Author |
Message |
Topic: Esti Irecuperabil Galacticule |
Atrevida
Replies: 2
Views: 1513
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 03-06-2012, 19:03:47 Subject: Esti Irecuperabil Galacticule |
o sa explic in mare : twt da *** fara dovada , si i-am zis ca e un pr de al meu si ca nu are nimic ,dar el ca imi scoate adminu si am zis scoate-l ca nu-mi pasa ala nu are nimic si l-am pus sa-i faca ... |
Topic: [rezolvat]Reclamaþie panacas |
Atrevida
Replies: 11
Views: 1997
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 27-04-2012, 19:37:58 Subject: [rezolvat]Reclamaþie panacas |
@Aimee xRubby nu inteleg ce tot comentezi u peste tot, cred k nu e topic deschis unde sa nu iti dai si tu cu parerea. Ti-a mai spus lumea sa iti vezi de treaba ta.
Vad ca te deranjeaza cand cineva it ... |
Topic: [rezolvat]Reclamaþie panacas |
Atrevida
Views: 1997
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 27-04-2012, 19:04:18 Subject: [rezolvat]Reclamaþie panacas |
Comanda *** se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti id-ul cuiva in vederea predarii screenshoturilor.
Iti spune ceva regula asta?? Daca era cazu de amx_fuc ... |
Topic: Discutii server. |
Atrevida
Replies: 5381
Views: 591596
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 25-04-2012, 23:13:17 Subject: Discutii server. |
[quote ascuns] "LIMBAJURI" te-as ruga pe viitor sa nu mai asasinezi in halu asta limba romana!!....nu e treaba ta ce sunt,vezi poate iti rasp adytza ...eu una pot sa explic ceva cuiva,nu pot spune lucru a ... |
Atrevida
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 25-04-2012, 20:19:51 Subject: Discutii server. |
[quote ascuns] @Back : Sunt Aimee xRubby,nu am nimic cu ZeNN,sincer iti spun din partea mea poate sa ajunga champ,general ce vrea el,eu am vrut sa ii explic (cat am putut eu sau cum m-am priceput eu mai bine) ca il judeca gresit pe QQQQQQ,asa vad eu ca stau lucrurile,el s-a suparat pe QQQQQ ca lui i-a dat CONTRA si lu` Deyahawk PRO,QQQQQQ a spus ca el da PRO cand o sa vada 10 codati cu demo in ... |
Atrevida
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 25-04-2012, 15:35:01 Subject: Discutii server. |
[quote ascuns] Altu Doamneeeee! Zenn,tu inainte sa postezi gandesti???sau iti faci si tu niste calcule in capu tau?? eu cred ca NU!
QQQQQ nu ti-a dat CONTRA ca are ceva cu tine,a dat CONTRA ca are dreptate.Tu ai o lista de codati,corect,dar tu ai 12 codati incepand de la data de 29-08-2011 pana pe 22-04-2012 ,a trecut juma de an si tu ai doar 12 codati.Ai ales sa dai 1 exp foarte prost pe Deyahawk,iti spun si de ce.Acest player "Deyahawk" ar ... |
Atrevida
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 22-04-2012, 17:17:02 Subject: Discutii server. |
[quote ascuns] E grav.Nu LIMBAJURI???
Iti rasp eu,sunt doua bisericute aici,din cauza asta "toti admini nu sunt uniti",sunt admini/playeri care vor dreptate pe acest srv si admini/playeri care se pupa unde nu trebuie,sper ca acu ai inteles intrebarea asta : "De ce toti admini nu sunt uniti?" |
Topic: [rezolvat]Reclamatie unui tampit (embra) |
Atrevida
Views: 1754
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 22-04-2012, 14:12:53 Subject: [rezolvat]Reclamatie unui tampit (embra) |
Avocatu poporului aka Akkan...erai pe srv de vorbesti????nu e treaba ta ce sunt ,fata/baiat,cn ma cunoaste stie,i-am exp odata ca nu eram in grota,de 2 ori + bughi ii spunea la fel,ca se uita pe mn si a vazut exact unde eram,cum sa nu te enervezi cand 2 playeri iti spun exact cum a fost faza si el ca e admin sustine o mare prostie,spui tu sa nu jignim pe nmn,dar pe chat`u adminilor e permis sa jignesti 1 player???Daca tu ca 1 player intri pe 1 srv sa te relaxezi si vezi ca 1 tembel nu te lasa in pace,nu cred ca ai ramane calm.Se intampla???PE WAR4 SE INT ... |
Topic: [rezolvat]Reclamatie unui tampit (embra) |
Atrevida
Views: 1754
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 22-04-2012, 11:59:06 Subject: [rezolvat]Reclamatie unui tampit (embra) |
Numele tau : Aimee xRubby
Numele adminului reclamat : embra
Harta, ora si data faptei reclamate : bycastor 12:50
Motivul / Regula incalcata : sa ma linistesc/nicio regula incalcata
Acest indivit pe nume embra,care nu are ce face si strica joaca celorlati,imi da slay fara niciun motiv,l-am omorat si de ofticat da slay,motiv ca eram in grota,bughi se uita pe mine si a vazut clar ca nu eram in grota,dar acest idiot ca nu pot sa ma abtin,tre sa ma scoata din sarite,nu stau niciodata in grota pe bycastor,se gaseste el sa dea slay ca asa are el chef,intru ... |
Topic: Divertisment in stilul war4 |
Atrevida
Replies: 2877
Views: 309254
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 19-04-2012, 16:33:35 Subject: Divertisment in stilul war4 |
@bogus : care din ei erai tu? |
Topic: Offff... |
Atrevida
Replies: 2
Views: 1065
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 19-04-2012, 16:23:03 Subject: Offff... |
Buna,imi cer scuze ca deschid acest topic,sunt Aimee xRubby,nu mai pot intra pe acc vechi,am incercat tot ce se putea sa aflu pw,nu am reusit,sper sa nu primesc ban ca am facut alt account, ,am deschis topicu aici sa nu creada vreun moderator ca fac multe accounturi si stau sa scriu dupa toate,cya |
|