Author |
Message |
Topic: THE LICH KING |
Darkartz
Replies: 425
Views: 78372
|
Forum: Romanian Posted: 02-04-2011, 04:22:19 Subject: THE LICH KING |
Cam tarziu da... oricum am avut de a face cu niste evenimente mai ciudate+ eterna problema a dedicatiei oamenilor..
Vineri intram la 06:00 in icc 25 hc,ajungem la el,dam vreo 20 de wipes.ajungem la 5 ... |
Topic: 1Mil Single Target Damage. |
Darkartz
Replies: 40
Views: 7542
|
Forum: Trash Posted: 29-03-2011, 14:30:37 Subject: 1Mil Single Target Damage. |
http://i1111.photobucket.com/albums/h478/Darkartz87/WoWScrnShot_032911_152426.jpg
Affliction 56/0/15
6475GS
Pt other stuff check Darkartz on armory. |
Darkartz
|
Forum: Romanian Posted: 29-03-2011, 11:45:59 Subject: THE LICH KING |
Ce alt comentariu poti sa auzi de la un casual care reprezinta peste 90% din populatia totala a jucatorilor de wow (blizz+private).
Probabil ca ei cred ca daca stau doar 4-5 ore in joc si fac 4-5 bosi cu globalul este o viata mai buna:) Fiecare cu preferintele lui.
Edit: GG gravity:) Faceam si noi (Showdown) aseara 25hc....Ne-ati wipe-at la ... |
Topic: THE LICH KING IS HERE ! |
Darkartz
Replies: 190
Views: 81750
|
Forum: Old Announcements Posted: 27-03-2011, 03:26:04 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
[quote ascuns] Ooze? vb despre necrotic? sau chiar te referi la ooze de la prof?
Edit: Nu am insinuat ca nu sunteti skilled,fiecare ghilda are problemele ei..unii se blocheaza la x,altii la y, such is life. Te-am luat cu faza cu achiev tu ai fost primul care m-a luat putin mai tare:P Anyway,peace:)  |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 27-03-2011, 03:17:55 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Ma repet,nu avem exclusiv pb cu defile. Nu am sa mint,nu vreau sa fiu ipocrit,am avut si noi wipes de la defile.
Tot ce am postat aici legat de defile este legata de mecanica spelului.
In orice caz,cel mai bun atempt al nostru a fost la 35% pe 25N...inca mai avem de invatat...LK tine mai mult de coordonare mai mult decat orice,atat individuala,cat si de grup. |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 27-03-2011, 03:04:30 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Hai sa nu transformam threadul intr-un hate discusion si sa incercam sa venim cu comentarii utile.
Dar in apararea ghildei mele: te rog frumos sa dai link la KS sau macar Astral Walker achiev,sa nu fiu rau sa cer alone in the darkness de pe un char de pe retail de-al tau (nu de alta dar avem cel putin 7 oameni in ghilda care pot da link daca e nevoie) ..asta inainte sa ne arunci in fata faza cu skillul. Cheers:)
Oricum,showdown nici n ... |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 27-03-2011, 02:48:22 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Nu e CHIAR asa,uite-te la videoclipurile postate,in speta,uitate la ala de la paragon intre 2:15-2:30.
Inteleg ce vrei sa spui,da defile TREBUIE sa fie un raid wiper in caz ca se da fail. Dar nici chiar asa cum este acum. |
Darkartz
|
Forum: Romanian Posted: 27-03-2011, 02:33:56 Subject: THE LICH KING |
Grats:) |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 27-03-2011, 02:27:17 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Da man, creste, si crede-ma ca de 3 ore tot incerc sa vin cu dovezi clare:) caut pe net intr-o veselie. Daca gasesc ceva concret,postez.
Am obs ca atata timp cat sta doar 1-2 oameni in el,rata de crestere e normala. (creste la fiecare tick de defile). Dar in momentul in care 3 hai maxim 4 stau in defile isi cam pierde ritmul de crestere...tinde sa creasca cam instant. Sa nu mai vb,nush daca ai observat ca dmg-ul intr-o situatie de genu ... |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 26-03-2011, 23:14:38 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Poata unii nu stiu cum este pe blizzard,nu contest...dar inainte se se sara cu: ''omg,omg,suntem zei stim toti iar voi restul nu stiti nimic'' ar trebui luat in calcul si posibilitatea ca unii din noi chiar de pe blizzard vin.
Daca se vrea pot sa postez link la caracterul meu pe blizz cu ambele achievs luate ( atat 10 cat si 25) + pot sa dau linkuri la ghilda mea facand lich king (fraps&all that shit)
@ On topic: Chiar in video-ul ... |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 26-03-2011, 18:27:48 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Showdown a ajuns cu el in phase 2 25HC (fara sa pui tranzitionalele). Undeva la 55%. Iar in 25 N la 34%.
Faza cu defile,o sustin si eu,este in neregula,dmg mult prea mare si creste mult prea repede. (o sa revenim cu videos). Iti trebuie noroc chior sa nu iti cada absolut nici un om in defile la rata in care se mareste acum.
Ar trebui sa posteze oameni din ghildele care l-au dat jos pe 25N cu problemele intalnite si eventual sa zica ei cum s-au descurcat cu defile. (skill major,noroc chior,sau o combinatie intre ambele) Oricum GG pt ei!
Posturi unite automat, 26-03-2011, 18:27:48
Starts at 3000/sec on 10-player, 5000/sec on 25-player. ... |
Topic: Lich King Related |
Darkartz
Replies: 1
Views: 764
|
Forum: Romanian Posted: 26-03-2011, 05:17:42 Subject: Lich King Related |
Vreau sa incep prin a zice inca o data Merci pt tot stafful freakz care a contribuit la aducerea LK pe server,in sfarsit ne putem bucura si de Lk pe freakz. Venind de la un player ce a facut LK pe blizz,tin sa zic ca inafara de cateva ''glitches'' (unele strict vizuale) scriptul e ok (mai ales Phase 1,atat normal cat si heroic care dupa parerea mea este cat se poate de autentic)
Acum:
Cateva probleme de care s-au lovit mai multe ghilde (vorbesc doar alliance side):
1. Valkyrii: Este o problema cu inaltimea la care zboara. Meleu nu poate sa dea dps in ei (out of range). Distanta de la platforma in momentul in care lasa playerii sa cada este cam mare. Nu odata s-a intam ... |
Topic: Reset Cd icc25hc |
Darkartz
Replies: 15
Views: 2722
|
Forum: Romanian Posted: 25-03-2011, 22:11:17 Subject: Reset Cd icc25hc |
Nu vrem sa fim rai,nici nepoliticosi,dar ganditi-va a si pt noi a fost o surpriza cand la ora 7 cand aveam programat raidul deseara am constatat toti ca s-a dus CD. Dupa cum s-a zis,oamenii au facut sacrificii sa nu mai trebuiasca sa dam clear la instanta seara si sa facem cat mai multe attempturi la LK cand nu este delay.
E frustranta situatia...ca nu stim in momentul asta daca avem voie sa intram iar in 25 hc (nu vrem sa se considere exploit) sau daca pur si simplu tre sa asteptam pana se rezolva situatia.
Deasemenea este nasol ca in momentul de fata stam cu toata echipa de raid online si facem diverse in loc sa fim la LK unde ar trebui sa fim si unde sunt si alte gh ... |
Topic: Reset Cd icc25hc |
Darkartz
Replies: 15
Views: 2722
|
Forum: Romanian Posted: 25-03-2011, 20:18:06 Subject: Reset Cd icc25hc |
up |
Darkartz
|
Forum: Old Announcements Posted: 25-03-2011, 14:07:05 Subject: THE LICH KING IS HERE ! |
Showdown a dus bossul pana la 55% Hp pe 25 hc. Totul bine si frumos in faza 1. Faza de tranzitie e ok,merge cum ar trebui (desi raging nu sunt clone a playerilor) dar asta sa fie problema:)
Ajungem in phase 3: defile e putin mai ciudat dar trecem cu vederea. In schimb noi ne blocam la valkyri....
La asta avem 2 variante:
1 (ori au prea mult Hp ) + ca pe Hc ar trebuy sa fie deasupra la LK spamand niste aoe.
2 Nu avem suficient DPS si inca nu avem coordonare buna pt Chainstuns si Slow
Oricum GG pt shocker pt ca ne-a bagat bosul pe server si inca odata felicitari pt munca depusa!
Astept niste replys daca ati intampinat probleme similare la valkyrs. |
|