Author |
Message |
Topic: [Steam Gift] Grand Theft Auto V - 125 RON / 25 EURO |
Arvin
Replies: 2
Views: 1270
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 05-11-2017, 15:56:14 Subject: [Steam Gift] Grand Theft Auto V - 125 RON / 25 EURO |
[quote ascuns] Salut,
Cu pãrere de rãu, oferta nu mai este valabilã!
Chiar dacã ar fi valabilã nu aș accepta aceastã ofertã.
Mulțumesc pentru interes!
Cu respect,
Ervin |
Topic: [Steam Gift] Grand Theft Auto V - 125 RON / 25 EURO |
Arvin
Replies: 2
Views: 1270
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 27-10-2017, 17:28:00 Subject: [Steam Gift] Grand Theft Auto V - 125 RON / 25 EURO |
Nick: Arvin
Id contact:
Mesaj privat aici pe forum, Skype „k_steam_seller” (fãrã ghilimele) și/sau Steam http://steamcommunity.com/id/Winserity/
Produse puse spre vanzare(+pret):
http://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Aut ... |
Topic: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
Arvin
Replies: 14
Views: 3361
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 04-07-2017, 13:00:18 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
[quote ascuns] Salut,
Cu părere de rău refuz oferta! Nu cunosc la ce mă poate ajuta aceste puncte de reputație!
Mulțumesc pentru ofertă! |
Arvin
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 25-06-2017, 14:28:09 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
[quote ascuns] Salut!
În primul rând este interzisã tranzacții între conturi și consider cã înțeleg și motivul acestei reguli!
În al doilea rând chiar dacã ar fi permis nu aș dori!
Cu pãrere de rãu resping oferta! |
Arvin
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 25-06-2017, 08:28:53 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
[quote ascuns] Cu pãrere de rãu nu am Steam Wallet de 15
Greºeala mea cã am propus de 15
Dacã doreºti pot face rost de 6 coduri Steam Wallet a câte 10$ la preþul de 57 de EURO |
Arvin
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 24-06-2017, 23:32:41 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
[quote ascuns] Salut, lOl ^_*!
Ce sume dorești? 5/10/15/20 dolari sau euro? |
Arvin
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 24-06-2017, 22:29:58 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
[quote ascuns] Prin termenul ”bisnita” sã înțeleg cã a fost o întrebare cu o acuzare asupra mea cã aș face ceva necurat!
Nu cred cã era cazul sã îmi spuneți despre ”le iau mai ieftin @ diferite site-uri”! La o asemenea afirmație consider cã era ok sã mã adresez în asemenea mod!
Îmi pun întrebarea ”Membrii care vor vizita acest topic vor citi postul d-vstrã scris ca membru sau ca administrator? Prin întrebarea d-voastrã ”Ce bisnita e asta ... |
Arvin
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 24-06-2017, 21:47:07 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
[quote ascuns]
Salut, AvioanE! Mã acuzați în ceva? Fiecare vânzãtor are dreptul de a vinde cu ce preț dorește acesta! Dacã e sã facem o analizã asupra la prețurile afișate mai sus nu toate jocurile sunt mai ieftin cu 5 EURO! Nu cunosc acest cuvânt ”bisnita”! Cu tot respectul cãtre administrației Freakz explicațimi ce nu este în regulã aici!? Mulțumesc!
EDIT: M-a ajutat puțin dicționarul explicativ să descifrez termenul ”bisnita” https ... |
Arvin
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 24-06-2017, 12:05:49 Subject: [Summer Sale] Licențe Steam la reducere |
Produse puse spre vânzare: STEAM GIFT:
Arma 3 - 13 EURO Arma 3 Apex - 11 EURO Arma 3 Apex Edition - 19 EURO Assassin's Creed Origins - 55 EURO Call of Duty Advanced Warfare Gold Edition - 25 EURO Call of Duty Black Ops III - 25 EURO Counter-Strike: Global Offensive - 8 EURO Dark Souls III - 20 EURO Dead by Daylight - 10 EURO Dishonored 2 - 19 EURO Euro Truck Simulator 2 - 5 EURO Far Cry 5 - 55 EURO For Honor - 33 EURO Garry's Mod - 5 EURO Grand Theft Auto V - 25 EURO H1Z1: King of the Kill - 8 EURO Killing Floor 2 - 12 EURO Left 4 Dead - 2 EURO Left 4 Dead 2 - 2 EURO Mafia III - 14 EURO Outlast - 3 EURO Ou ... |
Topic: [Shop] Licențe CS:GO, GTA V, Steam Wallet și altele |
Arvin
Replies: 3
Views: 1447
|
Forum: Selling Posted: 14-06-2017, 23:10:54 Subject: [Shop] Licențe CS:GO, GTA V, Steam Wallet și altele |
Am specificat 9 EURO!
Din ce văd ai reputaţie bună aici pe forum!
Adaugămă pe Steam şi vedem cum procedăm
http://steamcommunity.com/id/Winserity/ |
Topic: [Shop] Licențe CS:GO, GTA V, Steam Wallet și altele |
Arvin
Replies: 3
Views: 1447
|
Forum: Selling Posted: 14-06-2017, 22:01:33 Subject: [Shop] Licențe CS:GO, GTA V, Steam Wallet și altele |
Produse puse spre vânzare:
Counter-Strike: Global Offensive CD-Key - 9 EUROPLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - 30 EUROGrand Theft Auto V Rockstar CD-Key - 30 EUROSteam Wallet 5/10/15 Dolari/Euro - preț în privatAlte produse (discutăm produsul dorit și prețul în privat)
Remarcă: Prețurile nu sunt mereu exacte! Prețul unui anumit produs va fi confirmat prin intermediul modalităților de contact afișate mai jos!
Modalitate de contact:
Mesaj privat aici pe forum STEAM Skype: k_steam_seller (pe Steam sunt mai des online decât pe forum/skype)
Metoda ... |
Topic: Cine este Arvin? |
Arvin
Replies: 30
Views: 4180
|
Forum: Welcome ! Posted: 14-06-2017, 21:19:02 Subject: Cine este Arvin? |
Prenume: Ervin
Nickname: Arvin
Varsta: 18
Hobbies: Counter-Strike: GO
De unde ati auzit de Freakz: Din convorbiri cu diferiþi oameni
Ce as mai dori sa adaug: M-am înregistrat cu scopul de a vinde licenþe Steam de exemplu Steam Wallet!
Îmi place CS:GO ºi îl joc de aproximativ 2-3 ani! Cu pãrere de rãu nu prea dispun de timp liber deci nu joc des!
Având rankul de Silver IV nu sunt mulþumit, doresc de la MG1 în sus, dar dupã cele scrise mai sus nu dispun de timp pentru a mã juca!
Îmi place muzica de gen trap ºi anume melodiile! În asemenea gen de muzicã sunt singure clipe � ... |
|