Salut daca stiti bugul de la BioShock cu Wall safe cand nu gasesti nimic in seiful acela (9457 mi se pare) si mias dori macar o salvare daca ma puteti ajuta va rog eu mult :hamm ...
Deci eu ca persoana fizica am auzit de el ca reclama pe un site numit RedTube ||| nea glumeam eu sunt obsedat de cs cu zm simi place mult sv vostru de cs . si am intrat pe forum pentru ca imi pare ...
in afara de faptu ca sa tras un program singur in calculator [u] registry reviver |Calculatoru meu nu numai ca a luato rasna nu vad cemi scrie cineva sau ce scriu eu mam saturat si am inebunit cu cal ...
Am un calculator AMD Athlon 2700 , 2GB Ram . Nividia GeForce 7025 /nForce 630a | si am probleme in rularea jocurilor care ar trebui sa mearga fara probleme Majoritatea se misca greu pe orce rezolu ...
Vreau si eu jocuri in 2 ca joc cu un prieten multe jocuri Marvel : Ultimate alliance |Lotr rotk .... etc si care stieplss mam plictisit [u]si orcum totusi as vrea si single player misto dami m ...
Deci va roooooog eu mult care ma ajuta sa reinstalez wow ca de o saptamana tot incerc si nu merge va rooog lary_byptm2004 va rooog eu mult am stat 9 ore degeaba de 3 ori
: ...