User
Pass
2FA

Search found 8 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Reclamatie Nazzy
D3viL.Freakz

Replies: 16
Views: 1718

PostForum: Trash   Posted: 05-06-2012, 13:33:03   Subject: Reclamatie Nazzy
[quote ascuns]
Lap2shift in primul rand nu eu am facut topicul! in al 2 lea rand eu l-am aprobat pe why deoarece am fost in aceeasi situatie. In fine.. daca mai vrea cineva sa-mi dea ban mai intai sa-mi faca snapsho ...
D3viL.Freakz

PostForum: Trash   Posted: 05-06-2012, 11:27:35   Subject: Reclamatie Nazzy
[quote ascuns]
Nu poti juca cinstit pe un server ca te acuza lumea ca ai coade.. DA fa-mi frate snapshot , demo! nu-mi da ban aiurea si cat despre limbaj.. exista GAG + ca nu m-am adreast tie, ci aluia care m-a acuzat ca am cod! Daca pentru cuvantul "cretin" se da ...
D3viL.Freakz

PostForum: Trash   Posted: 05-06-2012, 11:17:13   Subject: Reclamatie Nazzy
[quote ascuns]
Domnule IDIOT pentru ce sa deschid 2 topicuri pentru acelasi admin ? Iar imagina aia nu are nicio relevanta! Voi ma acuzati pe mine devil codatu codatu scoate aimul etc. Iar eu v-am raspuns, si nu cred ca pentru ce-am zis eu acolo se da ban permanent spre cultura ta generala de maimuta -
D3viL.Freakz

PostForum: Trash   Posted: 05-06-2012, 10:44:05   Subject: Re: Reclamatie Nazzy
[quote ascuns]
Reclam si eu adminul Nazzy! Aceeasi problema! - joc de 1 sapt si ceva pe server.. ma stiu majoritatea adminilor ca nu joc cu cod, sau daca are cineva vreo suspiciune sa-mi faca demo, snapshot nu ca idiotul de Nazzy imi da ban permanent fara nicio dovada..
Cu astfel de admini serverul se duce de rapa.. Asa se intampla cand se cumpara admin pe bani.. -
  Topic: Rog alt admin sa se ocupe de topicul asta !
D3viL.Freakz

Replies: 5
Views: 596

PostForum: Trash   Posted: 02-06-2012, 15:31:49   Subject: Rog alt admin sa se ocupe de topicul asta !
[quote ascuns]
Nici tu nu crezi ce spui!
Cel putin in cazul meu nu are dreptate.. Daca intradevar crede ca joc cu coade sa-mi faca naibii un snapshop sau un demo! Daca gaseste ceva sa-mi dea ban pe mac pe toate serverele freak.ro !! -
  Topic: Rog alt admin sa se ocupe de topicul asta !
D3viL.Freakz

Replies: 5
Views: 596

PostForum: Trash   Posted: 02-06-2012, 11:58:49   Subject: Rog alt admin sa se ocupe de topicul asta !
http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-hamsteru-t156698.html
CAND M-AI PRINS MA CU COD? ESTI NEBUN? EU JOC DE O SAPTAMANA PE SERVER! NICI NU STIAM CA AI ADMIN PANA IERI -
VA ROG FACETI CEVA IN PRIVINTA DOMNULUI HAMSTER! CACI E UN HAMSTER MINCINOS , ADUCE ACUZE FARA DOVEZI DOAR CA SA SE SCOATA DIN INCURCATURA!
HAMSTERE ARATA-MI TE ROG SNAPSHOTURILE CU MINE CAND AM COADE SAU DEMO CE NAIBA AI TU MA MINCINOSULE!! -
  Topic: Reclamatie hamsteru!
D3viL.Freakz

Replies: 3
Views: 406

PostForum: Trash   Posted: 02-06-2012, 11:25:12   Subject: Reclamatie hamsteru!
Da frate inteleg sa-mi dea ban , time out, etc. DA SA-MI ARATE DOVADA!!!! Nu ca daca trag cu 4 6 de la terro fara tinta gata sunt codat - fa-mi snapshop si daca gasesti ceva imi dai ban ip fara sa ma supar!
EDIT: baietasu' s-a ofticat ca i-am dat 2hs la rand - si i-am stricam rankul
  Topic: Reclamatie hamsteru!
D3viL.Freakz

Replies: 3
Views: 406

PostForum: Trash   Posted: 02-06-2012, 11:08:15   Subject: Reclamatie hamsteru!
Nick-ul tau : D3viL
Nick-ul adminului pe care il reclami : hamsteru
Concluzii si consecintele care le astepti : sa faca snapshop , demo inainte sa dea ban si alte comenzi care-ti distrug counter-strike-ul din pc
Motiv/dovada/argument :
Deci joc pe server de vreo saptamana iar de vreo 3 zile tot primesc cate o eroare.. ma gandeam ca e de la mine, dar un admin are chef de glume!
De fiecare data cand ma vede in joc nenea hamsteru imi da comanda aia care-mi sterge meniul la counter si cateva f ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 07-02-2025, 06:46:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x