Author |
Message |
Topic: [Respins] reclamatie admin xzs |
GazaOfficial
Replies: 13
Views: 637
|
Forum: Trash Posted: 19-01-2016, 13:38:44 Subject: [Respins] reclamatie admin xzs |
plus ca ai afirmat pe server ca esti un elev incompetent dintr-o localitate saraca fara viitor si aspiratii. Mi-ai dovedit care este statutul tau.
De unde ai dedus tu asta mai omule cu scoala si vii ... |
GazaOfficial
|
Forum: Trash Posted: 19-01-2016, 00:12:13 Subject: [Respins] reclamatie admin xzs |
[quote ascuns] Si care ar fi treaba mea ca admin pe srv ?Nu am voie sa ma bag ? Ma scuzi domnule cu 20 de ani de scoala. De aici nu reies acei 20 de ani, in loc sa-ti vezi de ceva mai important stai si te plangi ca ... |
GazaOfficial
|
Forum: Trash Posted: 18-01-2016, 21:21:35 Subject: [Respins] reclamatie admin xzs |
Ai 20 de ani de scoala ma ? Poate ai vrut sa zici "facultate", vad ca te aprinzi foarte repede si ca iti curg mucii pe aici, daca vrei iti dau 50 de bani sa-ti cumperi un pachet de servetele nazale !
Inceteaza cu insultele si asteapta parerea lui An ... |
GazaOfficial
|
Forum: Trash Posted: 18-01-2016, 20:20:43 Subject: [Respins] reclamatie admin xzs |
Da, pentru ce se plange el..Sunt de parera ca xzs a facut ce trebuia, sunt si eu satul de injuriile voastre.
Parerea mea ii ca ai facut reclamatie degeaba ! |
Topic: [Respins] cerere Helper |
GazaOfficial
Replies: 6
Views: 594
|
Forum: Trash Posted: 16-12-2015, 00:30:04 Subject: [Respins] cerere Helper |
[quote ascuns]
Nu sunt de acord cu Pro, deci -1 |
Topic: [Respins] Reclamatie Alexx |
GazaOfficial
Replies: 7
Views: 314
|
Forum: Trash Posted: 13-12-2015, 13:59:05 Subject: Re: Reclamatie Alexx |
[quote ascuns] Se crede foarte bazat cu Trialul lui, parerea mea este ca trebuie scos adminul.. |
Topic: [Respins] Reclamatie admin Gazah |
GazaOfficial
Replies: 2
Views: 257
|
Forum: Trash Posted: 11-12-2015, 16:51:15 Subject: Re: Reclamatie admin Gazah |
[quote ascuns] Serios ma?Si te mai numesti admin?
Daca tu faci demo de1 minut in care am luat 1 prin perete pe fy_snow specific, care ii mapa prin care poti trage foarte usor prin perete, esti tare rau de tot -
Buna gluma, sa nu o mai faci ! - - -
Un demo reusit trebuie sa aibe minim 3 minute, nu 2 runde ce ai filmat tu -
Cred ca in cazul tau ar trebui luate masuri - - |
|