User
Pass
2FA

Search found 7 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Respins] reclamatie admin xzs
GazaOfficial

Replies: 13
Views: 637

PostForum: Trash   Posted: 19-01-2016, 13:38:44   Subject: [Respins] reclamatie admin xzs
plus ca ai afirmat pe server ca esti un elev incompetent dintr-o localitate saraca fara viitor si aspiratii. Mi-ai dovedit care este statutul tau.
De unde ai dedus tu asta mai omule cu scoala si vii ...
GazaOfficial

PostForum: Trash   Posted: 19-01-2016, 00:12:13   Subject: [Respins] reclamatie admin xzs
[quote ascuns]
Si care ar fi treaba mea ca admin pe srv ?Nu am voie sa ma bag ? Ma scuzi domnule cu 20 de ani de scoala. De aici nu reies acei 20 de ani, in loc sa-ti vezi de ceva mai important stai si te plangi ca ...
GazaOfficial

PostForum: Trash   Posted: 18-01-2016, 21:21:35   Subject: [Respins] reclamatie admin xzs
Ai 20 de ani de scoala ma ? Poate ai vrut sa zici "facultate", vad ca te aprinzi foarte repede si ca iti curg mucii pe aici, daca vrei iti dau 50 de bani sa-ti cumperi un pachet de servetele nazale !
Inceteaza cu insultele si asteapta parerea lui An ...
GazaOfficial

PostForum: Trash   Posted: 18-01-2016, 20:20:43   Subject: [Respins] reclamatie admin xzs
Da, pentru ce se plange el..Sunt de parera ca xzs a facut ce trebuia, sunt si eu satul de injuriile voastre.
Parerea mea ii ca ai facut reclamatie degeaba ! -
  Topic: [Respins] cerere Helper
GazaOfficial

Replies: 6
Views: 594

PostForum: Trash   Posted: 16-12-2015, 00:30:04   Subject: [Respins] cerere Helper
[quote ascuns]

Nu sunt de acord cu Pro, deci -1 - -
  Topic: [Respins] Reclamatie Alexx
GazaOfficial

Replies: 7
Views: 314

PostForum: Trash   Posted: 13-12-2015, 13:59:05   Subject: Re: Reclamatie Alexx
[quote ascuns]
Se crede foarte bazat cu Trialul lui, parerea mea este ca trebuie scos adminul..
  Topic: [Respins] Reclamatie admin Gazah
GazaOfficial

Replies: 2
Views: 257

PostForum: Trash   Posted: 11-12-2015, 16:51:15   Subject: Re: Reclamatie admin Gazah
[quote ascuns]
Serios ma?Si te mai numesti admin?
Daca tu faci demo de1 minut in care am luat 1 prin perete pe fy_snow specific, care ii mapa prin care poti trage foarte usor prin perete, esti tare rau de tot -
Buna gluma, sa nu o mai faci ! - - -
Un demo reusit trebuie sa aibe minim 3 minute, nu 2 runde ce ai filmat tu -
Cred ca in cazul tau ar trebui luate masuri - -

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 17-01-2025, 08:38:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so