Author |
Message |
Topic: Reclamatie admin |
CharleSs
Replies: 18
Views: 3002
|
Forum: Trash Posted: 27-11-2011, 12:12:21 Subject: Reclamatie admin |
[quote ascuns] Soarece de biblioteca ai grija cum vb , daca te scoate omu de la calculator se stinge lumina la tine . Vezi ca tie nu ti-a vb nimeni urat asa ca ai grija la felul cum vb , dupa aia sa te astepti sa fii respectat si toata lumea sa faca cum spui tu |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 26-11-2011, 23:50:40 Subject: Reclamatie admin |
Frank cand mi-ai facut ss ti-am dat toate pozele imediat ce mi le-ai cerut ? era ceva in ele cum ca as avea wall ? daca chiar vroiam sa joc cu wall jucam stai linistit si cu prima ocazie cand imi faceai ss nu iti dadeam pozele si ieseam si schimbam nick`ul , dar eu am dat de fiecare data cand mi s-au facut poze si nu n ... |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 26-11-2011, 23:26:19 Subject: Reclamatie admin |
Shon uita`te la colegul tau admin ce limbaj foloseste ... eu nu cred ca am vorbit urat ci doar mi-am spus parerea , daca voua demo`ul ala va spune ca am wall atunci dati`mi ban .. dar daca nu e asa atunci lasati`va de cs ca se pare ca nu aveti treaba cu el ... de asta exista casti ca sa auzi orice miscare .. dar ma rog ... |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 26-11-2011, 14:24:55 Subject: Reclamatie admin |
Limbajul ?? cred ca ti-am vorbit foarte frumos si normal asa ca numai plange ca iti vorbesc urat , poti pune tu inca 10 demouri ca ala ca sunt tare concludente daca tu crezi asta dar ma rog , chiar nu are rost sa iti mai raspund tie ca oricum iti raspund in zadar , nu intelegi nimic din ce zic eu |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 26-11-2011, 14:06:18 Subject: Reclamatie admin |
nu fac reclamatii aiurea in tramvai , eu azi jucam in cbble si mi`a dat f2 iar demo`ul acela este facut in d2 de ceva zile si in plus daca te`ai uita bine la acel demo ti`ai raspunde singur ... asa ca nu te mai baga tu in seama degeaba si lasa un owner sa zica daca e wall sau nu |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 26-11-2011, 13:37:05 Subject: Reclamatie admin |
1. Harta de_cbble
2. Ora : 1:25 - 1:30
3. Motivul reclamatiei : f2 dat degeaba , aiurea cum vreti voi , fara sa mi se faca vreo poza sau vreun demo ceva , se pare ca adminii isi fac treaba foarte bine dand aiurea banuri si f2 ... mda foarte buna chestia
4. Numele adminului : nu stiu cine a dat , cert e ca erau mai m ... |
Topic: Reclamatia admin jesica |
CharleSs
Replies: 12
Views: 1590
|
Forum: Trash Posted: 24-11-2011, 14:22:29 Subject: Reclamatia admin jesica |
klesk eu nu inteleg de ce te bagi tu in vorba ... nu ti`a pomenit nimeni numele, ma agit cum vreau , cand vreau ,cat vreau atata timp cat nu jignesc pe nimeni si atata timp cat am dreptate. Nu e problema ta ce fac eu |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 24-11-2011, 13:48:12 Subject: Reclamatia admin jesica |
Si daca mai sunt si alti owneri aici care e problema ? eu daca despre el vreau sa scriu nu am voie ? trebuie sa iti cer aprobarea la ceea ce am voie sa scriu , sau despre cine am voie sa scriu ? |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 24-11-2011, 13:00:55 Subject: Reclamatia admin jesica |
Cand te deranjeaza adevarul , o intorci ca la ploiesti . Sa fii sanatoasa cu adminul tau cu tot ca oricum suferi dupa el |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 24-11-2011, 12:58:10 Subject: Reclamatia admin jesica |
Eu sunt calm , stai linistita , numai ca tu suferi de nebagare in seama si iti dai singura prea multa importanta pentru simplul fapt ca esti admin , in alte cuvinte suferi de adminul respectiv. Mureai daca asteptai 1 minut sa iti zic din nou id`u daca chiar nu l`ai vazut dupa cum bine spui ? se pare ca da , vezi domne ... |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 24-11-2011, 12:51:54 Subject: Reclamatia admin jesica |
Nu sunt "badaran" asa cum spui tu, ai grija ce cuvinte folosesti ca eu nu te-am jignit pe tine cu absolut nimic si in plus de asta cica mai esti "fata" si admin pe server , eu ti-am dat id`u de mess ca sa iti dau pozele , iar la joc nu am intrat eu ci m`a bagat singur . Acum numai face pe victima ... |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 24-11-2011, 12:08:30 Subject: Reclamatia admin jesica |
1. Harta : de_dust2
2. Ora 11:50-12
3. Motivul reclamatiei : ban dat aiurea , mi-a facut ss , i-am dat id dupa care mi-a dat f2 si ban pentru ca asa vrea adminu ,
4. Numele adminului jessica
5. Dovada (printscreen sau condump) : am sa pun pozele aici
http://www.girlshare.ro/2902213.6
Dupa cum spuneam closed , ... |
Topic: Discutii generale [sin2.freakz.ro] |
CharleSs
Replies: 1805
Views: 195723
|
Forum: Trash Posted: 20-11-2011, 21:57:38 Subject: Discutii generale [sin2.freakz.ro] |
Nu jignesc pe nimeni scantrax , nici pe forum nici pe server , imi exprim doar o parere si nimic mai mult , daca pe voi va deranjeaza adevarul e problema voastra . Nu cred ca ti-am vb urat pe server sau aici pe forum si nici lui nu i-am vb urat , doar am zis sa invete sa scrie corect gramatical pana sa vorbeasca si sa ... |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 20-11-2011, 21:23:01 Subject: Discutii generale [sin2.freakz.ro] |
Ma sobolane , degeaba incerci sa pari tu inteligent ca oricum nu iti iese . Poate tie cei de aici iti pot fii tata dar mie nu cred , eu am 25 ani si spre deosebire de tine intru sa joc cs pentru relaxare nu pentru mania de a avea admin ca tine cu toate ca eu nu stiu sa scriu gramatical corect . Asa ca nu te mai da ce n ... |
CharleSs
|
Forum: Trash Posted: 20-11-2011, 13:57:46 Subject: Discutii generale [sin2.freakz.ro] |
Omu cu sobolani din caverna , invata mai intai sa scrii corect si dupa sa iti exprimi niste frustrari personale care te deranjeaza , daca supar pe cineva supar eu .. nu este nevoie sa faci offtopic acolo unde nu este cazul , doar pentru ca nu ai mai scris de ceva timp si nu te mai baga nimeni in seama , si am arogante ... |
|