496

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 04-02-2012, 00:35:27   Subject: [DUPLICATE] [Warrior][PvE][PvP] Field Dressing
[quote ascuns]
amice eu zic sa nu te ma uiti la filmulee de pe patchul 4.3.2 ! de la 4.0.6 pana la ultimu patch de pe oficial presupun ca au intervenit anumite schimbari !
si referitor la aceasta discutie am gasit ...
  Topic: [FIXED] Warlock Soul Harvest BUG
Arthurian

Replies: 4
Views: 1109

PostForum: Trash   Posted: 04-02-2012, 00:31:29   Subject: [FIXED] Warlock Soul Harvest BUG
Sa buguit de curand!
  Topic: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
Arthurian

Replies: 59
Views: 10074

PostForum: Romanian   Posted: 03-02-2012, 19:57:24   Subject: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
am citit toate posturile si sunt anumiti playeri care spun ca au luat alt wow de pe net si au incercat sa intre si tot le pica jocul1 sfatul meu este incecati programul ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner pentru cei care nu stiu ce face programul http:// ...
Arthurian

PostForum: Romanian   Posted: 03-02-2012, 15:29:34   Subject: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
[quote ascuns]
daca sti sa citesti primele pagini au explicat ce trebuie sa faci ! sa facut un post pe tema sa nu faceti update si va explicat cum sa faceti apoi discutia a continuat pe aceasta tema! ce vrei sa-ti intre un admin de pe forum la tine in pc sa-ti faca tie jocul ...
Arthurian

PostForum: Romanian   Posted: 02-02-2012, 20:47:58   Subject: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
[quote ascuns]
http://www.altex.ro/world-of-warcraft-pre-paid-game-card-pc
google it man omfg
Arthurian

PostForum: Romanian   Posted: 02-02-2012, 19:38:12   Subject: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
ce spun eu si ce intelegi tu prietene! normal ca-i doare nush de cat timp joci tu wow dar sa-ti spun ceva acum vre-o 4 ani au reusit sa inchida 2 pirate serv de wow unul dintre ele era toxic wow cu peste 10.000 de playeri pe vremea aceea! nu este vorba de bani este vorba de furt! iar in america pirateria se ia foarte in serios! in america daca ai piratat scuza-timi expresia ai ...
Arthurian

PostForum: Romanian   Posted: 02-02-2012, 18:31:25   Subject: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
[quote ascuns]
-) Hai sa-ti explic ceva pretul este calculat dupa valuarea produsului in $ ! in al 2-lea rand la ce salari au ei este echivalent a unui pachet de tigari!
Amice costa sa joci un joc de calitate! doar nu vrei sa iti munceasca o echipa de n de persoane pe gratis nu?
Haideti sa nu mai fim romani si sa ne jucam jocuri facute pe platforme made in china si apoi sa ne plangem ca de ce nu merge aia, aia si aia ! Calitatea costa!
  Topic: mind flay on bladestorm
Arthurian

Replies: 11
Views: 1287

PostForum: Trash   Posted: 02-02-2012, 09:22:38   Subject: mind flay on bladestorm
You become a whirling storm of destructive force, instantly striking all nearby targets with your weapon and continuing to perform a whirlwind attack every 1 sec for 6 sec. While under the effects of Bladestorm, you do not feel pity or remorse or fear and you cannot be stopped unless killed or disarmed, but you cannot perform any other abilities.
off topic : bai copiilor inainte sa faceti un post google it putin! de cand jucati wow de ieri? Doamneeeee!
Arthurian

PostForum: Romanian   Posted: 02-02-2012, 09:12:50   Subject: [READ THIS] NU FACETI UPGARDE LA 4.3.2, NU MAI PUTETI JUCA
Nu vreau sa fiu rautacios dar era si cazul! Sa fim serios daca faceati si voi un joc, munca voastra , si vedeati ca exista serv pirat in toata lumea care au donatii etc! Ma mir ce lea luat atat sa rezolve aceasta problema! eu zic sa zicem merci ca nu dau in judecata toate serv pirat , pentru ca au toate drepturile sa o faca! Si referitor la costul jocului nu mai beti, fumati etc si dati 99.90 LEI pe Blizzard World Of Warcraft 60 Days Prepaid Card si cam 300.00 LEI costa toate jocurile care vin c ...
  Topic: Calippo - limbaj obscen
Arthurian

Views: 557

PostForum: Trash   Posted: 26-01-2012, 13:08:06   Subject: Calippo - limbaj obscen
Postati unde trebuie!
  Topic: mute
Arthurian

Views: 276

PostForum: Trash   Posted: 26-01-2012, 13:05:59   Subject: mute
Postati unde trebuie!
  Topic: [REJECTED] bug war
Arthurian

Replies: 8
Views: 989

PostForum: Trash   Posted: 25-01-2012, 09:06:19   Subject: [REJECTED] bug war
owner din pacate joc wow de cand a aparut! cativa ani pe oficial apoi freakz iar oficial si acum iar freakz! nu postez ca sa a aflu in treaba! asa sa spus si despre druidul feral cand am postat acum 2 luni si uite ca lau reparat! warul cu care am facut testul este un prieten de-al meu si el are shaman iar warul la facut de fun acu ceva timp habar nu are sa joace pe el si se observa itemele pe care le are ! l-am pus sa faca 1 shot macro si am inceput testul stand pe loc apoi incercand sa fug de ...
  Topic: [REJECTED] DUAL WIELD SHAMAN
Arthurian

Replies: 6
Views: 1356

PostForum: Trash   Posted: 25-01-2012, 02:00:11   Subject: [REJECTED] DUAL WIELD SHAMAN
Confirm

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 15-01-2025, 07:02:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x