User
Pass
2FA

Search found 9 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [PvP] Arms Warrior 4.3 Discussion
Blou

Replies: 387
Views: 60870

PostForum: Trash   Posted: 05-06-2013, 18:55:49   Subject: [PvP] Arms Warrior 4.3 Discussion
[quote ascuns]
Vreau sa vad cum dai tu 115k heal cu VR fara glyph
  Topic: [REJECTED] Bug dupa realm transfer !!!! A doua oara !!!
Blou

Replies: 7
Views: 992

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 02-04-2013, 22:19:29   Subject: [REJECTED] Bug dupa realm transfer !!!! A doua oara !!!
Imi place ca este luata in seama problema mea....mai ales ca e intervenita in urma unei donatii...
Blou

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 01-04-2013, 11:04:04   Subject: [REJECTED] Bug dupa realm transfer !!!! A doua oara !!!
Si am mai descoperit ceva....cand intru in party cu cineva si duce ala mouseu pe icoana de la char ii arata ca sunt undead paladin....si eu sunt orc dk....
Blou

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 31-03-2013, 17:27:51   Subject: [REJECTED] Bug dupa realm transfer !!!! A doua oara !!!
Am incercat si asta ...si nu merge ....uite frate mi se buguie la fiecare login...acuma zici ca-i ceva ramasita de la hiroshima
http://imageshack.us/photo/my-images/521/wowscrnshot033113182256.jpg/
Blou

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 31-03-2013, 16:37:05   Subject: [REJECTED] Bug dupa realm transfer !!!! A doua oara !!!
Nu se reface...am mai patit asa cu un alt char...si au fost 2 restarturi...si nu s-a intamplat nimic...i-am trimis mesaj la shokeru si pana nu am primit char recustomize nu s-a intamplat nimic....si plm...e a doua oara...
Blou

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 31-03-2013, 16:04:29   Subject: Bug dupa realm transfer !!!! A doua oara !!!
Wowhead/WoW Freakz Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Necrotix
Descrierea bugului / Bug description: Mi-am transferat caracterul de pe exodus pe genesis...pe exodus aveam human dk iar pe genesis l-am facut orc si mi s-a buguit ...
  Topic: [REJECTED] Bug la caracter dupa relam transfer!!!
Blou

Replies: 6
Views: 1014

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 07-03-2013, 16:14:28   Subject: [REJECTED] Bug la caracter dupa relam transfer!!!
A fost unu sau daca nu ma insel chiar 2 restarturi la sv de cand am bugul si tot asa...ticket am tot facut de 2 zile si nici un raspuns...plm totusi am dat niste bani ...si am si muncit pt char...si ma dispera ...
Blou

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 07-03-2013, 12:04:30   Subject: [REJECTED] Bug la caracter dupa relam transfer!!!
Nice...acum nu mai pot vb nici cu garzile din orgrimmar....wtf....donezi si tie se buguie charu...
Blou

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 06-03-2013, 23:10:10   Subject: Bug la caracter dupa relam transfer!!!
Wowhead/WoW Freakz Link: Caracter: Bloo Realm: Genesis
Descrierea bugului / Bug description: Am donat pt transfer de pe exodus pe genesis...pe exodus aveam human warrior si l-am transferat pe genesis la hoarda facandu-l orc....dar dupa transfer a aparut un b ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 22-08-2025, 22:16:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password