Author |
Message |
Topic: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
Gangsta23
Replies: 21
Views: 2819
|
Forum: Romanian Posted: 11-07-2012, 01:35:26 Subject: Re: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
[quote ascuns] ,, Froster: mai joci?
Zohlomg: nu, e 2 dimineata.
Froster: si?
Zohlomg: si daca ma prinde maica-mea ''
Vezi ca poate te prinde si pe tine...i`m out! Lasa mesaje aici sau pe privat,le citesc eu m ... |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 11-07-2012, 01:29:25 Subject: Re: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
[quote ascuns] Nea,daca ai lasat topicul 24 de ore intentionat doar pentru simplu fapt ca vrei tu sa vezi ce-mi debiteaza mintea la aceasta ora,asta nu inseamna ca o sa fac pe Einstein-ul acum si o sa-mi storc creierii pentru unul ca tine...n-am de gand sa impresionez pe nime ... |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 10-07-2012, 23:55:36 Subject: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
[quote ascuns] Sau asa...  |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 10-07-2012, 23:48:12 Subject: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
[quote ascuns] Yea,yea...GM,close this shit! I tell you the truth ! |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 10-07-2012, 23:45:19 Subject: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
UNII Game Masteri (se stiu ei...si nu ma refer la tine Froster)...oricate topic-uri si post-uri pe forum ati facut,oricat ati incercat voi sa ajutati comunitatea asta...Shocker a infiintat aceasta comunitate,el a cladit-o,el o darama! Asta e clar... |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 10-07-2012, 23:20:49 Subject: S-a votat ! Lumea vrea PVP ON !!! |
Dupa cum spune si titlul,lumea a votat...ultima oara au fost 72 pentru pro si 23 pentru contra PVP ON.. ar trebui sa se aplice acest lucru dupa cum vrea si cere lumea.
Cat despre ce ai zis tu despre mine Froster baiat frumos,era o caterinca in caz ca nu ti-ai dat seama Poti sa mai citesti inca o data post-ul facut de mine,daca nici atunci nu intelegi,sa stii ca pot sa-ti si desenez,ma pricep la pictura...
Doar pentru ca am scris asta:
,, Gangsta23 wrote:
Shocker,vreau sa campez fetite si ... |
Topic: Pvp on |
Gangsta23
Replies: 68
Views: 12452
|
Forum: Romanian Posted: 10-07-2012, 19:53:29 Subject: Pvp on |
Shocker,vreau sa campez fetite si sa le iau poneii in p**a !!! Indeplineste-mi dorinta asta si ai respectul meu ! Avem si de-astia EMO care joaca wow? Tocmai bine de un world pvp ) las` ca stiu eu ca sunt multi urati cu cosuri pe fata si cu panza de paianjen intre picioare care acum in prima sesiune au picat bac-ul,dar inca mai joaca wow (ce tupeu!),inconstienti...eh are tara nevoie si de lopatari,agramati,imbecili,etc cum vrei sa le spui,care se semneaza cu degetul murdarit de ... |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 10-07-2012, 12:14:26 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Vorba lui +1 bagati WORLD PVP sa campam FETITE !!! |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 22:08:04 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Lasa-i frate ca n-ai cu cine la ora actuala sunt 60 de voturi contra 19...eu ce sa inteleg??? Majoritatea au votat pentru,asa ca ar trebuie sa se aplice in functie de numarul voturilor odata pentru totdeauna...si cum noi am castigat si mai toata lumea isi doreste asta... PVP ON !!! |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 20:27:57 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Total de acord cu tine plus ca serverul nu este de o zi,doua...are ceva vechime si nu cred ca este cineva care sa nu aiba un main char cu care isi poate proteja caracterul in momentul in care este campat (ma refer la cei care au minim 10 days played),sunt atatea zone mai fratilor pe care multi dintre voi nici nu le stiti,nici nu le-ati explorat,sunt multi care s-au apucat de wow doar cand s-a bagat patchul asta (cataclysm) si de-aia va plangeti,altii de la lich king,si tot asa,altii doar cu fun server-uri...dar aveti guide-uri,aveti google care este tatal vostru cand vine vorba de informatii,aveti fel si fel de variante dar va este lene sa le cautati si sa le adoptati...ca ... |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 20:13:12 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Auzi si tu insulta,ba tu esti cu capul? Stii macar ce e aia o insulta? Ba nu mai vorbiti ma daca nu stiti limba romana,mai deschide drq o carte ceva...s-a pus praful pe DEX-ul ala (daca ai asa ceva...nici nu ma mai mir de ce e asa mica promovabilitatea la BAC),iar cat despre exemplul tau,stii cum ai zis-o? Hai sa-ti zic eu e ca si cum ai zice... ,,Nu ne trebuie bossi,lasa ca facem si trash,daca pica iteme bune la mobi e ok,daca nu,asta e...n-avem nevoie de instante scriptate,n-avem nevoie de questuri reparate sau clase,de fapt,n-avem nevoie de nimic,ne multumim cu atat,, (si nu ma lua pe mine ca esti pro si n-ai nevoie de iteme epice,ca tu ai skill ),pai atunci care mai e farmecul ma? Am fost si raman pentru PVP ON si nu-mi voi schimba parerea ! |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 17:41:24 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Eheee...sunteti mici copii...cand jucam eu pe un server si erau toate ratele x1 cu PVP ON as fi vrut sa-ti vad moaca atunci,sa vad cum te plangi...dupa ce ca sunt ratele 20x inseamna ca sunteti chiar praf ma bebelusilor,mai aveti un pic si va smiorcaiti aici,vai de capul vostru ! PVP ON Shocker !!! Fa asta ! Le-ai scriptat instantele,le-ai reparat questurile,le-ai facut toate mofturile,dar te rog nu face diferenta intre PVE si PVP...ar trebui sa fim egali din punctul asta de vedere... |
Gangsta23
|
Forum: Romanian Posted: 09-07-2012, 09:01:41 Subject: Pvp on |
[quote ascuns] Are dreptate gandacel.,mare dreptate,eu sunt pentru.... PVP ON !!! Si sa fie de la orice level,nu doar la 85...asta e,nu poti sa faci level treaba ta,intri pe main si i-o dai in nas la ala care te campeaza,ce va tot plangeti atata? Haideti sa fie cat mai realist jocul,nu-l stricati ! Pace ! |
Topic: Retail |
Gangsta23
Replies: 48
Views: 7226
|
Forum: Romanian Posted: 26-06-2012, 18:44:21 Subject: Retail |
[quote ascuns] Ms pentru raspunsul prompt si foarte detaliat! Pai ce sa zic,se vede ca esti sincer si ca intr-adevar te-ai implicat asta e raspunsul pe care il asteptam si cred ca asta vor toti,nu numai eu ...bun,atunci rugamintea mea este sa o tineti tot asa in continuare ca faceti o treaba buna si ce sa zic,multa bafta staff-ului Freakz ! Mereu ati venit cu ceva nou si ne-ati uimit cand majoritatea credeau ca nu se poate asa ceva pe un server privat uite,eu unul personal faza cu transmogrification sa dea naiba daca mi-a trecut vreo secunda prin cap ca o sa fie implementata aici (imi ziceam: ,,n-are cum frate e prea greu,e mult de munca'' etc),deci...foarte tare baieti,bravo ! Felicitari ! |
Topic: Retail |
Gangsta23
Replies: 48
Views: 7226
|
Forum: Romanian Posted: 26-06-2012, 03:24:34 Subject: Retail |
[quote ascuns] Depinde unde esti la Medicina,cand zic asta ma refer la oras (gradul de dificultate este impartit,trust me! Cel putin in Bucuresti e chinul de pe lume...si nu la privat,d`ooh ! Carol Davila),dar si ca ce vrei sa profesezi (La ce esti? Generala,dentara? Vroiam sa ma fac farmacist ca sa testeze astia drogurile pe mine,dar m-am razgandit,raman tot la verdele meu -nu bagati legale dragi copii ! Nici in vena,nici sa prizati,nici alte nebunii ce va mai vin in cap,va pierdeti! Va ruinati viata!- verde sa bagati ca e bun (nu provoaca dependenta ca tigarile !!!)...si cum orice lucru are nevoie de dovezi (tested on me): http://stiri.acasa.ro/social-125/marijuana-medicamentul-interzis-93790.html .Sa vezi cand am avut examenul la engleza ,am dat in amfiteatrul celor de la farmacie...pe toti peretii scria: marijuana,smoke weed,cannabis,feel good,etc same thing...ai prins ideea ). Daca esti la dentara si mai esti si in Buc da-mi PM poate bagam o bere intr-o zi... (me-first year).
P.S.: Prepara carnea aia cat e proaspata,altfel se va invechi...
P.S.2: Ma,sper ca nu avem pe aici gabori,jandarmi,caschetari,tablagii sau ce drq or mai fi,ce mai are Politia Romana (rebuturi) care s-au apucat sa joace wow.. ... |
|