Author |
Message |
Topic: hmz, Sile |
Exquisit
Replies: 1
Views: 653
|
Forum: Archive 2006-2016 Posted: 29-10-2011, 03:02:43 Subject: hmz, Sile |
JinX
Freakz - Sile
fy_snow : 3:39 AM
Astept explicati, nu am chef de polemica la ora asta in + as vrea sa stiu cand a fost schimbat regulamentul + link ( pentru schimbarea regulamentului) daca nu, ... |
Topic: [Respins] Cerere Slot B!P |
Exquisit
Replies: 5
Views: 885
|
Forum: Trash Posted: 05-07-2011, 18:27:35 Subject: Re: Cerere Slot B!P |
B!P : ma lesi
georgy timed out
B!P : sa merg cu wall
*^RONGDA^* timed out
*^RONGDA^* has left the game
PTB: Transfering B!P to the Ts
ChuCkless (RADIO): Fire in the hole!
*** BUMbLeBeE killed SONY with a headshot from ... |
Topic: Pandora-Junior |
Exquisit
Replies: 11
Views: 1650
|
Forum: Trash Posted: 29-06-2011, 02:09:48 Subject: Pandora-Junior |
[quote ascuns] Ma nene, eram pe server cand s'a schimbat saracia aia de mapa, pandora a schimbat pe dust simplu dupa ce sa'u jucat undeva in jur de 5 - 7 runde din d2, cand s'a trezit el sa puna dust simpu, l'am intrebat frumos ce s'a intamplat eu si inca 1 - 2 playeri care ... |
Topic: Reclamatie!! |
Exquisit
Replies: 9
Views: 937
|
Forum: Trash Posted: 26-06-2011, 04:48:11 Subject: Reclamatie!! |
[quote ascuns] sa imi tin orgoliul in frau? ce vrei sa insinuezi ca sunt un cal? un animal care trbuie strunit de cineva"? ca nu am nici macar atata independenta sau inteligenta incat trebuie ca cineva sa fiu verificat si / sau dresat?,
te rog frumos sa iti revizuiesti un pic exprimarea pentru ca nu vreau sa fac lucruri ce ... |
Topic: Cerere uNban AndrEEa |
Exquisit
Views: 843
|
Forum: Trash Posted: 25-06-2011, 23:52:26 Subject: Cerere uNban AndrEEa |
[quote ascuns] sa te cred? pe baza a ce? - ne cunoastem de undeva suntem frati am mancat din aceeasi farfurie, am fost in pgl impreuna in clan?
nu exista? - ipotetic vorbind daca tu imi spui mie ca monitorul / displayul de pe care citesti tu mesajele astea nu exista asta ar trebui sa fie si adevarat?
Tot ipotetic vorbind daca tu afirmi ca soarele nu exista asta inseamna ca ceea ce tu afirmi ... |
Exquisit
|
Forum: Trash Posted: 25-06-2011, 23:33:03 Subject: Reclamatie!! |
[quote ascuns] de exemplu capul care l'am primit de la tine prin 2 pereti cu awp ul pe aztec, erai la pod la ct mi'ai dat hs prin perete si stancile patrate eu fiind la intrarea de la pod chiar pe scari tineam poarta cu ak, nickul cu care jucam cand mi'ai dat hs respectiv era Amael,
in plus incearca atunci cand folosesti wall macar sa nu mai urmaresti playeri cu tinta prin pereti asta ca pont, demo eu nu fac pentru ca wallul nu se vede in demo daca nu stiai, iar pana acum in 11 anii de cand ma joc cs nu m'a ... |
Exquisit
|
Forum: Trash Posted: 25-06-2011, 23:23:04 Subject: Reclamatie!! |
[quote ascuns] vreti desen tehnic sa explic ce inseamna ANTI SS?
va inteleg este fata (cred) va da atentie aveti o afinitate pentru ea dar sa luam lucrurile asa cum sunt, am verificat playerul asta pe parcursul a 2 harti, daca am zis ca are wall nu o fac doar sa ma aflu in treaba.
[quote ascuns] Puteai sa faci un print screen la consola si / sau sa copiezi ce s'a scris in consola ta inclusiv NICKUL (JinX) cu care jucam si adminul care ti'a dat ban.
Iar daca nu stiai comanda aceea superss face poze FOARTE MULTE POZE, in concluzie dovada este in pc-ul tau peste 200 si ceva de poze.
Dar tinand cont de ce am spus mai sus nu dau nici 2 bani pe ... |
Topic: Pandora-Junior |
Exquisit
Replies: 11
Views: 1650
|
Forum: Trash Posted: 25-06-2011, 22:59:26 Subject: Re: Pandora-Junior |
[quote ascuns] am zis 3 zile fara adm, nu sa ti'l scoata, in + au mai fost si altele daca imi aduc eu bine aminte,
use edit pls |
Topic: Cerere uNban AndrEEa |
Exquisit
Views: 843
|
Forum: Trash Posted: 25-06-2011, 20:57:09 Subject: Re: Cerere uNban AndrEEa |
[quote ascuns] Eu Jinno ala, te'am banat pt wall si ca idee nu te chinui sa sari cu afirmatii de gen "nu am avut cod mi'au facut altii poze" sau chestii de genu pt ca devii penibila, ramai tu frums cu ban cu antii ss-ul tau si tot ce iti mai doresti. |
Topic: [Respins]Cerere slot PGL|ExTra*RaW` |
Exquisit
Replies: 6
Views: 936
|
Forum: Trash Posted: 01-05-2011, 23:21:44 Subject: [Respins]Cerere slot PGL|ExTra*RaW` |
/ [quote ascuns] CONTRA -> motivul cred ca este destul de vizibil,, iar daca nu ma insel cred ca te'am si banat la un moment dat dar este posibil sa ma insel. |
Topic: [Aprobat]Cerere Guard West |
Exquisit
Replies: 6
Views: 1404
|
Forum: Trash Posted: 01-05-2011, 23:14:15 Subject: [Aprobat]Cerere Guard West |
JinX iti da si el un PRO  |
Topic: [Aprobat]Cerere Slot *wAlL* |
Exquisit
Views: 1391
|
Forum: Trash Posted: 27-04-2011, 08:12:12 Subject: [Aprobat]Cerere Slot *wAlL* |
Pro |
Topic: [ Aprobat Slot ]Cerere Slot |
Exquisit
Views: 1142
|
Forum: Trash Posted: 21-04-2011, 10:31:52 Subject: [ Aprobat Slot ]Cerere Slot |
Pro |
Topic: [Aprobat]Cerere slot; zmeu |
Exquisit
Replies: 8
Views: 1151
|
Forum: Trash Posted: 10-04-2011, 10:48:51 Subject: [Aprobat]Cerere slot; zmeu |
PRO |
Topic: Votati Serverul |
Exquisit
Replies: 311
Views: 31416